accuPLUS logo

accuPLUS reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
accuPLUS reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
652
accuPLUS logo
Website
vimacdirect.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen accuPLUS

Ben je op zoek naar een online webshop die gespecialiseerd is in accu’s, trendy gadgets en mobiele accessoires, dan zou je zaken kunnen doen met accuPLUS. Om je een beter beeld te geven van alles wat deze specialist je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je gelezen en voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je al dan niet beslissen om ook voor accuPLUS te kiezen.

Over accuPLUS

AccuPLUS geldt als de voordeligste accushop van ons land, dat zich specifiek heeft gericht op accu’s, trendy gadgets en mobiele accessoires. De aangeboden producten zijn hoogwaardig en de prijzen zijn steeds scherp. De specialist biedt leveringen via postorders en klanttevredenheid is erg belangrijk voor deze aanbieder. Of zoals accuPLUS zelf zegt, je doet zaken met deze specialist voor ”˜Just a bit more’. En die woorden maakt deze aanbieder, zo lezen we in de beoordelingen van bestaande klanten, echt waar.

Waarom kiezen voor accuPLUS?

Er zijn meer dan voldoende redenen om te kiezen voor accuPLUS. Het is de voordeligste webshop in de branche en het aanbod mag er zijn. Of je nou zoekt naar smartphones, digitale camera’s, PDA’s, laptops of high capacity power accu’s; je vindt het allemaal in de zeer uitgebreide webshop van accuPLUS. Hoewel de producten al zeer scherp geprijsd zijn, geniet je op de webshop regelmatig van speciale aanbiedingen en wordt het al brede productaanbod steeds verder uitgebreid.

Is accuPLUS betrouwbaar?

De klanten die al lang zaken doen met deze specialist zijn het over één ding roerend eens; met accuPLUS kies je voor een zeer betrouwbare partner. Dat blijkt wel uit de lovende reviews en ervaringen die er over deze specialist te lezen zijn. Die betrouwbaarheid zie je ook terug op de webshop. Het bedrijf toont volledige transparantie en je vindt bijvoorbeeld zaken als het KvK nummer en het BTW nummer gewoon online. Dat is iets wat je zeker niet bij elke webshop aantreft en zegt dus wel degelijk iets over de mate van betrouwbaarheid van deze goedkope aanbieder van accu’s, trendy gadgets en mobiele accessoires.

Klantenservice en klachten

De klant tevreden stellen is een van de meest voorname doelstellingen van accuPLUS. En dus kun je via e-mail gemakkelijk en snel een klacht neerleggen, mocht je die al hebben. In alle gevallen zal accuPLUS proberen de klacht zo snel mogelijk te verhelpen waarna je alsnog prima zaken kunt doen met de specialist. Je vindt accuPLUS ook op social media kanalen als Facebook en Instagram. Ook op die manier blijf je op de hoogte van het aanbod van accuPLUS én kun je contact leggen. Je kunt, als je echt helemaal niets wilt missen, ook nog eens gratis lid worden van de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Steeds weer blijkt de informatie die je uit de beoordelingen van bestaande klanten kunt halen erg waardevol. Het geeft je informatie vanuit de praktijk. Op die manier neme jij altijd een betere beslissing. Daarom willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het kost je maar heel even tijd en je helpt er andere mensen echt mee.

Reviews over accuPLUS
Gerelateerde bedrijven
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Aerosus logo
Aerosus
2 beoordelingen
9
Autoparts24 logo
Autoparts24
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over accuPLUS

Ons team van experts heeft accuPLUS geverifieerd op een aantal punten. De webshop van accuPLUS bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. accuPLUS is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

accuPLUS is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van vimacdirect.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van accuPLUS.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg snelle levering

Ik had hier een accu besteld voor mijn digitale camera en ik had in de avond besteld en hij was de volgende dag al in huis. Ze reageren ook erg snel op emails. Het is echt aan te bevelen!

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram P.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over accuPLUS
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Aerosus logo
Aerosus
2 beoordelingen
9
Autoparts24 logo
Autoparts24
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is accuPLUS een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over accuPLUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is accuPLUS actief?

accuPLUS is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de accuPLUS reviews? Dan kunt u naar de website van accuPLUS gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie