Bresser-online.nl logo

Bresser-online.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bresser-online.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
698
Bresser-online.nl logo
Website
Bresser-online.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Bresser-online

Hier kom je meer te weten over de webshop Bresser-online. Lees meer over hun aanbod, visie en hun voorwaarden. Ook is dit dé mogelijkheid om meer te weten te komen over de ervaringen van klanten. Hier lees je namelijk ook reviews en beoordelingen over de webshop Bresser-online.

Over Bresser-online

Bresser-online is een apart onderdeel van de webshop Folux.nl. Deze webshop biedt een ruim aanbod aan verrekijkers, telescopen en meer. Deze aparte webshop is gestart om hier enkel de producten van het populaire merk Bresser te verkopen. Folux importeert het merk Bresser in Nederland en België en is niet voor niets een van de grootste leveranciers in heel Europa.

Bij Bresser-online vind je een groot aanbod voor zowel de starter als de expert. Er is zelfs een juniorlijn beschikbaar voor kinderen. Bij Bresser-online kunnen Bresser producten kopen als: verrekijkers, nachtkijkers, telescopen, loepen, afstandsmeters en meer. Alles is duidelijk opgedeeld in categorieën en voorzien van voldoende informatie en productfoto's.

Waarom kiezen voor Bresser-online

Bresser-online heeft het grootste aanbod aan Bresser producten van de Benelux. Bij Bresser-online verkopen ze de complete collecties van Bresser en heb je als klant natuurlijk het beste aanbod. Hier wordt zowel de amateur verrekijkers verkocht, als de verrekijkers en telescopen voor professionals. Je ziet dus ook een goede diversiteit qua prijs. Voor een kleine prijs kun je al jouw eerste verrekijker kopen bij Bresser-online. Ook zijn er altijd acties beschikbaar en kun je op de sale pagina extra kleine prijsjes vinden.

Bij Bresser-online is altijd 95% van het aanbod direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor geniet je dan als klant ook van een snelle levering. Bresser-online is een professionele webshop en zorgt dus voor een snelle verzendtijd. Veelal binnen 1 tot 3 werkdagen is jouw bestelling al in huis. Natuurlijk ontvang je hier meer informatie over door Bresser-online na het bestellen. Wil je besparen op de verzendkosten? Bresser-online maakt het voor grote bestellingen mogelijk om een gratis verzending aan te bieden.

Ben je niet tevreden over jouw aankoop of heb je toch een verkeerde verrekijker besteld? Bij Bresser-online doen ze niet moeilijk over het retourneren. Wanneer jij niet tevreden bent, krijg je jouw aankoopbedrag gewoon terug na een succesvolle retour. Retourneren is bij Bresser-online eenvoudig en je hebt hier 14 dagen de tijd voor na het doen van de aankoop.

Is Bresser-online betrouwbaar?

Bresser-online is een veilige webshop dat onderdeel is van het grote Folux.nl. Hierdoor weet je zeker dat je met een professional te maken hebt en met een ervaren webshop. Het team van Bresser-online werkt dagelijks aan het verbeteren van het assortiment en het helpen van klanten. Dankzij de goede voorwaarden, is het eenvoudig om hier veilig te bestellen.

Betalen bij Bresser-online is geheel eenvoudig en ook nog eens veilig. Deze webshop maakt namelijk gebruik van een extra veilige (SSL) verbinding bij betalingen. Ook mag je als klant zelf kiezen welke betaalmethode de voorkeur heeft. Dit kan bijvoorbeeld door een betaling met Ideal. Zo betaal je gewoon veilig via jouw eigen bankomgeving en kun je zelfs betalen op je smartphone. Creditcards worden ook ruim geaccepteerd bij Bresser-online en je kunt betaling met Paypal of via een online overboeking bij Bresser-online.

Klantenservice en klachten

Het team achter Bresser-online is altijd paraat om klanten te helpen. Hun klantenservice is dan ook op alle weekdagen te bereiken per telefoon of mail. Je kunt jouw vragen over de producten en bestelling achterlaten via de mail, maar kunt Bresser-online natuurlijk ook even bellen voor advies. Het team van de klantenservice is ervaren en specialist op het gebied van Bresser producten.

Klachten kunnen bij Bresser-online ook gewoon worden gemeld bij de klantenservice. De klantenservice werkt ook als klachtencentrum en zorgt altijd voor een goede afhandeling bij negatieve ervaringen. Ze kunnen je wijzen op een eventueel garantietermijn of je verder helpen bij het retourproces.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een Bresser verrekijker, telescoop, loep of nachtkijker bij Bresser-online gekocht? Vertel dan meer over jouw ervaringen met het merk Bresser en dit online verkooppunt van het merk. Schrijf een review met daarin jouw bevindingen en deel deze ervaringen met nieuwe klanten. Je mag aanbevelingen doen en kunt ook vertellen of jij hier nogmaals zou bestellen of niet. Laat hier een persoonlijke beoordeling achter over Bresser-online en laat weten waarom je deze webshop zou aanbevelen aan andere klanten.

Reviews over Bresser-online.nl
Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9
SKATEPRO logo
SKATEPRO
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Vette website

De website ziet er dan wel een beetje verouderd uit maar de producten ervan zijn echt super vet. Ik ben erg blij dat ze ook super snel leveren en dat alles ook super goed wordt verpakt.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn R.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bresser-online.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9
SKATEPRO logo
SKATEPRO
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bresser-online.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bresser-online.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bresser-online.nl actief?

Bresser-online.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bresser-online.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bresser-online.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie