Colorland.nl logo

Colorland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Colorland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2224
Colorland.nl logo
Website
colorland.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Colorland.nl

Het fotocadeau zit de laatste jaren enorm in de lift. Dat is ook weinig verbazingwekkend: er zijn steeds meer aanbieders en de technologie maakt ook rasse schreden vooruit. Maar hoe kies je nu de beste aanbieder? Dan kan door bijvoorbeeld reviews te checken van echte klanten. Ben jij op zoek naar reviews over Colorland.nl? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je tal van ervaringen met en beoordelingen van Colorland.nl geschreven door echte klanten. Grasduin door de reviews en je hebt meteen een goed beeld van wat Colorland.nl al dan niet voor jou kan betekenen.

Over Colorland.nl

Colorland.nl is een webshop die actief is in de markt van de fotoproducten. Ze hebben een ruim aanbod aan alles wat met de branche te maken heeft. Het is en relatief jong en ambitieus bedrijf dat de ambitie heeft om de grootste digitale drukkerij van Europa te worden. Slechts 2 jaar geleden was Colorland.nl uitsluitend actief in Duitsland en Polen. Vandaag de dag zijn ze echt internationaal gegaan. Om hun ambitie te realiseren wordt er vooral sterk ingezet op een handige en gemakkelijke ontwerptool waar heel wat ruimte voor variatie en ontwerpen op maat is. Daarnaast is ook de service en de afdrukkwaliteit één van de pijlers van deze digitale drukkerij. Colorland.nl innoveert constant en gebruikt dan ook uitsluitend nieuwe apparatuur bij het afdrukken van jouw ontwerpen zoals de Xerox 1000. Ten slotte is er oog voor het milieu: Colorland.nl werkt voornamelijk met duurzame materialen.

Waarom kiezen voor Colorland.nl?

Colorland.nl biedt verschillende soorten fotoproducten aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De nadruk ligt op een ruim gamma aan fotoboeken voor diverse gelegenheden, maar ook kalenders, decoratie en mokken zijn een optie. Op de webshop is het aanbod onderverdeeld in de volgende categorieën: fotoboeken, kleine fotoboeken, fotoalbums, fotokalenders, huisdecoratie, afdrukken, mokken & fotomokken. Op de website kan je ook altijd de producten in aanbieding terugvinden onder de knop aanbiedingen. Heb je een fotocadeau in gedachten maar loop je wat vast qua tekst, vibe en look? Dan kan je op Colorland.nl terecht onder inspiraties voor enkele leuke ideetjes. Ook op de social media profielen van Colorland.nl vind je vast wel iets van inspiratie terug. Het bedrijf heeft een Facebook, een Instagram, een Pinterest, een Twitter en een YouTube-kanaal. Opties genoeg dus. Qua levertijd hangt dit af van product tot product, maar in de regel zal je niet meer dan enkele werkdagen geduld moeten uitoefenen voor dat leuke vaderdagcadeau of verwennerijtje voor jezelf in de bus zit.

Is Colorland.nl betrouwbaar?

De website van Colorland.nl is relatief minimalistisch opgevat. Je vindt er dan ook geen KvK-nummer of btw nummer terug, enkel een adres van de hoofdzetel. Gelukkig brengt een korte zoektocht op google wel de nodige informatie. Op die website zelf zie je het slotje in de adresbalk. Dat betekent dat er gewerkt wordt met een veilige verbinding en je dus zonder zorgen kunt surfen. Jouw persoonsgegevens zijn veilig en ook bij de betaling zal er niets mislopen. Colorland.nl beschikt over een klantenservice die je kan contacteren bij problemen en publiceert reviews van klanten op de website. Ten slotte is het ook zo dat de klachtenprocedure nauwgezet omschreven staat bij de algemene voorwaarden. Dit is kortom een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zit je met een probleem wat betreft één van de producten van Colorland.nl? Of heb je gewoon een vraag of een klacht? Dan kan je de klantenservice contacteren. Dat kan zowel via de chat op de website, als per mail, als via het contactformulier op de website of gewoon telefonisch. De klantenservice van Colorland.nl is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wil je een klacht indienen? Dan kan je dat best via het mailadres op de website doen. Colorland.nl zal binnen de wettelijk verplichte 14 dagen reageren op jouw klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Zijn fotocadeaus echt jouw ding? En zo ja heb je dan al eens een fotoboek of een mok aangekocht bij Colorland.nl? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met deze webshop was. Zou je het als gemakkelijk beoordelen om een product te bestellen? Was de editor inderdaad een groot pluspunt? Was de afdrukkwaliteit van jouw aankoop goed? En moest je niet te lang wachten op levering? Wat jouw verhaal ook is: schrijf op deze pagina een review neer over Colorland.nl en help eventuele volgende klanten weer een stapje voort!

Reviews over Colorland.nl
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
8 beoordelingen
8,6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer tevreden

Ik ben super tevreden over deze site. Hij is super makkelijk te gebruiken en de vragen die je stelt via de site worden altijd direct beantwoord. De proefdruk is ook gratis wat ook erg fijn is.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noa L.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Colorland.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
8 beoordelingen
8,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Colorland.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Colorland.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Colorland.nl actief?

Colorland.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Colorland.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Colorland.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie