Dennisdeal logo

Dennisdeal reviews, ervaringen en beoordelingen

Dennisdeal reviews, ervaringen en beoordelingen
281
Dennisdeal logo
Website
Dennisdeal
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Dennisdeal

Wil je meer weten over de webshop Dennisdeal? Lees dan gauw verder. Hieronder lees je niet alleen meer over deze webshop, maar hebben we ook alle persoonlijke ervaringen van klanten van Dennisdeal voor je op een rijtje gezet.

Over Dennisdeal

Dennisdeal is een webshop met producten direct uit China. Zij doen niet aan dropshipping, maar hebben een eigen magazijn in China, vanuit waar zij extra voordelig producten kunnen verkopen en versturen. Je geniet van prijzen tot wel 90% korting. Dennisdeal is al jarenlang in bedrijf en heeft een grote naam kunnen opbouwen in Azië, Europa, Amerika en daarbuiten. Met een gigantisch aanbod en voordelige prijzen, is deze webshop een favoriet van iedereen die van een voordelige koop houdt.

Dennisdeal onderscheidt zich door iedere dag nieuwe producten toe te voegen aan de collectie. Iedere dag is er kans op een nieuwe en exclusieve deal bij Dennisdeal.

Waarom kiezen voor Dennisdeal

Waar veel grote webshops uit China doen aan dropshipping of werken met veel kleine onafhankelijke verkopers, heeft Dennisdeal de touwtjes volledig zelf in handen. Hierdoor ben je als klant altijd verzekerd van een goede koop en een snelle bezorging. Aangezien jouw pakketje vanuit China bezorgd zal worden, zul je altijd wel even moeten wachten, maar Dennisdeal houdt je op de hoogte. Zo weet je altijd dat je met een professionele webshop hebt te maken en niet met losse verkopers.

Dennisdeal heeft niet alleen een voordelig aanbod en altijd veel korting online, ook is de website professioneel en eenvoudig te navigeren. Je kunt het complete aanbod eenvoudig filteren en zo snel datgene vinden waar je naar op zoek was.

Is Dennisdeal betrouwbaar?

De webshop Dennisdeal bestaat al heel wat jaar en heeft in die tijd een vaste en tevreden klantenbestand op weten te bouwen. Dennisdeal is een betrouwbare webshop uit China, maar zonder Chinese toestanden. Je kunt hier gewoon veilig betalen en zelf eenvoudig een betaalmethode selecteren. Je kunt gewoon betalen met Ideal, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld met creditcard of met jouw resterende Paypal saldo te betalen.

Je kunt altijd veilig bestellen en wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van jouw bestelling. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wanneer je jouw bestelling van Dennisdeal in huis kunt verwachten.

Klantenservice en klachten

Ondanks dat het een webshop uit China is, kun je gewoon gebruik maken van de Nederlandstalige klantenservice. Mocht je vragen hebben over een product, service of jouw bestelling? Dan kun je gewoon in het Nederlands contact opnemen met de Dennisdeal klantenservice. Dit kan telefonisch, maar ook per mail of online. Je wordt altijd zo snel en zo goed mogelijk geholpen, zodat jij gauw verder kunt met jouw bestelling.

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelling van Dennisdeal? Of heb je een klacht over de service? Blijf hier dan niet mee rondlopen, maar contacteer de klantenservice om jouw klacht te vermelden. Zij zullen jouw klacht niet alleen noteren, maar zo snel mogelijk aan de slag gaan om tot een goede oplossing te komen. Je kunt jouw klacht ook altijd per telefoon, mail of online melden bij Dennisdeal.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Dennisdeal? Dan kun je jouw ervaring hieronder delen met andere (potentiële) klanten. Wat is jouw mening over het product dat je bij deze webshop hebt gekocht en wat vond je van de algehele service? Laat hieronder jouw persoonlijke beoordeling over Dennisdeal achter en help anderen om een beter en persoonlijker beeld te krijgen van deze Chinese webshop.

Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Bol.com logo
Bol.com
24 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Bedrog

Niets geleverd

Geplaatst op: 24-12-2022
Laatst bewerkt op: 24-12-2022
Geschreven door: Johan S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lang maar goedkoop

De levering duurde wel erg lang omdat de producten uit China moeten komen maar het armbandje dat ik besteld heb is wel van goede kwaliteit.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marloes

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dennisdeal
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Bol.com logo
Bol.com
24 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dennisdeal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dennisdeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dennisdeal actief?

Dennisdeal is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dennisdeal reviews? Dan kunt u naar de website van Dennisdeal gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie