De Horeca Bazaar logo

De Horeca Bazaar reviews, ervaringen en beoordelingen

De Horeca Bazaar reviews, ervaringen en beoordelingen
581
De Horeca Bazaar logo
Website
De Horeca Bazaar
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen De Horeca Bazaar

Ben je op zoek naar dat ene accessoire of dat ene hebbedingetje dat van jouw evenement of zaak een echte knaller maakt? Dan vind je misschien wel wat je zoek op De Horeca Bazaar. Maar natuurlijk weet je eerst ook graag of De Horeca Bazaar wel een betrouwbare partner is. Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Zijn de reviews over het bedrijf positief of negatief? Zijn de beoordelingen goed? Op deze pagina hebben wij voor jou al die zaken overzichtelijk op een rij gezet. Zo kan jij correct inschatten of DeHorecaBazaar dan wel een goede zakenpartner is of een bedrijf om lekker van weg te blijven.

Over De Horeca Bazaar

DeHorecaBazaar is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van allerhande producten en sfeerproducten die van een horecazaak, een festival of een evenement een echt feest maken. De webshop is een onderdeel van Brego Entertainment Group BV en zag het levenslicht in 2014. Vandaag de dag is De Horeca Bazaar een leuke, gezellige en nog steeds groeiende onderneming met maar liefst elf medewerkers. Het bedrijf staat voor lage prijzen, een uitstekende service en innovatieve en creatieve ideetjes. DeHorecaBazaar tracht altijd de laagste prijs op de markt te geven en werkt dan ook met een laagste prijs garantie. Bovendien staat De Horeca Bazaar ook altijd open voor suggesties en ideetjes. Heb jij een bepaald product in gedachten dat absoluut deel van het assortiment moet worden? Laat dat dan absoluut weten aan de klantenservice. Wie weet is jouw suggestie wel de missing link van het aanbod! Voor aanbiedingen en nieuws kan je altijd de social media van De Horeca Bazaar volgen. Ze beschikken over een Facebood, LinkedIn en Instagramprofiel en over een YouTube-kanaal.

Waarom kiezen voor De Horeca Bazaar?

DeHorecaBazaar heeft een indrukwekkend assortiment aan producten voor alle evenementen, festivals en zaken. Zo vind je op de website tal van producten terug in categorieën als shotglaasjes, feestartikelen, strandballen, ballonnen, confetti kanonnen, glow in the dark verf, special effects en ga zo maar door. Niet toevallig heeft de webwinkel een indrukwekkende lijst partners zoals Cooldblue, Rabobank, Boswandeling, Flügel en nog veel meer.Bij De Horeca Bazaar trachten ze altijd een snelle service te voorzien. Als je dus voor 16 uur jouw bestelling hebt geplaatst mag je het pakketje de volgende dag al in huis verwachten. De verzendkosten vallen bovendien weg vanaf een bedrag van 75 euro. Wil je jouw artikel retour sturen? Dan kan dat binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Betalen kan je dan weer doen via iDeal, bancontact, Sofort, PayPal, Mastercard en Visa.

Is De Horeca Bazaar betrouwbaar?

Er is geen enkele twijfel over mogelijk dat DeHorecaBazaar een betrouwbare webshop is. Eerst en vooral is de webwinkel een gecertificeerd lid van het online keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan alle kwaliteitscriteria van een betrouwbare webshop. Je vindt op de website alle contactgegevens terug, je kan het KvK-nummer en btw nummer aflezen, er is een klantenservice en de internetverbinding heeft een veilige encryptie. Bovendien kan je op jouw vertrouwde manier in de eigen veilige bankomgeving betalen. Ten slotte is het ook zo dat DeHorecaBazaar al enkele jaren actief is binnen de sector en een goede naam heeft opgebouwd in de tussentijd. Een korte blik op de lijst partners vertelt je ook dat De Horeca Bazaar een betrouwbare site is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waarop het antwoord niet op de website terug te vinden is? Dan kan je de klantenservice van DeHorecaBazaar contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je tijdens de kantooruren bellen of een WhatsApp berichtje sturen. Daarnaast kan je ook een mail sturen, het contactformulier invullen of lekker old school een brief sturen richting De Horeca Bazaar. Het team tracht altijd binnen een werkdag een antwoord te geven. Heb je een klacht? Dan stuur je die best per mail door. Je krijgt altijd binnen een werkdag een antwoord en binnen de 14 dagen een voorstel tot oplossing. Ben je niet tevreden met dit voorstel? Dan kan je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij voor jouw zaak, event of feestje al gebruik gemaakt van de diensten van DeHorecaBazaar? Dan appreciëren we het enorm als je jouw ervaring in de vorm van een review wilt gieten op deze pagina. Heb je iets te vertellen over de kwaliteit van de producten? Zou je de klantenservice positief beoordelen? Is de levertijd zoals aangegeven? Zou je opnieuw in zee gaan met DeHorecaBazaar? Door jouw input kunnen toekomstige bezoekers een correct beeld vormen van DeHorecaBazaar!

Reviews over De Horeca Bazaar
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Snelle goede service van een product van goede kwaliteit

Ik ben van de start van de bestelling (kerst
mutsen met bedrukking) telkens zeer goed op de hoogte gehouden door dezelfde persoon. De 64 mutsen zijn vet binnen de tijdsnorm.gearriveerd en ze zijn heel netjes bedrukt en van goede kwaliteit. Ik ben meer dan tevreden.

Geplaatst op: 31-10-2023
Laatst bewerkt op: 31-10-2023
Geschreven door: Ruud I.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi confetti kanonnen

Voor de carnaval nog wat nodig
Edwin vennik. Zwolle
Www.edwinvennik.nl

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin vennik V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop voor een prima kwaliteit

Het product was nergens anders meer te koop dus na een tijdje zoeken kwam ik hier uit. De prijs die werd gevraagd was erg goed voor de kwaliteit van de levering en het product. De site ziet er ook er netjes en duidelijk uit.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim A.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Horeca Bazaar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Horeca Bazaar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over De Horeca Bazaar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Horeca Bazaar actief?

De Horeca Bazaar is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Horeca Bazaar reviews? Dan kunt u naar de website van De Horeca Bazaar gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie