deBallonnensite.nl logo

deBallonnensite.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
deBallonnensite.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
734
deBallonnensite.nl logo
Website
deballonnensite.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen deBallonnensite.nl

Wat is een goed feestje zonder een paar leuke ballonnen? Simpelweg door een paar ballonnen toe te voegen kan je de hele sfeer van een ruimte veranderen. Natuurlijk moet je dan wel de juiste ballon voor de juiste gelegenheid kiezen. Bij deBallonnensite.nl vind je ballonnen voor tal van gelegenheden. Maar zijn de ballonnen van deBallonnensite.nl wel van een goede kwaliteit? Hoe ervaren mensen de service van deze website? Hoe beoordelen echte klanten deBallonnensite.nl? Zijn de reviews goed of toch eerder slecht? Op deze pagina vind je alleszins tal van reviews, ervaringen en beoordelingen van deBallonnensite.nl. Zo weet jij exact waar je aan begint!

Over deBallonnensite.nl

deBallonnensite.nl is een webshop die, zoals je al zou kunnen vermoeden, gespecialiseerd is in de verkoop van ballonnen. Het bedrijf achter de webshop is Flowers4U wat een onderneming is met meer dan 25 jaar ervaring in zijn sector en al jarenlang aan online verkoop doet. Naast deBallonnensite.nl heeft Flowers4U ook websites als dewijnsite.nl, knuffelkado.nl, debloemensite.nl en ga zo maar door in handen. Je bent dus alleszins in de handen van een team dat gespecialiseerd is in online verkoop. De sterke punten van deBallonnensite.nl zijn een groot aanbod, een uitstekende service en een zeer concurrentiële prijs. Op de website vind je voor heel wat thema’s ballonnen en je kunt altijd de klantenservice contacteren voor eventuele thematiek die je niet terug kunt vinden. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en leuke nieuwtjes? Dan kan je op Facebook en Twitter deBallonnensite.nl volgen.

Waarom kiezen voor deBallonnensite.nl?

Je kiest in de eerste plaats voor deBallonnensite.nl voor het grote aanbod en de goede prijs. Zo vind je op de webshop de volgende categorieën ballonnen terug: verjaardag, beterschap, geboorte, gefeliciteerd, huwelijk, liefde en cijfers. Er is ook nog een categorie overige tekst voor ballonnen die niet meteen in één van de thema’s passen. Daarnaast vind je op de website ook rasechte ballonfiguren terug die zeker bij de allerkleinsten een echte hit zijn. Heb je na lang twijfelen een keuze kunnen maken? Dan kan je bij bestellingen voor 17 uur jouw pakketje reeds de volgende dag thuis verwachten. Het is ook mogelijk om bij bestelling zelf aan te geven op welke dag je de ballonnen wilt geleverd zien. Je betaalt bij deBallonnensite.nl altijd 7,5 euro bezorgkosten bij levering. Betalen kan op heel wat verschillende manieren zoals iDeal, met bancontact, via PayPal, per overschrijving en natuurlijk met de kredietkaart.

Is deBallonnensite.nl betrouwbaar?

Bij deBallonnensite.nl kan je absoluut veilig betellen zonder je zorgen te hoeven maken. Zo is de webshop aangesloten bij het bekende keurmerk Webshop Keurmerk wat al een eerste kwaliteitscontrole is. Bovendien bestaat het moederbedrijf van deBallonnensite.nl al meer dan 25 jaar en kan er dus gesproken worden van een goede reputatie. Ook beschikt deBallonnensite.nl over een eigen klantenservice en kan je bij deBallonnensite.nl veilig betalen. De website is immers verbonden via het veilige SSL-certificaat. Tevens is het zo dat je op de webwinkel alle nodige contact- en bedrijfsinformatie terug kunt vinden. Dat betekent bijvoorbeeld het adres van de hoofdzetel, het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer.

Klantenservice en klachten

Een vraag over ballonnen? Advies nodig? Of zit je misschien met een probleem of een klacht? In al deze gevallen kan je de klantenservice van deBallonnensite.nl contacteren. De klantenservice is bereikbaar tijdens de kantooruren en kan gecontacteerd worden via de telefoon, per mail of door de social media kanalen van deBallonnensite.nl. In de regel ontvang je een antwoord op jouw vraag binnen enkele werkdagen. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord of voorstel tot oplossing ten laatste 14 dagen later. Ben je hier niet mee akkoord? Dan kan de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk worden ingeschakeld. In dit geval ontstaat er een geschil dat voor de geschillencommissie komt. Deze commissie heeft het laatste woord en neemt vervolgens een beslissing.

Wil jij ook beoordelen?

Had jij ooit een feestje gesierd met ballonnen van deBallonnensite.nl? Of ben je gewoon een vaste klant? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt, wat jouw ervaringen met deBallonnensite.nl zijn. Schrijf op deze pagina jouw review over deze website en geef een antwoord op vragen als: “Is de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Wordt er inderdaad snel geleverd? Helpt de klantenservice je goed verder? Zou je opnieuw in zee gaan met deBallonnensite.nl of net niet?”. Jouw mening kan de leidraad zijn voor toekomstige bezoekers in hun beslissingsproces!

Reviews over deBallonnensite.nl
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Wonderbox logo
Wonderbox
111 beoordelingen
2,9
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snel geleverd

We hebben hier een aantal ballonnen besteld voor mijn dochters verjaardag en ze was er super blij mee. De ballonen waren wel een beetje prijzig maar dat was niet een groot probleem!

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelis A.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over deBallonnensite.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Wonderbox logo
Wonderbox
111 beoordelingen
2,9
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is deBallonnensite.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over deBallonnensite.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is deBallonnensite.nl actief?

deBallonnensite.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de deBallonnensite.nl reviews? Dan kunt u naar de website van deBallonnensite.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie