BordspellenXL logo

BordspellenXL reviews, ervaringen en beoordelingen

BordspellenXL reviews, ervaringen en beoordelingen
1051
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BordspellenXL

BordspellenXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop BordspellenXL bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BordspellenXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BordspellenXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BordspellenXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van BordspellenXL. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BordspellenXL.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke spellen

Ik heb al meerdere bordspellen hier besteld en mijn ervaringen zijn altijd heel goed. De prijzen zijn erg leuk en de levering is ook zeer snel. Het pakketje wordt altijd goed ingepakt zodat er niks kapot gaat tijdens het leveren.

Geplaatst op: 13-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chiel L.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BordspellenXL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

999Games logo
999Games
2 beoordelingen
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Fun logo
Fun
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BordspellenXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BordspellenXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BordspellenXL actief?

BordspellenXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de BordspellenXL reviews? Dan kunt u naar de website van BordspellenXL gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie