Quickparking.nl logo

Quickparking.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Quickparking.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1875
Quickparking.nl logo
Website
quickparking.com
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Quickparking.nl

Zoek je een plaats voor lang of kort parkeren nabij luchthaven Schiphol? Dan zou je kunnen kiezen voor Quickparkting.nl. We hebben voor jou de reviews en ervaringen gelezen en samengevat, waardoor je snel inzicht krijgt in alles wat deze aanbieder voor je kan betekenen. Vervolgens is het aan jou om ook gebruik te maken van de diensten van Quickparking.nl.

Over Quickparking.nl

Quickparking.nl biedt lang en kort parkeren direct naast de P30 bij de Kaagbaan, op nog geen twee kilometer van de vertrekhal van Schiphol. Parkeer je de auto daar, dan word je met een shuttlebus richting vertrekhal gebracht, en dat zonder files onderweg. Doorgaans ben je binnen drie minuten van de parkeerplaats bij de vertrekhal. De service van Quickparking.nl kan gerust uitmuntend genoemd worden, de specialisten van Quickparking.nl staan namelijk 24/7 voor je klaar.

Waarom kiezen voor Quickparking.nl?

Er zijn meer dan genoeg redenen te bedenken waarom je juist voor Quickparking.nl zou moeten kiezen. Zo rijd je met de shuttlebus filevrij van de parkeerplaats naar de vertrekhal, iets dat bepaald niet voor andere aanbieders van parkeerplaatsen geldt. Je hoeft dus niet te lopen, want je stapt zo van de auto in een shuttlebus. Er zijn geen wachttijden, er wordt voor iedereen apart gereden. Daardoor rijden vrijwel continu twintig shuttlebusjes van de parkeerplaats naar de vertrekhal. Nog een reden waarom je voor Quickparking.nl zou moeten kiezen is dat het zeer betaalbare prijzen hanteert en dat er dus dag en nacht personeel aanwezig is. Je laat je auto dus met een gerust hart achter.

Is Quickparking.nl betrouwbaar?

Ja, met Quickparking.nl heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. Zo zijn er geen wachttijden en ben je dus altijd op tijd in de vertrekhal van Schiphol. Je auto parkeer je bovendien op een volledig bewaakt en afgesloten terrein. Bovendien is op dat terrein dag en nacht personeel aanwezig. Je kunt vooral online al een parkeerplaats reserveren en eventueel bijkomende diensten inhuren, zoals hulp bij de bagage. Het hoge rapportcijfer van 8,3 spreekt wat dat betreft wel boekdelen. Klanten zijn zeer te spreken over de betrouwbaarheid van deze specialist en roemen in de beoordelingen zeker ook de betrouwbaarheid. Het feit dat Quickparking.nl samenwerkt met partners als Tui en Cheaptickets zegt wat dat betreft ook al veel.

Klantenservice en klachten

In de reviews en ervaringen komen we geen klachten tegen. Mocht je echter wel een klacht hebben, dan kun je die op verschillende manieren bij Quickparking.nl kenbaar maken. Je kunt telefonisch contact opnemen, zoals je ook een e-mail kunt sturen. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen. Vaak word je dan al meer duidelijk.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen brengen je altijd extra en vooral onafhankelijke informatie over een product of dienst. Die informatie helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen en verkleinen de kans op het maken van een verkeerde keuze. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het vraagt slechts een klein beetje van je tijd en je bewijst er andere mensen een grote dienst mee.

Reviews over Quickparking.nl

Gerelateerde bedrijven

Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Dkv logo
Dkv
5 beoordelingen
5,6
Passion For Classics logo
Passion For Classics
4 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

6,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Quickparking.nl

Het bedrijf Quickparking.nl is geverifieerd door ons. De webshop quickparking.com is al sinds 2002 een betrouwbare partij om te bestellen. Quickparking.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Quickparking.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van quickparking.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van quickparking.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit een bevestiging gekregen, toch moeten betalen

We reserveerden een parkeerplaats en kregen de melding dat we een bevestiging zouden krijgen via mail met de betalingsgegevens. We kregen die bevestiging niet en waren bang voor een gesloten slagboom te staan de dag erna. Het was nogal last minute, namelijk. Dus annuleerden we de reservering. Opnieuw geen bevestiging. Een week later kregen we een betalingsherinnering: omdat we niet kwamen opdagen, moesten we het volledige bedrag toch betalen...

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Inge C.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit een bevestiging gekregen, toch moeten betalen

We reserveerden een parkeerplaats en kregen de melding dat we een bevestiging zouden krijgen via mail met de betalingsgegevens. We kregen die bevestiging niet en waren bang voor een gesloten slagboom te staan de dag erna. Het was nogal last minuten, namelijk. Dus annuleerden we de reservering. Opnieuw geen bevestiging. Een week later kregen we een betalingsherinnering: omdat we niet kwamen opdagen, moesten we het volledige bedrag toch betalen...

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Inge C.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima geregeld

Alles was prima geregeld. We hadden 15 minuten van te voren gebeld aangezien ze hier om hadden gevraagd en toen we aankwamen stonden ze al voor ons klaar. Alles is vlekkeloos verlopen.

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke V.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Quickparking.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Dkv logo
Dkv
5 beoordelingen
5,6
Passion For Classics logo
Passion For Classics
4 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Quickparking.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Quickparking.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Quickparking.nl actief?

Quickparking.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren en luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Quickparking.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Quickparking.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie