Zuidafrikareisopmaat logo

Zuidafrikareisopmaat reviews, ervaringen en beoordelingen

Zuidafrikareisopmaat reviews, ervaringen en beoordelingen
1048
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Zuidafrikareisopmaat

Het bedrijf Zuidafrikareisopmaat is geverifieerd door ons. De webshop Zuidafrikareisopmaat is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Zuidafrikareisopmaat is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zuidafrikareisopmaat maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Zuidafrikareisopmaat is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Zuidafrikareisopmaat. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Zuidafrikareisopmaat.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische reis

We hebben een fantastische reis gehad door heel Afrika heen. Ik vond het echt prachtig dat we veel diverse landen hebben gezien en een mooie eerste ervaring met Afrika. We zijn goed geholpen met al onze vragen over de reis door de site.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Quinten L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zuidafrikareisopmaat
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zuidafrikareisopmaat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zuidafrikareisopmaat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zuidafrikareisopmaat actief?

Zuidafrikareisopmaat is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) rondreizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zuidafrikareisopmaat reviews? Dan kunt u naar de website van Zuidafrikareisopmaat gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie