CardPile logo

CardPile reviews, ervaringen en beoordelingen

CardPile reviews, ervaringen en beoordelingen
1088
CardPile logo
Website
CardPile
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen CardPile

Niets is zo leuk, spannend en onderhoudend als een ”˜ouderwets’ gezelschapsspel, om het zo maar even te noemen. Een spel, een tafel, twee, drie vier of meer mensen en heerlijk spelletjes spelen. Het gebeurt gelukkig nog steeds en één van de adressen waar je terecht kunt als je op zoek bent naar de leukste kaart- en bordspellen is CardPile. Wij hebben de reviews en ervaringen van bestaande klanten van CardPile voor je gelezen en vervolgens de belangrijkste punten uitgelicht. Met die informatie kun je straks zelf beslissen om eventueel ook spellen te gaan kopen bij CardPile.

Over CardPile

Bij CardPile vind je nog die kaart- en bordspellen die van elke avond een gezellige en spannende avond kunnen maken. Er is bij deze aanbieder geen ruimte voor computerspellen. Je vindt bij CardPile wel een indrukwekkend groot aanbod aan kaart- en bordspellen. Dat zijn de klassiekers en dat zijn de meest recent uitgebrachte spellen. Zeker in het digitale tijdperk is het heerlijk eens een avondje spelletjes te gaan spelen. CardPile spelletjes wel te verstaan. Je bent vaak vergeten hoe leuk en vooral ook spannend dat kan zijn.

Waarom kiezen voor CardPile?

Met de spellen van CardPile krijg jij heel het gezin nog eens tegelijk rond de tafel. Leg de smartphone aan de kant en speel een van de vele spellen die CardPile te bieden heeft. Je kiest voor deze aanbieder vanwege het indrukwekkend grote aanbod, keurig onderverdeeld in spellen voor families, kinderen, coöperatieve spellen, dobbelspellen, fantasiespellen, strategische spellen en treinspellen als het de bordspellen betreft. Ook wat betreft kaartspellen heb je categorieën speciaal voor kinderen, families en ook strategische spellen. Voorbeeld? Bij de strategische bordspellen vind je bijvoorbeeld Catan en een heus Sherlock Holmes spel. Je vindt er ook gloednieuwe spellen en spelen van bekende televisieseries als bijvoorbeeld The Walking Dead. Je kiest voor CardPile ook al vanwege de filtermogelijkheden, waardoor je altijd snel het spel van jouw wensen vindt. Je kunt onder meer filteren op aantal spelers, leeftijd en producent. CardPile biedt een niet goed, geld terug garantie en in totaal dertig dagen bedenktijd voor een aankoop. Koop je voor meer dan zestig euro, dan worden de producten gratis thuisbezorgd. Koop je voor meer dan honderd euro, dan wachten je leuke cadeaus.

Is CardPile betrouwbaar?

In CardPile stuit je op een betrouwbare partij. Dat maken we op uit de recensies van bestaande klanten. Het feit dat de meeste klanten al heel erg lang spellen kopen bij deze aanbieder, zegt wat dat betreft voldoende. Ze weten precies wat ze aan de aanbieder hebben die bovendien de beloftes altijd nakomt. CardPile zorgt altijd voor een snelle verzending en biedt een aantal veilige betaalmethodes aan.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk biedt de specialist in bord- en kaartspellen je de mogelijkheid vragen te stellen en eventueel een klacht in te dienen. Je kunt ervoor kiezen om een klacht schriftelijk in te dienen. Je haalt het adres dan gewoon van de website. Je kunt bovendien gewoon bellen met de specialist in spellen, waarmee meteen ook de snelste manier om contact te leggen genoemd is.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van een bepaald product of dienst geven vaak de doorslag wat betreft de keuze die jij maakt. De onafhankelijke informatie zorgt er in elk geval altijd voor dat je een weloverwogen en gedegen beslissing neemt. Om die reden willen we je vragen om andere mensen ook te helpen, als zij ingewikkelde knopen door moeten hakken. Dat kun je doen door in het vervolg ook een beoordeling te maken. We rekenen op je!

Reviews over CardPile
Gerelateerde bedrijven
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Maanval logo
Maanval
0 beoordelingen
10
Speedcube.nl logo
Speedcube.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Aanrader!

Vlotte en vriendelijke afhandeling van mijn bestelling. Eerst was ik niet zeker of de site echt was, maar mijn bestelling (geplaatst na middernacht) werd de volgende dag verzonden en kwam de dag erna in goede staat aan. Aanrader!

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Victor W.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CardPile
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Maanval logo
Maanval
0 beoordelingen
10
Speedcube.nl logo
Speedcube.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CardPile een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over CardPile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CardPile actief?

CardPile is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de CardPile reviews? Dan kunt u naar de website van CardPile gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie