Cadeau.nl logo

Cadeau.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Cadeau.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
703
Cadeau.nl logo
Website
cadeau.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cadeau.nl

Vind je het ook vaak zo lastig om een leuk en origineel cadeau te vinden? Dan is de webshop Cadeau.nl de plek waar je moet wezen. Hier vind je cadeaus voor jong en oud. Lees gauw verder om meer over deze webshop te weten te komen en lees ook de ervaringen en bevindingen van hun klanten in de reviews over Cadeau.nl.

Over Cadeau.nl

Cadeau.nl werd opgericht met een duidelijke visie, namelijk: het vinden van een origineel cadeau eenvoudig maken. Sinds de oprichting doet Cadeau.nl dan ook niets anders dan de leukste cadeautjes vinden om te verkopen. Hun assortiment bestaat uit leuke woonaccessoires, hippe hebbedingetjes, kleding en meer. Veel van hun aanbod wordt direct geïmporteerd uit Groot-Britannië.

Cadeau.nl heeft voor alle gelegenheden het juiste cadeau in hun assortiment. Zo kun je gericht zoeken naar een cadeau voor een kind, man, vrouw of baby. Zoek voor een cadeau voor een collega, kraambezoek of voor een verjaardag. Je kunt eenvoudig zoeken in de collectie om zo altijd een specifiek aanbod te vinden voor jouw cadeau.

Waarom kiezen voor Cadeau.nl

Ben je het ook zat om ieder jaar jouw vrienden en familie te verrassen met een bos bloemen, chocola of een ander afgezaagd cadeau op hun verjaardag? Het kan best lastig zijn om een goed cadeau te vinden. Bij Cadeau.nl heb je altijd binnen enkele minuten niet alleen een leuk, maar ook bijzonder origineel cadeau gevonden. Het ruime aanbod een leuke en vreemde producten is reden genoeg om eens een cadeautje uit te zoeken in deze webshop.

Cadeau.nl is helemaal niet duur. Je kunt het cadeau zo duur of goedkoop uitzoeken als je wilt. Heb je een bepaald budget in gedachten? Dan kun je het aanbod van Cadeau.nl filteren en alleen de cadeaus tonen die bij jouw budget passen. Daarnaast zijn er bij Cadeau.nl altijd leuke kortingen en tijdelijke acties beschikbaar. Door gebruik te maken van deze aanbiedingen, kun je extra voordelig een leuk cadeautje vinden.

Cadeau.nl is glashelder over de verwachte verzendtijden. Wanneer de producten op voorraad zijn, zijn deze ook direct uit voorraad leverbaar. Je kunt jouw cadeau dan altijd last-minute bestellen en hebt het altijd op tijd in huis. Wanneer de cadeaus nog uit het buitenland moeten komen, laat Cadeau.nl dit ook altijd weten en kan de verzendtijd enkele dagen langer duren. Je krijgt altijd een code om jouw pakketje te traceren en zo heb je altijd een goede indicatie voor de verzendtijd.

Is Cadeau.nl betrouwbaar?

Cadeau.nl biedt al jaren de leukste cadeaus online aan. Ze hebben, mede dankzij hun gunstige domeinnaam, ook een zeer goede naam weten op te bouwen. Ze hebben veel tevreden klanten en de webshop is voorzien van het bekende Webshop Keurmerk. Dit garandeert dat de webshop veilig is en hun service betrouwbaar.

Deze betrouwbaarheid is ook zichtbaar wanneer je wilt betalen. Cadeau.nl geeft de klant de keuze over hoe ze willen betalen. Doe dit eenvoudig via Ideal en je kunt gewoon veilig via jouw eigen bank afrekenen. Ook accepteert Cadeau.nl betalingen met Paypal, creditcard, Applepay en enkele andere bekende online betaalsystemen.

Klantenservice en klachten

Lukt het niet om het juiste cadeautje te vinden, wil je meer weten over een specifiek item of krijg je een foutmelding tijdens de betaling? De klantenservice van Cadeau.nl zit op weekdagen tijdens kantooruren voor je klaar om je te helpen bij alle soorten vragen. Zij zijn professioneel, weten alles over de collectie en helpen je op vriendelijke wijze verder. Via de telefoon kom je het snelst in contact met de klantenservice, maar je mag Cadeau.nl ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag.

Je kunt de klantenservice van Cadeau.nl ook altijd bellen of mailen wanneer je een klacht hebt. Cadeau.nl staat erop dat je goed wordt geholpen, wanneer je niet tevreden bent. Je mag dan altijd nog retourneren of Cadeau.nl zal een andere oplossing zoeken voor jouw kritiek of klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij weleens geslaagd bij Cadeau.nl voor een uniek cadeau? Laat weten wat jouw ervaringen zijn met Cadeau.nl en schrijf hier een review met een beoordeling over de webshop Cadeau.nl. Hier kun je meer vertellen over wat je hebt gekocht, waarom je dit had gekocht en of dit cadeau goed in de smaak viel bij de ontvanger. Ben je van plan om voortaan vaker cadeaus bij Cadeau.nl te bestellen? Laat weten waarom je deze cadeau webshop wel of niet zou aanbevelen om mensen die op zoek zijn naar een origineel cadeau.

Reviews over Cadeau.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Alice&Jo logo
Alice&Jo
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Slecht

Bon is verlopen. Kan korting krijgen.
Tip: Hoe onpersoonlijk het ook is, geef gewoon geld.
Kunnen ze het zelf uitgeven aan wat ze belangrijk vinden.
Heb mijn kaart stuk geknipt en afgevoerd.

Geplaatst op: 06-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michiel

3 / 10
2/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige kwaliteit

Werd zo snel geleverd en is van geweldige kwaliteit kan niet wachten tot mijn kind het met Kerstmis gebruikt! Ik ga hier volgend jaar zeker weer bestellen!

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julia P.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cadeau.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Alice&Jo logo
Alice&Jo
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cadeau.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Cadeau.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cadeau.nl actief?

Cadeau.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Cadeau.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Cadeau.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie