Ballonartikelen.nl logo

Ballonartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ballonartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
674
Ballonartikelen.nl logo
Website
Ballonartikelen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Ballonartikelen.nl

Ballonnen zijn misschien wel bij uitstek het product dat een feestelijke sfeer geeft. Je ziet ze bij verjaardagsfeestjes, bij openingen, bij ceremonies en eigenlijk bij elke gelegenheid die het vieren waard is. Ben jij op zoek naar ballonnen voor een event? Dan is Ballonartikelen.nl een website waar je wel eens op uit kunt komen. Maar is Ballonartikelen.nl wel betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van hun klanten? Zijn de reviews goed? Op deze pagina kan je deze ervaringen, beoordelingen en reviews van Ballonartikelen.nl terugvinden. Zo kan je op basis daarvan een doordachte beslissing maken!

Over Ballonartikelen.nl

Ballonartikelen.nl is een webshop gespecialiseerd in alles wat met ballonnen te maken heeft. Het moederbedrijf achter de website is Globos wat een echt familiebedrijf met een specialisatie in ballonnen is. Zo hebben de Rotterdammers ook nog webshops als ballonnenbedrukken.nl, Globos.nl, Globosballonnen.nl, lintbedrukken.nl, ballonboog.nl en nog veel meer in handen. Ballonartikelen.nl legt sterk de nadruk op de kwaliteit van de ballonnen, op de snelheid van levering, de service en het milieu. Dat laatste vind je terug in het feit dat ze beschouwd worden als verantwoord ballonnenleverancier door vereniging DeGroeneBallon.org. Concreet houdt dat in dat alle ballonnen die verkocht worden 100% biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien ontmoedigen ze ook het organiseren van het oplaten van grote hoeveelheden heliumballonnen. Ook service is ontzettend belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een evenement en zijn er toch nog ballonnen vergeten of liet een concurrent je in de staak? Dan kan je nog een beroep doen op de last minute werking van Ballonartikelen.nl. Zeker in de buurt van Rotterdam zijn ze binnen 30 minuten ter plaatse.

Waarom kiezen voor Ballonartikelen.nl?

Ballonartikelen.nl heeft een gigantisch aanbod aan ballonnen voor eender welke gelegenheid in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan categorieën als waterballonnen, ballonnen in speciale vormen, LED Ballonnen, donutballonnen, punchballonnen, reuze ballonnen en ga zo maar door. Thema’s als carnaval, pensioen, sorry, veel geluk, bedankt, beterschap, verjaardag, geslaagd, Valentijn en nog veel meer horen tot de opties. Je kunt bij Ballonartikelen.nl onbedrukte ballonnen bestellen, ballonnen met een boodschap of zelfs zelf ballonnen laten drukken met een eigen tekst en/of tekening. Moederbedrijf Globos kan gecontacteerd worden voor ballonnen voor evenementen, voor uitvaarten en nog veel meer. Is er een ballon lek? Dan biedt Ballonartikelen.nl gratis reserve ballonnen om de decoratie te herstellen. Heb je een specifieke vraag voor Ballonartikelen.nl? Dan kan je jouw vraag omschrijven en krijg je van het bedrijf een offerte!

Is Ballonartikelen.nl betrouwbaar?

Qua online aanwezigheid is er alleszins al niets dat suggereert dat Ballonartikelen.nl niet betrouwbaar zou zijn. De webshop werkt met een beveiligde verbinding en biedt ook de nodige extra aandacht aan veilig betelen. Je vindt als je even doorklikt bij de contactinformatie ook snel het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer terug. Bovendien is de kwaliteit van de producten gevrijwaard. Ballonartikelen.nl werkt intensief samen met topmerk Qualatex en is dan ook lid van de keurmerken van dit A-merk zoals het Qualatex Balloon Network. Dat betekent concreet dat het ontzettend belangrijk is voor Ballonartikelen.nl om op tijd te leveren en goede producten te leveren. Het bedrijf beschikt over een eigen klantenservice en publiceert op de eigen website ook reviews en beoordelingen van klanten.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Ballonartikelen.nl of een klacht die nog niet meteen is opgelost geraakt? Dan zijn er verschillende opties om de klantenservice te bereiken. Dat kan zowel telefonisch (van maandag tot vrijdag tussen 9 uur en 17 uur) als per mail of via Facebook Messenger. Zit je met een noodgeval? Dan wordt er aangeraden om via Messenger contact op te nemen. Dat kan van maandag tot zondag van 9 uur tot 23 uur. Heb je een klacht? Dan kan je best een mail sturen met daarin alle nodige informatie. Je krijgt van Ballonartikelen.nl altijd binnen 1 dag een reactie op jouw klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij voor één van jouw evenementen of feestjes al eens ballonnen bij Ballonartikelen.nl? Dan ben jij de geknipte persoon om hier even een review na te laten over het bedrijf. Waren jouw ervaringen met hun producten positief? Zou je de service als adequaat en professioneel beoordelen? Of was je misschien helemaal niet tevreden en werd je ook niet goed geholpen? Pen een review neer en laat ons en eventuele toekomstige klanten van Ballonartikelen.nl wat er mag verwacht worden bij een bestelling bij Ballonartikelen.nl.

Reviews over Ballonartikelen.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne webhop

De website zelf werkt erg fijn en je kunt er gemakkelijk bestellen. Ik heb er zelf al meerdere malen besteld en elke keer ben ik er weer super blij mee.

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Loes M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ballonartikelen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ballonartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ballonartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ballonartikelen.nl actief?

Ballonartikelen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ballonartikelen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Ballonartikelen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie