Dakraamgordijnen logo

Dakraamgordijnen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Dakraamgordijnen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1612
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Dakraamgordijnen

Ons team van experts heeft Dakraamgordijnen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dakraamgordijnen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dakraamgordijnen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dakraamgordijnen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Dakraamgordijnen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dakraamgordijnen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Simpele montage

Ik had een aantal dakraamgordijnen besteld en na 5 dagen werden ze al afgeleverd. Ik ga een klein beetje op tegen de montage waarvan werd gezegd dat het heel simpel was, en dat klopent want ik was snel klaar.

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dewi A.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dakraamgordijnen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BoschBedding logo
BoschBedding
38 beoordelingen
5,3
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
Rolgordijnopmaat.be logo
Rolgordijnopmaat.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dakraamgordijnen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dakraamgordijnen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dakraamgordijnen actief?

Dakraamgordijnen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dakraamgordijnen reviews? Dan kunt u naar de website van Dakraamgordijnen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie