Ballonnenconcurrent.nl logo

Ballonnenconcurrent.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ballonnenconcurrent.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
626
Ballonnenconcurrent.nl logo
Website
Ballonnenconcurrent.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Ballonnenconcurrent.nl

Een feest is pas echt een feest als er ballonnen aan te pas komen. Dit simpel latex product maakt van elke gelegenheid toch net dat tikje extra. Ben jij op zoek naar een paar leuke ballonnen of aanverwanten voor jouw feest? Dan is Ballonnenconcurrent.nl een website die wel eens in huis zou kunnen hebben wat jij zoekt. Maar natuurlijk lees je liefst eerst een paar reviews over Ballonnenconcurrent.nl. Ga je eerst even de ervaringen en beoordelingen van echte klanten na. Die vind je terug op deze pagina. Zo kan jij een gefundeerd oordeel vellen over Ballonnenconcurrent.nl!

Over Ballonnenconcurrent.nl

Ballonnenconcurrent.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in alles wat met ballonnen te maken heeft. Het bedrijf beroemt zich erop dat ze grootste aanbieder en ook de meest voordelige aanbieder in Europa zijn. Hoe dan ook heeft het team achter Ballonnenconcurrent.nl al meer dan twintig jaar ervaring in de branche. Dat betekent dat er ook een goede klantenservice met specialistische kennis voor je klaarstaat bij vragen of als je advies nodig hebt. Ben je iemand die regelmatig ballonnen nodig heeft of eventueel een professional die vaak bestelt? Dan kom je bij Ballonnenconcurrent.nl in aanmerking voor kortingen bij herhaalde aankopen. Een goede service is dan ook de eerste prioriteit van de webshop. Heb je graag meer informatie over Ballonnenconcurrent.nl of wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief (en een korting ontvangen!) of één van de social media kanalen van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor Ballonnenconcurrent.nl?

Bij Ballonnenconcurrent.nl vind je een ontzettend uitgebreid aanbod aan ballonnen en aanverwanten terug. De webshop is verdeeld in de volgende categorieën: soort ballonnen, nieuw, kleur ballonnen, ballon accessoires, helium ballonnen, thema’s en een sale pagina. Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kan je gebruik maken van de zoekbalk op de website. Bij Ballonnenconcurrent.nl vind je ballonnen terug in thema’s als Disney, liefde, LGTBQ+, bruiloft, feestdagen en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw bestelling betalen op heel wat verschillende manieren. Ballonnenconcurrent.nl aanvaardt iDeal, kredietkaart, ApplePay, Klarna, Sofort en Bancontact. Heb je jouw bestelling voor 16 uur geplaatst? Dan kan je erop rekenen dat jouw pakketje reeds de volgende dag voor de deur terug te vinden is. Vanaf vijftig euro geniet je overigens van gratis verzending. Is het feest uitgesteld, afgelast of ben je toch van idee veranderd? Dan heb je tot veertien dagen na ontvangst de tijd om jouw bestelling retour te sturen.

Is Ballonnenconcurrent.nl betrouwbaar?

Kan je vertrouwen op de service van Ballonnenconcurrent.nl? Het antwoord op die vraag is een volmondige ja. Het team achter de webwinkel zit al lang genoeg in de business om een goede reputatie opgebouwd te hebben. Bovendien vind je op de website tal van contactgegevens terug en heeft Ballonnenconcurrent.nl een grote aanwezigheid op social media. Betalen kan via het secure platform Mollie en ook de verbinding met de website zelf is voorzien van de nodige encryptie zodat jouw persoonsgegevens veilig blijven. Bovendien is Ballonnenconcurrent.nl ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Het staat dus boven enige verdenking dat Ballonnenconcurrent.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaald product of over iets anders dat te maken heeft met Ballonnenconcurrent.nl? Dan kan je de klantenservice van het bedrijf contacteren. De klantenservice van Ballonnenconcurrent.nl kan je op werkdagen en tijdens de kantooruren telefonisch bereiken. Tevens is het mogelijk om per mail jouw vraag of probleem op te sturen. Is er iets ernstig mis gelopen met jouw bestelling en heb je een klacht? Dan kan je deze ook via mail melden aan de klantenservice voorzien van een bestelnummer en een foto. Bij Ballonnenconcurrent.nl wordt er altijd binnen de 24 uur op werkdagen inhoudelijk gereageerd op klachten. Komt er geen passende oplossing voor jou uit de bus? Dan kan je nog altijd jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg die dan het laatste woord heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Versieren de ballonnen van Ballonnenconcurrent.nl al sinds jaar en dag jouw feestjes? Of ben je neet niet tevreden met een voorgaande aankoop? Schrijf het neer in een review op deze pagina en help toekomstige bezoekers. Op basis van jouw ervaring met Ballonnenconcurrent.nl en jouw beoordeling van de webwinkel weten anders immers wat ze mogen verwachten. Zijn de producten kwalitatief? Geniet je van een goede service of net niet? En hoe zit het met de levertijd?

Reviews over Ballonnenconcurrent.nl
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede producten

Veel keuzen in goede producten. De service is erg goed en het personeel is ook erg vriendelijk. Ze geven ook erg goed advies over wat je nodig hebt en ze begrijpen goed wat je zoekt. Snel alles afgerond!

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mehmet V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ballonnenconcurrent.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ballonnenconcurrent.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ballonnenconcurrent.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ballonnenconcurrent.nl actief?

Ballonnenconcurrent.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ballonnenconcurrent.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Ballonnenconcurrent.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie