CarDelMar logo

CarDelMar reviews, ervaringen en beoordelingen

CarDelMar reviews, ervaringen en beoordelingen
225
CarDelMar logo
Website
CarDelMar
Categorie
Autos

CarDelMar ervaringen

CarDelMar ben je vast een keer tegengekomen en je twijfelt of je hier een auto moet gaan huren. Je hebt misschien nog nooit van de website gehoord en je vraagt je af wat de CarDelMar ervaringen zijn. Voor een goedkope huurauto moet je volgens de meeste op deze website zijn. Maar staat de auto echt voor je klaar als je aankomt op je vakantiebestemming? Je kan alle CarDelMar ervaringen gewoon online lezen en eventueel je eigen ervaringen delen. Je kan zo andere helpen bij de beslissing om een auto te huren via deze vergelijkingssite.

Over CarDelMar

CarDelMar is een online zoekmachine speciaal voor het vinden van een huurauto op je vakantiebestemming. Ze werken samen met verschillende autoverhuur bedrijven over de hele wereld. In totaal 80 verschillende bedrijven worden met elkaar vergeleken op de dag dat je een auto nodig hebt. Je krijgt zo altijd de scherpste deal voor het huren van een auto. Op onze site lees je vervolgens de CarDelMar ervaringen van andere reizigers die hier hun auto gehuurd hebben voor hun vakantie in het buitenland. Je kunt een auto huren in populaire landen als Frankrijk, Spanje, maar ook onbekende landen als Zuid-Afrika. Alles is mogelijk met deze handige zoekmachine.

All inclusieve verzekering.

Eén van de nadelen van online een autohuren is vaak dat je een aparte autoverzekering hebt om het eigen risico te dekken. Deze verzekering kan je huurauto soms honderden euro’s duurder maken. Dit is meestal een verrassing als je de auto komt ophalen. Volgens de CarDelMar ervaringen is jouw huurauto voor 100% gedekt tegen alle kosten. Je hebt dus geen eigenrisico die je achteraf ineens mag gaan betalen omdat er een klein krasje op de auto zit. Een krasje die er misschien al vanaf het begin gezeten heeft!

Kosteloos annuleren.

Gaat je reis ineens niet meer door? Je hebt dan ook geen huurauto meer nodig. Gelukkig kan je online kosteloos annuleren bij CarDelMar. Volgens de CarDelMar ervaringen gaat dit heel eenvoudig en kost je dit helemaal niets. Je hebt zo altijd de garantie dat je nog kan annuleren als de reis niet meer door gaat.

Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
70 beoordelingen
6,8
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met CarDelMar

Het bedrijf CarDelMar is geverifieerd door ons. De webshop CarDelMar is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. CarDelMar is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. CarDelMar maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van CarDelMar is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van CarDelMar te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helder en duidelijk

In tegenstelling tot Europcar waar ik een keer een auto heb gehuurd was Car del mar duidelijk. Zeker op het gebied van het afkopen van je eigen risico en de aanvullende verzekering werden we erg goed geinformeerd.

Geplaatst op: 31-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nick

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon zoals het moet

Het is gewoon zoals een autoverhuurder moet zijn. Je spreekt een prijs van te voren af en dat betaal je ook. De auto was gewoon vol bij het krijgen ervan en heb hem ook netjes vol afgeleverd. Prima dienst

Geplaatst op: 02-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kasper D.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CarDelMar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
70 beoordelingen
6,8
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CarDelMar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over CarDelMar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CarDelMar actief?

CarDelMar is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de CarDelMar reviews? Dan kunt u naar de website van CarDelMar gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie