Buddha to Buddha logo

Buddha to Buddha reviews, ervaringen en beoordelingen

Buddha to Buddha reviews, ervaringen en beoordelingen
582
Buddha to Buddha logo
Website
Buddha to Buddha
Categorie
Webshops

Ervaringen en reviews Buddha to Buddha

Wil je iets kopen bij de officiële webshop van Buddha to Buddha en ben je op zoek naar ervaringen met dit bedrijf? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij zetten voor jou de reviews van dit bedrijf om in duidelijke taal én je kunt de beoordelingen van anderen hier ook zelf lezen. Daarnaast vertellen wij jou wat voor bedrijf Buddha to Buddha is en wat ze uniek maakt. Op deze manier kan jij de beste beslissing nemen of je wel of niet bij Buddha to Buddha iets wilt kopen.

Over Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is een sieradenmerk en is ontstaan in 1997. De naam komt niet zomaar uit de lucht vallen, want de oprichter van het merk was zelf op zoek naar een diepere betekenis van het leven. Hij maakte een reis door Zuidoost-Azië, alwaar hij begon te tekenen. Dat was het begin van het merk, want met een zilversmid bracht hij zijn eerste armband aan de hand van deze tekeningen tot leven. Nog altijd worden de sieraden met de hand gemaakt! Achter de sieraden zitten dan ook welgemeende boodschappen, waarbij ieder sieraad dus uniek is omdat ze echt op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt worden. Het is ook meteen de reden waarom deze sieraden bijzonder zijn. Als je bedenkt dat er sieraden zijn waar men zo’n 5 dagen mee bezig is, dan kan het niet anders dan een meesterwerkje zijn. De sieraden worden weliswaar in Amsterdam bedacht, maar in Bali worden ze echt gemaakt! De sieraden worden op meerdere plekken verkocht, maar het bedrijf heeft dus ook een eigen webshop.

Waarom kiezen voor Buddha to Buddha

Kiezen voor Buddha to Buddha is kiezen voor vakmanschap. Voor sieraden met een mooi verhaal, die staan voor betekenis in het leven. Ringen, armbanden, kettingen, maar ook oorbellen en hangers: je vindt ze in de webshop van Buddha to Buddha. Overigens kan je ook kleding kopen op deze site.

Is Buddha to Buddha betrouwbaar?

Hou je van bijzonder en van vakmanschap dan is Buddha to Buddha jouw shop. De liefde voor het leven én de sieraden proef je al door de geschiedenis van het bedrijf te leren kennen. Dat deze liefde niet onopgemerkt blijft en er duidelijk toe doet, blijkt wel uit het feit dat er ook imitaties aangeboden worden. Wil je zeker weten of je wel een echte Buddha to Buddha-sieraad te pakken hebt, dan kan je kijken op de website van Buddha to Buddha of de aanbieder wel bij hen bekend is! Hieruit alleen al blijkt hoe gewild de sieraden zijn én dus wel goed moeten zijn. De webshop draagt de thuiswinkelwaarborg, dus ook dat zit wel goed. Dat de aanbieder zelf ook gelooft in zijn sieraden zie je terug aan zijn garantie van zes maanden. Op de gouden sieraden zit zelfs een garantie van 2 jaar. Daarnaast is de klantenservice ook na de garantieperiode gewoon bereikbaar.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Buddha to Buddha is via mail te bereiken. Retourneren mag binnen 30 dagen, mits het niet om gepersonaliseerde sieraden gaat. Maar dat is natuurlijk logisch. Ruilen gaat niet. In dat geval retourneer je het sieraad en bestel je zelf weer een ander exemplaar. Uiteraard wordt er wel verwacht dat de sieraden niet beschadigd zijn. Zoals gezegd zit er garantie op de sieraden van een half jaar en bij gouden sieraden zelfs twee jaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de webshop van Buddha to Buddha? Je kunt hier jouw review achter laten zodat anderen van jouw ervaringen kunnen leren. Was je tevreden of had je een klacht? Hoe werd er omgegaan met jouw klachten? Hoe bevalt jou je aankoop? Jouw ervaring omzetten in een recensie kan andere mensen helpen om de juiste keuze te maken!

Reviews over Buddha to Buddha
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super mooie sieraden

Hele mooie sieraden. Ik heb al meerdere ringen en armbanden besteld en ik ben er super blij mee. De service is ook erg goed en ze geven altijd een snelle reactie. Ze zorgen altijd voor een goede oplossing voor je probleem.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kay V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Buddha to Buddha
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Buddha to Buddha een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Buddha to Buddha. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Buddha to Buddha actief?

Buddha to Buddha is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Buddha to Buddha reviews? Dan kunt u naar de website van Buddha to Buddha gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie