Ballonnenparade.nl logo

Ballonnenparade.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ballonnenparade.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
675
Ballonnenparade.nl logo
Website
Ballonnenparade.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Haxo.nl

Wil jij graag weten welke beoordelingen Ballonnenparade.nl krijgt en welke reviews er geschreven worden? Wij hebben alle reviews van Ballonnenparade.nl verzameld en op een rij gezet voor je. Klanten die je voorgingen, hebben een review geschreven en delen hun ervaring met je. Lees deze reviews door voordat je ook iets bestelt bij Ballonnenparade.nl. Nadat je de reviews gelezen hebt, kun je beslissen of je er ook iets wilt bestellen.

Over Ballonnenparade.nl

Ballonnenparade.nl is misschien wel één van de meest feestelijke webwinkels. Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar leuke versiering? Stop met zoeken en ga naar Ballonnenparade.nl. Je zou, gezien de naam, denken dat ze alleen ballonnen verkopen, maar je kunt er ook terecht voor andere feestversiering. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2019.

Waarom kiezen voor Ballonnenparade.nl

Dankzij het ruime assortiment van Ballonnenparade.nl is de kans groot dat je vindt waar je naar op zoek bent. Je kunt er ballonnen voor een kinderfeestje kopen, maar bijvoorbeeld ook voor een babyshower, een huwelijk of een jubileum. Op de website kun je per gelegenheid ballonnen zoeken, maar dit kun je ook op kleur of op grootte doen. Dit is afhankelijk van wat je zoekt dus. Naast ballonnen hebben ze ook partygordijnen, slingers, vlaggetjes, serpentine en nog veel meer. Het grote voordeel van Ballonnenparade.nl is dat je binnen Nederland geen verzendkosten betaalt. Bestel dus wat je nodig hebt en laat het gratis bij je thuisbezorgen. Ze verzenden ook naar België, daar betaal je 3 euro verzendkosten voor. Bestel je voor 14.00 uur? Dan heb je je bestelling binnen twee werkdagen in huis. Ook voor een last minute feestje heb je de versiering op tijd in huis dus. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling bij ze af te halen. Hier dient wel een afspraak voor gemaakt te worden.

Is Ballonnenparade.nl betrouwbaar?

Het hoofdkantoor is gelegen in Zundert, in Noord-Brabant. Op de website is het logo van WebwinkelKeur te zien. Doordat ze hierbij zijn aangesloten, heb je de garantie dat de contactgegevens gecontroleerd zijn, dat ze aangesloten zijn bij een geschillencommissie én dat ze op EU wetgeving gecontroleerd en goedgekeurd zijn. Ballonnenparade.nl is lid van WebwinkelKeur sinds 2019 en op de website worden ze beoordeeld met een 9,1. Op de website wordt benoemd dat je online veilig en snel kunt betalen. Betalen kun je onder andere met iDeal, Paypal, Billink en via overboeking. Mocht je iets terug willen sturen, dan kun je te allen tijde je bestelling weer retourneren.

Klantenservice en klachten

Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Door ze een mailtje te sturen, krijg je het beste en het snelste antwoord van ze. Liever telefonisch contact? Bellen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9 uur ’s ochtends en half 3 in de middag. Tot slot is het ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ze.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij in het verleden iets bij Ballonnenparade.nl hebt gekocht, kun je iets betekenen voor anderen. Deel jouw ervaring met het bedrijf en schrijf hier een review over. Dit kan heel uitgebreid zijn of juist heel straight to the point. Het belangrijkste is, is dat je het bedrijf beoordeelt en jouw mening over Ballonnenparade.nl met mensen deelt. Mensen die het bedrijf nog niet kennen, krijgen dankzij deze reviews een goed beeld van het bedrijf.

Reviews over Ballonnenparade.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Groot aanbod

Deze website heeft echt een super groot aanbod in vele verschillende producten die bijna geen andere webwinkel levert in Nederland dus ik bestel hier daarom ook vaker.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cheyenne Z.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ballonnenparade.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ballonnenparade.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ballonnenparade.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ballonnenparade.nl actief?

Ballonnenparade.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ballonnenparade.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Ballonnenparade.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie