Babydrogist.nl logo

Babydrogist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Babydrogist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1209
Babydrogist.nl logo
Website
babydrogist.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Babydrogist.nl

Op zoek naar baby verzorgingsproducten of bijvoorbeeld een kraamcadeautje? Dan ben je vast en zeker op de site Babydrogist.nl beland. Een leuke webshop met van alles voor de verzorging van de baby. Maar ook speelgoed, leuke kraamcadeautjes en ook nog wat handige producten voor pap en mam. En nu kom je hier kijken of Babydrogist.nl wel een shop is waar jij bij kopen wilt, toch? Groot gelijk. Want wij hebben diverse informatie over het bedrijf voor je op een rijtje gezet. En vooral ook: wij laten hier klanten aan het woord. Klanten die bedrijven, in dit geval Babydrogist.nl, beoordelen. Met hun recensies kan jij een beter besluit nemen hoe betrouwbaar het bedrijf zelf is én bijvoorbeeld hoe de leveringen gaan of van welke kwaliteit de artikelen zijn. Reviews zijn van groot belang om een juiste keuze te maken. Dus als jij bij Babydrogist.nl iets hebt gekocht, laat je hier dan ook jouw beoordeling achter?

Over Babydrogist.nl

Babydrogist.nl is een webshop die zich heeft toegespitst op met name de verzorging van baby’s. Dus denk aan billendoekjes, luiers, maar ook flesjes, bekers en bijvoorbeeld zonnebrandolie. Ook voor ouders zijn er artikelen te koop, zoals maandverband, wasmiddel en zoogkompressen. Op zoek naar een kraamcadeautje kan eveneens bij Babydrogist.nl. Er wordt goed op de prijs gelet en het bedrijf wil graag zo goed mogelijk inspringen op wat de klanten aandragen. Ze staan dan ook zeker open voor contact met klanten. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en ondertussen onderdeel van Titoo BV.

Waarom kiezen voor Babydrogist.nl

Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel bij Babydrogist.nl. Heb je een vraag over billendoekjes, om maar iets te noemen, dan mag je die gewoon aan hen stellen en zo advies inwinnen. Geen probleem. Het is een drogist die zich helemaal heeft gespecialiseerd in de babybranche. Voor de baby zelf, maar ook voor bijvoorbeeld de moeder als ze voedt. Met het hart op de juiste plek voor alles rondom baby’s wordt er ook gezorgd voor de scherpe aanbiedingen en fijne prijzen. En er zijn ook nog eens leuke weekaanbiedingen. Voor drie uur bestelt? Dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd.

Is Babydrogist.nl betrouwbaar?

De shop scoort een 7,8, wat natuurlijk een mooie score is. De site geeft je de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief, waardoor je op de hoogte blijft van de aanbiedingen, bijvoorbeeld. Dit geeft toch ook wel een persoonlijk tintje. Betalen gaat veilig via de overbekende betaalmethodes. Het bedrijf is aangesloten bij Webwinkelkeur, bij wie je eventuele geschillen waar jullie samen niet uitkomen kunt neerleggen.

Klantenservice en klachten

Voor advies kan je Babydrogist.nl gewoon benaderen. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier op de site invullen. Is er iets fout geleverd dan kan dit kosteloos geretourneerd worden. Natuurlijk worden de juiste artikelen dan alsnog gestuurd. Op werkdagen is de klantenservice bereikbaar tussen 9:00 en 19:00 uur. Bij klachten wordt er verzocht om per mail deze kenbaar te maken. Mocht dit niet tot tevredenheid verholpen worden, kan je dus verder gaan met je klacht via Webwinkelkeur. Daarnaast is het wettelijk gezien mogelijk om je klacht neer te leggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit kan alleen als je klacht niet nog ergens anders in behandeling is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf babyverzorgingsproducten gekocht bij Babydrogist.nl? Of iets anders natuurlijk… Dan zouden we het op prijs stellen als ook jij jouw review hier wilt achterlaten. Net als jij, vinden anderen het ook fijn om te lezen hoe een bedrijf nu werkelijk levert en handelt. Of het nu om de koop op zich gaat, het contact wat je had met de klantenservice of bijvoorbeeld de levertijd: alles is welkom. Of ging er iets mis: hoe handelde Babydrogist.nl? Iets mis gaan kan altijd, maar hoe ze er vervolgens mee omgaan zegt wel veel over een bedrijf. Zo wordt het plaatje van het bedrijf alleen maar completer. Schrijf duidelijk in je review waarom je het bedrijf wel of niet aanraadt, zodat mensen een duidelijk beeld krijgen waarom je Babydrogist.nl zo beoordeelt.

Reviews over Babydrogist.nl
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
5,4
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Geldbelust bedrijf. Liegt over beschikbaarheid, en communiceren nergens over

Slecht bedrijf

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Marco V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Babydrogist.nl is de slechtste winkel ooit!!!

Babydrogist is de slechtste winkel ooit!! Het gaat om de bestelling van april 2022, 2 maanden geleden dus. Ik moest een maand wachten voordat ik een retourformulier/retourlabel kreeg en ik moest meer dan 3x een email naar hun sturen om dat te vragen en geen reacties tot ik een email van hun promotie kreeg van hun manager daar heb ik op gereageerd en toen kreeg ik pas aandacht wanneer ik haar email beantwoorden en nog erger het is nu al een maand geleden dat ze mijn retourzending hebben ontvangen en tot nu toe krijg ik nog steeds geen terugbetaling (op de email stond dat ik binnen 14 dagen de terugbetaling zou krijgen maar blijkbaar dat is gewoon onzin), en niemand van hen zeg iets. Email heb ik ook al gestuurd maar nog steeds geen reactie. Ik heb nog nooit zo'n slechte winkel meegemaakt en deze behandeling is echt erg slechtste. Ze zijn bezig met promotie en nieuwsbrieven maar over retour en terugbetaling zeggen ze niks, misschien wachten ze tot de klanten hun retourzending vergeten en dat het geld dan voor hunzelf is erg oneerlijk om niet terug te betalen. Wat een winkel!! 😡 Het is m'n eerste bestelling bij hen en ik bestel nooit meer iets bij hen, heel slecht!!!

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Joan

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende website

Misleiding op website, overal staat dat het gaat om Baby Dry luiers, maar volgens klantenservice medewerker had ik door moeten scrollen naar 2e (??) omschrijving onder bestelknop om te zien dat het om andere luiers gaat (goedkope troep) dan dat ze zelf overal noemen. Thuis ontvangen, had ze meteen nodig, ze kunnen niks doen alleen €3 korting op een volgende bestelling geven die er niet gaat komen

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gemakkelijk besteld

Op deze website heb ik erg gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Ondanks de drukte kwam mijn bestelling nog bijzonder snel binnen. De klantenservice is ook erg goed!

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne H.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Babydrogist.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Babydrogist.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Babydrogist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Babydrogist.nl actief?

Babydrogist.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Babydrogist.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Babydrogist.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie