Canvas corner logo

Canvas corner reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Canvas corner reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
705
Canvas corner logo
Website
canvascorner.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Canvas corner

Een foto op doek, sticker of een ander materiaal is niet alleen een mooi en origineel cadeau om te schenken aan je dierbare, maar ook een leuk hebbeding voor jezelf. Als je dus graag je huis wilt decoreren of iemand bijzonder wilt verrassen, is het een goed idee om de webshop Canvas corner te bekijken. Hieronder kan je alvast de Canvas corner beoordelingen van klanten doornemen. Perfect, want zo ontdek je of kopen in deze webshop ook écht iets voor jou is!

Over Canvas corner

Canvas corner is de beste plek om fotocadeaus te kopen. Het bedrijf geeft je namelijk de mogelijkheid om zelf het formaat en de ideale foto-uitsnede te kiezen. De webshop maakt het je daarnaast zo eenvoudig mogelijk om nadien je order af te ronden en te betalen. De webshop maakt deel uit van Fotogeschenk.nl en heeft al heel wat jaren ervaring.

Canvas corner biedt zijn klanten ook steeds producten van uitstekende kwaliteit aan en zorgt voor een snelle levering. De normale foto op canvas wordt binnen 5 werkdagen geleverd, maar je kan ook een spoedverzending aanvragen die slechts 2 dagen de tijd inneemt. Dat betekent dus dat je snel van je artikelen kan genieten!

Waarom kiezen voor Canvas corner

Shoppen bij Canvas corner is een goede keuze als je graag iemand bijzonder wilt verrassen. Je kiest zelf de foto die op de canvas komt te staan en kan het dus zo uniek maken als je maar wil. Naast foto's op canvas, kan je afbeeldingen op plexiglas, hout, puzzelstukken en nog veel meer andere materialen laten drukken.

Canvas corner geeft je bovendien diverse mogelijkheden om te betalen en biedt je ook de optie om je bestelling sneller te laten afkomen. Ideaal als je vlug een cadeautje voor iemand wilt kopen! Dankzij de uitstekende kwaliteit, geniet je jaren van de artikelen die je gekocht hebt. Zoals je ziet zijn er dus heel wat redenen om je fotocadeau te kopen bij Canvas corner.

Is Canvas corner betrouwbaar?

Je hoeft je niet af te vragen of Canvas corner betrouwbaar is, want er zijn genoeg indicatoren die daarop wijzen. Allereerst heeft de webshop diverse veilige manieren om je betaling te kunnen afronden.

Daarnaast heeft de webwinkel reeds honderden positieve beoordelingen en vind je onderaan netjes alle gegevens terug. Als je er dus voor kiest om een foto op canvas te kopen bij Canvas corner, doe je dat zonder zorgen!

Klantenservice en klachten

Heb je net een artikel gekocht bij Canvas corner en zijn er klachten? Dan kan je heb bellen of een e-mail zenden. Een bezoek op kantoor is enkel mogelijk op afspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij ook graag je beoordeling achterlaten om potentiele klanten mee te helpen? Dan kan je dit bij ons! Laat bij je review weten wat je goed vond aan je Canvas corner ervaringen en wat er eventueel beter kon. Aarzel niet, want jouw recensie maakt voor anderen een groot verschil!

Reviews over Canvas corner
Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede kwaliteit

Ik heb hier een aantal canvasses laten drukken met fotos van de hele familie erop en ze zijn er allemaal prachtig uit gekomen. Ook veel goedkoper als bij andere zaken!

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fleur R.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Canvas corner
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Canvas corner een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Canvas corner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Canvas corner actief?

Canvas corner is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Canvas corner reviews? Dan kunt u naar de website van Canvas corner gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie