Bestbuyhoesjes.nl logo

Bestbuyhoesjes.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bestbuyhoesjes.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
685
Bestbuyhoesjes.nl logo
Website
bestbuyhoesjes.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bestbuyhoesjes.nl

Een smartphone is vandaag de dag onmisbaar in het leven. Helaas is het apparaat verre van onbreekbaar. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er heel wat websites zoals Bestbuyhoesjes.nl uit de grond zijn geschoten om beschermende hoesjes voor smartphones en Androids aan te bieden. Ben jij op zoek naar reviews en beoordelingen van Bestbuyhoesjes.nl? Dan zit je hier op het juiste adres. Op deze website hebben wij alle reviews en ervaringen over Bestbuyhoesjes.nl op een rij gezet. Zo krijg jij alle informatie die je nodig hebt om in te schatten of deze webshop al dan niet te vertrouwen valt!

Over Bestbuyhoesjes.nl

Bestbuyhoesjes.nl is een webshop die, zoals je al uit de naam van de webshop kunt afleiden, gespecialiseerd is in de verkoop van hoesjes. Het bedrijf is een onderdeel van de grotere website Artbandits.nl. Waarmee Bestbuyhoesjes.nl zich tracht te onderscheiden is om sneller dan de concurrentie hoesjes voor de nieuwste modellen in huis te hebben en door een unieke selectie aan te bieden. Bij veel webshop ga je immers geen hoesjes voor de minder populaire of oudere modellen terugvinden. Bij Bestbuyhoesjes.nl trachten ze dit wel aan te bieden. Bovendien levert het bedrijf uit eigen voorraad wat vooral betekent dat er snel geleverd wordt. In de regel betekent een bestelling voor 15:00 ook dat je jouw bestelling de dag nadien reeds in huis hebt. Verzending is gratis en je kunt daarbij kiezen voor verzenden via PostNL of via Homerr. Ook qua betalingsopties krijg je een waaier aan mogelijkheden aangeboden. Zo kan dat via iDeal, via Billink, via Bancontact, via PayPal, via overboeking, via Visa, via Mastercard, via GiroPay en ga zo maar door. Bedenk je je na aankoop toch? Dan heb je 14 dagen de tijd na ontvangst van jouw pakketje om retour te sturen. Op het retour sturen betaal je echter wel verzendkosten!

Waarom kiezen voor Bestbuyhoesjes.nl?

Bestbuyhoesjes.nl gaat prat op het in huis hebben van zowat de grootste verzameling hoesjes van Nederland. In totaal vind je meer dan 1300 verschillende hoesjes en accessoires terug op de website. Deze zijn verdeeld over de categorieën iPhone, iPad, Samsung, accessoires, acties, fotocadeaus, fun stuff en Huawei. Bij accessoires kan je denken aan producten als kabeltjes, screenprotectors, docking stations, oordopjes, geheugenkaarten, batterijen en telefoonlenzen. Bij fotocadeaus kan je zelf een foto uploaden op een hoesje naar keuze. Bijvoorbeeld een hoesje met jouw foto of met jouw huisdier erop. Fun stuff draait om gadgets zoals magneetballetjes, tijgerbalsem, projectors, mutsen met ingebouwde oortjes en meer van dat. Bestbuyhoesjes.nl pakt ook regelmatig uit met acties in het genre van drie kopen, één betalen. Deze acties kan je terugvinden op de pagina acties of je kan de social media-accounts van Bestbuyhoesjes.nl volgen. Ze beschikken over een Facebook, een Twitter, een Instagram en een Pinterest.

Is Bestbuyhoesjes.nl betrouwbaar?

Je shopt natuurlijk bij voorkeur bij een bedrijf waar je vertrouwen in hebt. Bij Bestbuyhoesjes.nl vind je alleszins al meteen de relevante bedrijfsinformatie terug. Je vindt het adres van de hoofdzetel, het btw nummer en het KvK-nummer. Bovendien kan je ook contact opnemen met de klantenservice mocht je met problemen of vragen zitten. De website zelf wordt verbonden via een veilige SSL-verbinding. Dat betekent concreet dat niet alleen jouw persoonsgegevens veilig zijn, maar je je ook weinig zorgen moet maken om jouw betalingsgegevens. Ten slotte is Bestbuyhoesjes.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Webwinkelkeur.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice van Bestbuyhoesjes.nl of heb je misschien een klacht voor het bedrijf? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice voor een mogelijke oplossing. Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice. Zo kan je per post iets sturen, per mail of telefonisch. Bellen kan van maandag tot vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Het is eventueel ook mogelijk om fysiek langs te komen op locatie. Hiervoor moet je eerst wel een afspraak maken. Vind je samen met de klantenservice geen oplossing voor jouw probleem? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van de Stichting Webwinkelkeur.

Wil jij ook beoordelen?

Is Bestbuyhoesjes.nl jouw vast adres voor de aankoop van hoesjes? Of probeerde je het in het verleden eens uit om vervolgens links te laten liggen? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw review van Bestbuyhoesjes.nl. Vertel ons hoe jij deze webshop zou beoordelen en wat jouw ervaringen ermee zijn. Werd je vlot geholpen? Was de levering op tijd? Was de kwaliteit naar verwachting? Laat een review achter en help een ander ermee voort!

Reviews over Bestbuyhoesjes.nl
Gerelateerde bedrijven
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima service

De service van deze website is zeer goed. Ik heb tot nu toe nog maar een keer gehad dat er een product kapot ging maar dit zat gelukkig nog binnen het garantie termijn dus alles is gewoon nog vergoed.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nina V.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bestbuyhoesjes.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bestbuyhoesjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bestbuyhoesjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bestbuyhoesjes.nl actief?

Bestbuyhoesjes.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bestbuyhoesjes.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bestbuyhoesjes.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie