Bloembollenkopen.nl logo

Bloembollenkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bloembollenkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
693
Bloembollenkopen.nl logo
Website
Bloembollenkopen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Bloembollenkopen.nl

Wil je graag de bloemetjes buiten zetten en een bestelling plaatsen bij bloembollenkopen.nl, maar wil je graag eerst meer weten over de beoordelingen en de betrouwbaarheid van Bloembollenkopen.nl? Wij hebben de reviews en ervaringen van dit bedrijf voor jou op een rij gezet. Lees wat zoal de ervaringen zijn en neem zelf een weloverwogen beslissing om bij Bloembollenkopen.nl te kopen.

Over Bloembollenkopen.nl

Bloembollenkopen.nl is een Nederlands familiebedrijf dat zich al drie generaties richt tot de verkoop van bloembollen, vaste planten en tal van benodigdheden en accessoires. Het bedrijf biedt haar producten sinds 2007 aan via een online webshop. Bloembollenkopen.nl beschikt over meer dan 1200 verschillende soorten bloembollen en vaste planten, en is daarmee de best gesorteerde online plantgoed leverancier. Het bedrijf richt zich op iedereen die graag groene vingers heeft en graag zou willen. Zo heeft bloembollenkopen.nl een speciaal Nijntje assortiment en tal van kinderproducten. Het bedrijf stelt namelijk dat kinderen immers niet vroeg genoeg met tuinieren kunnen beginnen!

Waarom kiezen voor Bloembollenkopen.nl

Bloembollenkopen.nl biedt enorm veel keus. Op de webshop van Bloembollenkopen.nl vind je een ruim aanbod aan verschillende kleuren en geuren bloembollen, verschillende soorten zaden en tuingereedschap. Je kunt vanaf slechts € 12,50 een bestelling plaatsen, die direct dezelfde dag nog door heel Europa wordt verzonden. Daarnaast kun je via een ‘planten variëteiten wizard’ eenvoudig een keuze maken uit de vele beschikbare kleuren, geuren en mogelijkheden. Het bedrijf hecht veel waarde aan een verantwoord businessmodel en het respecteren van de natuur en haar natuurlijke bronnen.

Is Bloembollenkopen.nl betrouwbaar?

Bloembollenkopen.nl is een betrouwbare webshop met een brede en positieve klantenkring. Bloembollenkopen.nl is een familiebedrijf dat al jaren een begrip is in de bloembollen wereld. Het bedrijf stelt hoge eisen aan kwaliteit en biedt producten die van betrouwbare, milieu- en natuurbewuste telers uit onze regio komen. De producten die het bedrijf aanbiedt zijn dan ook zeker te vertrouwen. Naast kwalitatieve producten biedt het bedrijf ook een uitstekende service en garandeert BloembollenKopen.nl jaarrond conversies. Dit komt mede doordat de webshop uitgebreide kweek- en groei instructies bevat.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is een goede klachtenservice belangrijk en hecht je als consument waarde aan een goede en zorgvuldige afhandeling van jouw bestelling. Op de website Bloembollenkopen.nl vind je alle nodige contactinformatie van de webshop, waar je terecht kunt voor vragen en klachten. De webshop is eenvoudig te benaderen via een online contactformulier of per telefoon. Het bedrijf biedt daarnaast een annuleringsrecht van 14 dagen en een garantie over haar producten van 2 jaar na ontvangst van de artikelen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf producten besteld bij Bloembollenkopen.nl en wil je graag een review achterlaten? Laat ons dan weten wat jouw ervaring was met de producten en de service en help andere klanten zelf een weloverwogen beslissing te kunnen maken. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten aan jouw verwachtingen hebben voldaan, hoe de service is verlopen en of je het bedrijf wellicht zou aanbevelen aan anderen.

Reviews over Bloembollenkopen.nl
Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima website

De website ziet er best prima uit en het is ook makkelijk te bestellen. De levering is ook erg snel en de bollen zien er bij aankomst ook nog prima uit. Ik heb ze meteen gepoot en ze groeien goed!

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki H.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bloembollenkopen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bloembollenkopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bloembollenkopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bloembollenkopen.nl actief?

Bloembollenkopen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bloembollenkopen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bloembollenkopen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie