De Krijger Muziek logo

De Krijger Muziek reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Krijger Muziek reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
742
De Krijger Muziek logo
Website
dekrijgermuziek.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen De Krijger Muziek

Ze bestaan gelukkig nog, muziekwinkels waar je écht alle muziekinstrumenten nog kunt kopen. Een van die muziekwinkels is De Krijger Muziek, al sinds 2007 een begrip in zowel Nederland als België. Op basis van de reviews en ervaringen van bestaande klanten vatten we hier voor je samen waarom De Krijger muziek bekend staat als dé online muziekwinkel voor beide landen. Heb je onze informatie tot je genomen, dan kun je vervolgens zelf beslissen om eventueel ook zaken te gaan doen met deze specialist in muziek.

Over De Krijger Muziek

De Krijger Muziek zag het levenslicht in 2007. Vanaf de start ging het crescendo met de aanbieder van onder meer gitaren, banjo’s, mandolines, ukeleles, lapsteels, strijkinstrumenten, blaasinstrumenten, drums en percussie, accordeons, snaren en allerhande muziek accessoires. In totaal heeft De Krijger Muziek een voorraad met ruim 15.000 producten, waarvan een grot aantal meteen uit voorraad beschikbaar is en dus altijd snel geleverd kan worden.

Waarom kiezen voor De Krijger Muziek?

Er zijn verschillende redenen waarom een groeiende groep mensen kiest voor de producten van De Krijger Muziek. Wat zeker in het voordeel van deze specialist spreekt is de grote voorraad met duizenden producten op voorraad. Bij De Krijger Muziek kun je een beroep doen op de 21 dagen niet goed, geld terug garantie. Bovendien zijn de producten die te koop aangeboden worden standaard laag geprijsd. Bestel je op een werkdag voor 14.00 uur, dan kun je er vanuit gaan dat jij jouw product al de volgende werkdag in je bezit hebt. Ook het feit dat er een standaard garantieperiode van een jaar geldt op de aangeboden producten is een reden dat steeds meer mensen besluiten zaken te doen met deze specialist. Tenslotte; De Krijger Muziek is er buitengewoon trots op dat het zich officieel Richwood dealer mag noemen. Ook dat is voor muziekliefhebbers reden juist voor deze specialist te kiezen.

Is De Krijger Muziek betrouwbaar?

Vrijwel alle klanten die een beoordeling hebben gemaakt over de producten en diensten van De Krijger Muziek zijn van mening dat je met deze specialist een zeer betrouwbare partner gevonden het. Beloftes worden nagekomen, de levering is daadwerkelijk altijd snel en de betrouwbaarheid van de producten blijkt alleen al uit de standaard garantieperiode die je er op krijgt. De betrouwbaarheid van de muziekspecialist wordt nog verder geaccentueerd door het feit dat de onderneming in het bezit is van het Webshop Keurmerk. Je moet aan strenge eisen volden wil je in het bezit komen van dit keurmerk, waarmee De Krijger laat zien buitengewoon betrouwbaar te zijn.

Klantenservice en klachten

Zoals het een goede onderneming betaamt, heeft De Krijger Muziek ook de klantenservice prima voor elkaar. Wil je een vraag stellen of een klacht indienen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Zo kun je schriftelijk kenbaar maken wat jouw klacht precies is. Je kunt om dit te doen het adres van de website halen. Je kunt daarnaast bellen en een e-mail sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen weet dat de beoordelingen van bestaande klanten erg waardevol kunnen zijn en echt kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarom vragen we je vriendelijk of jij voortaan ook de moeite wilt nemen een recensie te maken. Doe je dat, dan ben je andere mensen echt van dienst als die eveneens lastige keuzes moeten gaan maken.

Reviews over De Krijger Muziek

Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
26 beoordelingen
4,7
Pipoos.com logo
Pipoos.com
2 beoordelingen
9,5
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over De Krijger Muziek

Ons team van experts heeft De Krijger Muziek geverifieerd op een aantal punten. De webshop van De Krijger Muziek bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. De Krijger Muziek is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

De Krijger Muziek is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van dekrijgermuziek.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Krijger Muziek.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke webshop

Ik speel al super lang piano en ik was weer toe aan een nieuwe aangezien op mijn oude piano geen record functie zat die ik toch wel graag wilde. Ik heb er hier een kunnen bestellen voor een goede prijs!

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stef O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Krijger Muziek


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
26 beoordelingen
4,7
Pipoos.com logo
Pipoos.com
2 beoordelingen
9,5
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Krijger Muziek een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Krijger Muziek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Krijger Muziek actief?

De Krijger Muziek is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) muziek.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Krijger Muziek reviews? Dan kunt u naar de website van De Krijger Muziek gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie