Animals-giftshop logo

Animals-giftshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Animals-giftshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
664
Animals-giftshop logo
Website
animals-giftshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Animals-giftshop

Een dier is voor veel mensen even goed deel van het gezin en natuurlijk wil je dat ook in de verf zetten. Dat kan door lekker eten of door een leuk speeltje of door een product met een afbeelding van het dier op. Dergelijke producten vind je terug bij Animals-giftshop. Ben jij op zoek naar reviews en beoordelingen van echte klanten van de service van Animals-giftshop? Dan heb je gevonden wat je zocht. Op deze pagina vind je reviews over Animals-giftshop op een overzichtelijke manier weergegeven terug. Zo profiteer jij van de ervaringen van andere klanten om een gefundeerde mening over Animals-giftshop te vormen.

Over Animals-giftshop

Animals-giftshop is een webwinkel waar je ontzettend veel dierenartikelen van alle soorten dieren terug kunt vinden. Wat het favoriete dier van jouw kind of van jezelf ook is: Animals-giftshop heeft het in zijn assortiment in heel wat verschillende producten. De webshop is een onderdeel van het grotere concern Shoppartners dat werd opgericht in 1999 en wat je kunt kennen van andere webwinkels als Fun en Feest, Bellatio, Knuffelparadijs en Hobbymax.

Waarom kiezen voor Animals-giftshop?

Animals-giftshop is één van de weinige aanbieders online waar je een dergelijk groot gamma aan produten terug kunt vinden. Verzamel je alle objecten die met uilen te maken hebben? Dan vind je dat terug bij Animals-giftshop. Is jouw kind een groot fan van Australische dieren? Dan zitten allerhande knuffels, tassen, beeldjes, bordjes en meer met zijn of haar favoriete dier ook in het assortiment. Op zoek naar een t-shirt met een bepaald dier erop? Of misschien instappers in de vorm van het dier? Het aanbod bestaat dus uit allerhande producten met de afbeelding van de dieren op of in de vorm van het dier in kwestie. Kortom: je kunt het zo gek niet bedenken of Animals-giftshop heeft het in huis. Daarnaast verkoopt Animals-giftshop ook speelgoedjes voor enkele van de diersoorten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bewegende elementen voor katten en handen. Ook vogelhuisjes en aanverwanten kan je bij Animals-giftshop terugvinden.

Is Animals-giftshop betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een website hangt van een paar factoren af. Een eerste factor is of er gewerkt wordt met een beveiligde SSL-verbinding. Dat is bij Animals-giftshop zeker het geval. Daarnaast is een belangrijk element of alle bedrijfsgegevens vrij op de website aangegeven staan. Omdat Animals-giftshop een onderdeel is voor Shoppartners moet je dus op zoek naar de gegevens van Shoppartners. Ook hier vind je alles terug op de website. Het BTW-nummer, het KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel zijn allen terug te vinden. Er is een klantenservice aanwezig en bovendien is er een duidelijke procedure beschreven wanneer je met een klacht zou zitten. Ten slotte valt het ook op te merken dat een bedrijf zo groot als Shoppartners niet anders kan dan betrouwbaar zijn uit vrees voor negatieve reclame. Shoppartners is dan ook gecertificeerd door het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Kortom: ja Animals-giftshop is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Animals-giftshop is in feite de klantenservice van Shoppartners en vind je terug op de website. De klantenservice kan zowel gecontacteerd worden via de telefoon of via mail. Bel je? Dan krijg je een medewerker aan de lijn op elke werkdag tussen 8:30 en 17:00. Op mails krijg je in de regel binnen de paar uur of de volgende werkdag een antwoord terug. Voor je een mail stuurt kijk je best ook eerst even de veelgestelde vragen na. Hier staat het antwoord op jouw vraag misschien wel tussen! Heb je een klacht? Dan kan je op de pagina klachtenafhandeling de te volgen procedure van A tot Z nalezen. Bij voorkeur stuur je hiervoor een mail voor de duidelijke afwikkeling en verwerking van jouw klacht. Is jouw klacht niet opgelost en blijft het een geschil? Dan kan je nog terecht bij de geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ooit al eens iets in het thema dieren besteld bij Animals-giftshop? Dan heb je ongetwijfeld wel iets te vertellen over jouw ervaring met deze webshop. Verliep de bestelling zoals gewenst? Bleef je op je honger zitten? Had je klachten? Laat hier een review achter waarin je jouw ervaringen met Animals-giftshop opschrijft. Jouw beoordeling van dit bedrijf kan de basis zijn waarop iemand anders net wel of net niet een bestelling plaatst. Geen reden om te twijfelen dus.

Reviews over Animals-giftshop
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Animals-giftshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Animals-giftshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Animals-giftshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Animals-giftshop actief?

Animals-giftshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Animals-giftshop reviews? Dan kunt u naar de website van Animals-giftshop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie