Corendon logo

Corendon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Corendon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Corendon logo
Website
Corendon
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Corendon

Ben je van plan om binnenkort te boeken met de reisorganisatie Corendon? Voor je boekt, kan het interessant zijn om wat meer te weten te komen over de touroperator en de ervaringen die hun klanten in het verleden hebben gehad. Lees verder voor meer info.

Over Corendon

Corendon is een reisorganisatie die vooral actief is in Nederland en België. Corendon Vliegvakanties maakt onderdeel uit van Corendon International Travel BV en stond in de beginjaren vooral bekend als specialist voor vliegreizen naar Turkije. Doorheen de jaren is Corendon echter uitgegroeid tot een van de grootste touroperators in Europa en biedt het vliegreizen aan naar tal van populaire vakantiebestemmingen. Hun doelstelling is om al hun klanten een vakantie te bezorgen waarvan ze echt kunnen genieten.

Waarom kiezen voor Corendon

Corendon is een touroperator dat zich richt op het aanbieden van vliegreizen binnen en buiten Europa naar tal van populaire bestemmingen. Zeker de laatste vijftien jaar is het uitgegroeid tot een van de grote spelers in de reissector waardoor het bedrijf een grote reputatie geniet. Dat komt omdat het niet alleen een goede samenwerking heeft met tal van resorts wereldwijd, maar ook hun eigen luchtvaartmaatschappij dat bestaat uit een vloot van 16 vliegtuigen. Hierdoor kunnen ze kwaliteit aanbieden aan de scherpste prijzen. Niet voor niets kiezen jaarlijks 2,5 miljoen reizigers om op reis te vertrekken met Corendon.

Is Corendon betrouwbaar?

Net zoals iedere touroperator in België en Nederland, is Corendon gebonden aan enkele voorwaarden om reizen te mogen aanbieden. Corendon is lid van ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en van de ABTO (Association of Belgium Tour Operators). Daarnaast is het ook verzekerd tegen insolvabiliteit bij SGR. Dit betekent dat je een garantie hebt op je geld terug wanneer Corendon failliet zou gaan.

Daarnaast is Corendon geen nieuwe speler op de markt, maar geniet het al een flinke reputatie bij heel wat reizigers. Zo won Corendon in het verleden nog verschillende awards waaronder die voor de populairste luchtvaartmaatschappij, de beste luchtvaartmaatschappij en de beste allround touroperator.

Klantenservice en klachten

Corendon is een reisorganisatie waarbij miljoenen vakantiegangers ieder jaar hun vakantie boeken. Of het nu gaat het boeken van hun vlucht, of een volledig pakket dat vlucht en accommodatie omvat. Met zo een groot klantenbestand zijn klachten onvermijdelijk, maar dit aantal is erg miniem. Vaak gaat dit dat over eventuele vertragingen van vluchten, of kleine problemen met de accommodatie die niet wederkerend zijn.

Om hun klanten bij te staan in hun vragen, opmerkingen of klachten, heeft Corendon een klantenservice ter beschikking. Zo is het mogelijk om Corendon telefonisch te bereiken voor alle vragen en klachten. Van maandag tot vrijdag heeft Corendon ook adviseurs aan het werk die te bereiken zijn via live chat. Dit kan van 9u tot 17u. Buiten deze tijden is het uiteraard nog steeds mogelijk om telefonisch contact te hebben met Corendon, waardoor je steeds snel een antwoord krijgt op je problemen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je zelf al op vliegvakantie geweest met Corendon? Deel dan gerust je eigen ervaring en help toekomstige reizigers.

Reviews over Corendon

Gerelateerde bedrijven

Transavia logo
Transavia
6 beoordelingen
5,8
AsiaDirect logo
AsiaDirect
2 beoordelingen
9
srprs.me logo
srprs.me
2 beoordelingen
9
6,7
29% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Onze beoordeling over Corendon

Corendon is geverifieerd door ons expert team. De webshop Corendon bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Corendon lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Corendon. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Corendon is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Corendon te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Corendon.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Wij hebben gereserveerd in hotel Corendon Village Hotel op 27 oktober 2021. Dit hotel is speciaal voor kinderen. Nu krijgen wij op 14 oktober te horen dat de game land gesloten is. Dus de kinderen kunnen geen gebruik maken van de belangrijste attractie. Dus 13 dagen van tevoren krijgen wij dit bericht!!!!! Wij kunnen als coulance omboeken naar een eerdere datum. Maar moeten wel 90 euro hiervoor betalen. Wij hadden 1 nacht geboekt voor ca 230 euro. Nu moeten wij ca 35% betalen. Dit lijkt meer op oplichting dan op klantvriendelijk optreden. Corendon heeft slecht 13 dagen van tevoren dit meedegedeeld. Zij moeten klanten tijdig minimaal 6 weken van tevoren op de hoogte brengen. Zij wisten dit. Ik vind de handelswijze daarom lijken op oplichting

Met vriedelijke groet

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 13-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Hotel Pestana Viking Beach in Portugal geboekt. Corendon geeft aan dat het een 5* hotel is blijkt niet zo te zijn maar 4*. Meerdere keren gebeld hierover werd elke keer omheen gedraaid, uiteindelijk zeiden ze dat hun het een 5* hotel vonden. Maar Corendon kan dit niet bepalen.
Ze geven verder niet thuis, en zoek het maar uit.

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 10-09-2021
Geschreven door: Ron K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet accuraat, slecht te bereiken, niet echt klantvriendelijk

email ontvangen dat terug vlucht omgeboekt is naar maandag ipv zondag op kosten van Corendon, netjes geregeld alleen de betreffende email is niet nauwkeurig gecontroleerd alvorens deze naar de klant te sturen. factuur toont de juiste data maar in de email wordt een foutieve vetrekdatum genoemd. volgende dag email mbt vluchtwijziging van de vroeg in de ochtend naar de avond maar dat zijn wij inmiddels al wel gewend bij Corendon dus daar berusten we maar in. telefonisch zeer slecht bereikbaar en antwoorden op email is ook niet mogelijk dus niet echt klant vriendelijk, wellicht voor verbetering vatbaar

Geplaatst op: 03-09-2021
Laatst bewerkt op: 03-09-2021
Geschreven door: Theo L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Wij komen net terug van village hotel Amsterdam. Ik was samen met mijn 9-jarige dochter. Wij hebben echt onwijs genoten en kom hier zeker terug. De shuttlebus naar het strand wad ook echt geweldig. Het eten was heerlijk en het zwembad schoon. De service van de medewerkers vond ik uitmuntend. Ik genoot van het feit dat het personeel heel veel diversiteit betrof. Kortom...Wij komen zeker nog eens terug.

Geplaatst op: 29-08-2021
Laatst bewerkt op: 29-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geregeld

Wat een fijne bestemming in deze zoveelste golf van corona. Nooit eerder zo fijn en goed geholpen door mensen van de receptie. Selin, Jill en Kelly de dames die alles mogelijk maken voor de gasten. Bedankt voor alles.

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 25-07-2021
Geschreven door: Albert '.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top!

Ga al jaren met Corendon op vakantie. Prijzen zijn transparant, en het boeken gaat erg makkelijk. Ook onze vorige vakantie was weer erg netjes geregeld.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert S.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klote

Ik heb nog nooit een reisorganisatie die zo onbeschoft met zn klanten omgaat als corendon zolang ze je geld krijgen doen ze alles voor je maar als je annuleert moet je maar zien hoe je je geld terug krijgt ze zijn totaal niet te berijken alleen maar 1 telefoonnummer en verder niets als je er eindelijk doorkomt moet je 1 uur wachten je legt uit je klacht en vervolgens moet je weer 20 min wachten en dan denk je ik wordt geholpen wordt je er uitgeknikkerd en kan je weer een uur aan de lijn hangen echt belachelijk en de dames roepen,alleen maar ja kan gebeuren ze zouden er meer aa moeten doen om berijkbaar te zijn
Ik weet wel ik boek NOOIT MEER bij corendon
Wat een waardeloze organisatie

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 05-08-2021
Geschreven door: Roland V.

7 / 10
5/5 1/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Corendon, zwaar teleurstellend.

Mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd en hebben in februari een vakantie geboekt voor ons allen (11 personen). Omdat we zo vroeg hebben geboekt hadden we een super deal.
Nu 6 weken voor vertrek (6 maanden later) annuleren ze de reis en komt de klantenservice met een waardeloze oplossing.
We kunnen wel omboeken maar tegen betaling en voor de huidige prijs, dus uiteraard voor heel veel meer geld.
Klantenservice is ENORM tegengevallen en helemaal niet oplossingsgericht.
We hebben regelmatig via Corendon geboekt maar doen dit nooit meer.
WAT EEN DOMPER VOOR DIT JUBILEUM!!

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-09-2021
Geschreven door: François B.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet zo goed

Hele slechte vakantie gehad. We zaten met 7 man in Hotel Hopps op Sicilië. Corendon verkoopt dit hotel als een 4 sterrenresort maar dat is écht een aanfluiting ! We waren met 7 personen. Er is geen strand bij het hotel maar ze zeggen dat het Hotel een privé strand heeft met een All-inn beach tentje erbij met privé zwembad . . . BELACHELIJK GEWOON ! er was een bak water van 5 x 5 mtr waar je verplicht een badmuts van 5 euro op moest ! En de All-inn waren 2 kleine plastic bekertjes goedkope frisdrank ! Als je iets anders wilde moest je betalen ! En je zat tegen een houten schotje aan te kijken die je opzij moest schuiven om op het strandje te komen waar het heel vies was en vol rotsen zat. En als je naar links keek zag je een grote rioleringspijp die uitmonde op het 'strandje' waar je was. Hotelkamers gedateerd, badkamer vol kalk, niet werkende douchekop, bedden oud en keihard, balkondeur kapot, kledinghangers waren er niet, koelkast oud en maakt herrie (bij ons allemaal). All- inn formule betekent daar dat zodra de animatie begint je overal voor moet bijbetalen. Snacks tussendoor waren er niet. Alleen 2 zakken chips voor het hele hotel die op een tafeltje stonden per dag ????? We hebben dit allemaal gemeld bij de reisleiding maar die zei keer op keer dat ze er mee bezig waren in gebrekkig Engels. Ook bij receptie maar zodra je met een klacht kwam gingen ze ineens Italiaans praten ! Voor ons NOOIT meer !

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Irwin K.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vakantie geboekt valt tegen

Goedeavond, Ik heb vakantie voor mijn kind geboekt bij corendon naar Alanya hotel Viking infinity alanya. Hotel op zicht heel mooi. Eten is zo slecht bagger oud eten overal vliegen vies goor. en dit voor alles betaal je een hoofdpriis hoog seizoen. Ik vind dat ik de helft van het betaalde som terug eis van corendon.. Triest dit alles ze hebben buiten moeten eten. Laatste avond op zoek naar eten moesten ze 2 uur wachten voor een taxi. Receptie personeel niet behulpzaam. Nooit meer dit hotel boeken bahhhh

Geplaatst op: 16-08-2021
Laatst bewerkt op: 16-08-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service, houden zich niet aan afspraken!

Om je klanten een jaar te laten wachten op hun eigen geld is schandalig!
Volgens de eigen regeltjes moet er binnen twee weken na annulering door de reisaanbieder worden terugbetaald. Dan ineens komen er allerlei afwijkingen daarop en moet je een jaar wachten!
Nooit meer Corendon voor ons! Ik hou ervan om eerlijk te blijven

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrogen door de maatschappij

Boek niet met corendon, ik ben al meer dan een jaar ah wachten op terugbetaling van een geannuleerde reis. Het zijn een bende schurken die je bedriegen en je aan het lijntje houden!!! Nooit ga ik nog op reis met hen en ik adviseer om niemand dat nog te doen in mijn uitgebreide vriendenkring...

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Chris B.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bingo vakantie oplichting

Bingo Kos façade

De belofte die Corendon op haar site doet was bij ons een leugen.
We zijn vanaf dag 1 met corendon in onderhandeling geweest maar het enige wat ze doen is je iets compensatie bieden en tijd rekken tot je vakantie voorbij is.

Het hotel heeft de magerste recensie van alle corendon 4 sterren hotels op Kos.
De belofte dat we honderden euros goedkoper zitten dan anderen is niet waar. Dit kunnen we bewijzen.
Wij hebben met 3 personen 3800 euro betaald en zijn als vul-vee op een plek neergezet waar niemand wil zitten.
Corendon gaat woordspelletjes met je aan door te zeggen dat dit met Bingo dus kan en dat prijzen fluctueren maar dat is niet waar.
Zie onderstaande tekst op de corendon site mbt beschrijving Bingo formule.

Weinig mensen boeken dit hotel vanwege de zeer slechte recensies en het achterstallig onderhoud. Het restaurant heeft inmiddels geen buffet meer omdat ze het niet kunnen bieden omdat er hooguit 40 man in het hotel met honderden kamers zit.
Er is geen animatie, geen gym, geen spa, niet alle bars zijn open, rooftop-restaurant is dicht, er geen shuttle bus naar Kos, er leven beestjes in het zwembad, zwembad randen ontbreken, trap naar de kamer stuk enz

De Bingo formule volgens de corendon site:

De manier om voordelig op vakantie te gaan. Je kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 4-sterren All Inclusive accommodatie op het eiland Kos verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!
Zoek je een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel je BINGO reis!

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Geplaatst op: 21-09-2021
Laatst bewerkt op: 21-09-2021
Geschreven door: Yvo P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek niet bij Corendon . Hebben totaal geen respect voor klanten

Corendon heeft totaal geen respect als je iets wilt verander voor een kind met een handicap.
Noot gedwongen reis geannuleerd kosten ons veel geld .

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 21-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Corendon


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Transavia logo
Transavia
6 beoordelingen
5,8
AsiaDirect logo
AsiaDirect
2 beoordelingen
9
srprs.me logo
srprs.me
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Corendon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Corendon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Corendon reviews? Dan kunt u naar de website van Corendon gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie