De Kroo Ruitersport logo

De Kroo Ruitersport reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

De Kroo Ruitersport reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
743
De Kroo Ruitersport logo
Website
De Kroo Ruitersport
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen De Kroo Ruitersport

Als je aan paardrijden doet heb je natuurlijk ook spullen nodig om jouw hobby uit te oefenen. Denk bijvoorbeeld aan laarzen, ruiterkleding en andere accessoires. En als het even kan dan nog liefst van een hoge kwaliteit. Bij De Kroo Ruitersport vind je al deze zaken terug. Maar wat weet je eigenlijk over deze webshop? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van hun vorige klanten? Wat zeggen de reviews? Als je op zoek bent naar recensies over De Kroo Ruitersport om een gefundeerde mening te kunnen vormen ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je ze overzichtelijk weergegeven terug.

Over De Kroo Ruitersport

De Kroo Ruitersport is een naam als een klok binnen de Hippische wereld. Dat heeft het niet alleen te danken aan de fysieke winkel in het Zeeuwse Nieuw- en Sint Joosland, maar ook aan de vele topevenementen die het bedrijf organiseert. De webwinkel is de online tak van De Kroo Ruitersport en verkoopt een ruim assortiment aan spullen voor ruiters en paarden. Naast het ruime assortiment draagt De Kroo Ruitersport het aanbieden van een prettige winkelervaring hoog in het vaandel. Om die reden wordt de webshop voortdurend aangepast en aangevuld met nieuwe functies en onderdelen. Bovendien levert De Kroo Ruitersport alle producten uit eigen voorraad. Dat betekent niet alleen dat ze direct leverbaar zijn maar ook dat er echt kennis van zaken over de producten is. Blijf je graag op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf.

Waarom kiezen voor De Kroo Ruitersport?

Een belangrijke reden om te kiezen voor De Kroo Ruitersport is de bewezen naam en kwaliteit die met dat vertrouwen meekomt. Bij De Kroo Ruitersport vind je een ruim assortiment aan spullen voor ruiter, paard en alle aanverwanten. De webshop zelf is dan ook onderverdeeld in de volgende categorieën: paard, ruiter, stal & weide, specials, inspiratie, sale en sets. Op de website vind je producten terug van topmerken als QHP, BR, Anky Technical Casuals, Bucas en ook het eigen merk DKR Sports. Doordat alles uit eigen voorraad leverbaar is kan je bij bestellingen voor 20u 30 jouw aankoop reeds de volgende dag in huis verwachten. Handig om te weten is ook dat de verzendingskosten wegvallen vanaf een bedrag van 49 euro. Onder dit grensbedrag betaal je 4,95 euro. Betalen kan via iDeal, met een kredietkaart, via een overschrijving en met bancontact.

Is De Kroo Ruitersport betrouwbaar?

Er is geen enkele twijfel over dat De Kroo Ruitersport een uiterst betrouwbare webshop is. Eerst en vooral is De Kroo Ruitersport meer dan enkel een webshop. Het is ook een fysieke winkel en een organisator van heel wat evenementen binnen de sector. Het is met andere woorden een grote naam die heel wat te verliezen heeft bij slechte publiciteit. Daarenboven vind je alle nodige contactgegevens op de website terug, beschikt De Kroo Ruitersport over een eigen klantenservice en kan je zelf de reviews op de website nalezen. Bovendien heeft De Kroo Ruitersport in zijn verleden al wel wat prijzen gewonnen. Zo won het in 2008 de titel Hippisch ondernemer van het jaar.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over iets dat te maken heeft met De Kroo Ruitersport? Dan kan je de klantenservice van het bedrijf contacteren. Dat kan op heel wat verschillende manieren. Zo vind je op de website een contactformulier terug of kan je een mail sturen. Het is tevens mogelijk om een brief te sturen of om één van de social media profielen te gebruiken om contact te leggen. Ten slotte kan je ook telefonisch contact leggen of via WhatsApp een berichtje sturen. Heb je daarentegen een klacht? Dan stuur je die best per brief of per mail op. Je ontvangt van De Kroo Ruitersport altijd een ontvangstbevestiging en binnen enkele werkdagen een inhoudelijk antwoord. Een andere optie is om jouw klacht door te geven aan het ODR-platform van de Europese Commissie dat in 2016 werd opgericht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten van De Kroo Ruitersport? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van de kwaliteit van die producten en de service van De Kroo Ruitersport. Schrijf jouw verhaal neer in de vorm van een review op deze pagina en help toekomstige bezoekers een correct inschatting maken van wat te verwachten. Is de kwaliteit goed? Valt de levertijd mee? Helpt de klantenservice je vriendelijk verder?

Reviews over De Kroo Ruitersport

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
14 beoordelingen
4,4
PupJoy logo
PupJoy
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over De Kroo Ruitersport

Het bedrijf De Kroo Ruitersport is geverifieerd door ons. De webshop De Kroo Ruitersport is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. De Kroo Ruitersport is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Kroo Ruitersport maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De Kroo Ruitersport is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van De Kroo Ruitersport te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Kroo Ruitersport.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima spullen

Sinds dat ik afgelopen jaar een paard heb aangeschaft koop ik alle accessoires hier en ik ben super blij met alle spullen die ik tot nu toe heb besteld. Het is allemaal van goede kwaliteit!

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carmen H.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Kroo Ruitersport


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
14 beoordelingen
4,4
PupJoy logo
PupJoy
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Kroo Ruitersport een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Kroo Ruitersport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Kroo Ruitersport actief?

De Kroo Ruitersport is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Kroo Ruitersport reviews? Dan kunt u naar de website van De Kroo Ruitersport gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie