Deurengigant logo

Deurengigant reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Deurengigant reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
441
Deurengigant logo
Website
Deurengigant
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Deurengigant

Wanneer je een nieuwe deur wilt voor in huis, kun je het beste een de webshop van Deurengigant een bezoekje brengen. Deze webshop heeft een groot aanbod aan deuren en geweldige service. Je leest hier meer over deze deurenwebshop en kunt onderaan de persoonlijke reviews van klanten van Deurengigant vinden. Natuurlijk kun je ook zelf een review of beoordeling achterlaten.

Over Deurengigant

Deurengigant is de grootste online concurrent in Nederland op het gebied van deuren. Het online aanbod is bijzonder royaal en biedt voor ieder wat wils. Deurengigant bedient iedereen die van scherpe prijzen én een goede service houdt.

Deurengigant is er voor het complete plaatje. Zo kun je in deze webshop niet alleen deuren kopen, maar ook alles wat je nog meer nodig hebt voor jouw deur. Denk bijvoorbeeld aan producten voor de afwerkingen, maar ook een grote collectie aan schroeven en scharnieren is online beschikbaar.

Bij Deurengigant geniet je als klant ook van een vakkundige service en veel informatie. Deurengigant is dan ook dé specialist op het gebied van deuren. Alles wat je moet weten over het installeren van een deur, kun je zowel online vinden in de webshop, maar ook vragen aan de experts van Deurengigant.

Waarom kiezen voor Deurengigant

Deurengigant is de grootste van Nederland, alleen vanwege het grote aanbod is het al reden genoeg om een nieuwe deur bij Deurengigant aan te schaffen. Daarnaast is het aanbod ook extra voordelig. Omdat Deurengigant zo groot kan leveren, kunnen zij ook de goedkoopste prijzen leveren. Je hoeft dus nooit eerst prijzen van concurrenten te vergelijken, bij Deurengigant heb je altijd de scherpste prijzen.

Natuurlijk kun je een bouwmarkt bezoeken voor een deur, maar hier mist toch vaak de vakkennis op het gebied van deuren. Deurengigant specialiseert zich bewust op deuren en kan daardoor klanten voorzien van het beste advies en informatie.

Ook is de service van Deurengigant om door een ringetje te halen. Jouw nieuwe deur is altijd snel in huis en je kunt zelfs gebruik maken van een montageservice voor optimaal resultaat.

Is Deurengigant betrouwbaar?

Je wordt niet zomaar de grootste aanbieder van deuren van Nederland. Dat Deurengigant een groot en voordelig aanbod is, is meegenomen, maar de voornaamste reden dan mensen hier zo graag shoppen, is vanwege de betrouwbaarheid van deze webshop. Deze webshop is namelijk in het bezit van het Webshop Waarborg Keurmerk. Dit keurmerk krijg je niet zomaar, alleen wanneer de webshop voldoet aan strenge veiligheidseisen.

Een van die veiligheidseisen is dat er ruime en veilige betaalopties moeten zijn voor de klant. Daarom kun je bij Deurengigant altijd veilig en snel betalen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een veilige overboeking per bank of betaal met jouw bank online middels Ideal. Ook kun je betalen op rembours, gebruik maken van een creditcard en is het zelfs mogelijk om te betalen met Paypal. Je kiest dus zelf hoe je wilt betalen en wat het veiligst is voor jou. Het is niet voor niets dat de klanten van Deurengigant de webshop als zeer betrouwbaar beoordelen.

Klantenservice en klachten

Weet jij niet goed hoe je een nieuwe deur moet kopen, hoe je deze moet monteren of hoe je online moet bestellen? Deurengigant maakt het zo eenvoudig mogelijk voor je door online al veel informatie te bieden. Mocht deze informatie niet toereikend zijn, kun je altijd om hulp of advies vragen aan de klantenservice. Zij zullen je altijd zo goed mogelijk helpen.

Kritiek hoort Deurengigant juist graag, op deze manier kunnen zij verbeteren en dit kan zeer constructief zijn. Ben je niet tevreden, laat het er dan niet bij zitten, maar meld jouw klacht bij Deurengigant. Er kan dan altijd een goed oplossing worden gevonden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant van Deurengigant en heb je hier weleens een deur gekocht? Laat dan hieronder weten waarom je gekozen hebt om deze online te kopen en waarom je gekozen hebt voor Deurengigant. Hoe was jouw algehele ervaring en zou je andere het aanraden om bij Deurengigant te shoppen? Jouw persoonlijke review kan verhelderend zijn en andere klanten helpen in het maken van een keuze. Laat daarom jouw persoonlijke review over Deurengigant hieronder achter.

Reviews over Deurengigant

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo
VidaXL
171 beoordelingen
5,8
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

6,8
60% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Ervaringen met Deurengigant

Deurengigant is geverifieerd door ons expert team. De webshop Deurengigant bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Deurengigant lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Deurengigant. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Deurengigant is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Deurengigant te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Deuren niet volgens bestelling geleverd. Bedrijf niet bereikbaar voor service..

Acht svedex deuren besteld bij deurengigant. Levering leek ok, totdat bij uitpakken bleek dat één deur de verkeerde draairichting heeft. Bellen naar de klantenservice geeft na een uur in de wacht geen contact. Ik wacht nu nog steeds... De bestellimng nagekeken en deze klopt wel. Hoe en waarom dan de verkeerde deur is geleverd is me niet duidelijk. contact met deze firma is zo goed als onmogelijk. De service is zeer slecht.

Geplaatst op: 08-11-2022
Laatst bewerkt op: 08-11-2022
Geschreven door: Toon B.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoop dat het nog opgelost wordt.

Bestellen via de website ging goed, alhoewel ik nog nooit zelf deuren had besteld en geplaatst ging dat allemaal goed. 4 linkse deuren en 1 rechtse besteld en ook allemaal netjes geleverd. Er werd een doos bijgeleverd waarbij ik er van uit ging dat alles er in zat; niet dus, 1 deurkruk te min en geen tochtstrip zoals het wel op bijgevoegde afleverbon staat. Deuren had ik wel gecontroleerd op schade maar inhoud van de doos niet omdat ik snel weer aan het werk moest. 's Avonds direct gemaild, maar 3 dagen later nog niets gehoord.
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar; ik sta nu al 20 minuten in de wacht zonder dat ik weet hoeveel er nog voor me zijn. IK HOOP DAT HET NOG ALLEMAAL GOED OPGELOST WORDT!

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: René H.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Het bestelproces was prima, maar de beschrijving op de website is niet duidelijk genoeg. De tekst suggereerde dat het om een echte 6 en 4 ruitsverdeling ging. We waren dan ook teleurgesteld toen we de deuren geleverd kregen met neppe plakroedes. Geprobeerd om samen tot een oplossing te komen, maar er werd moeilijk gedaan over een klein bedrag/onderdeel, terwijl wij veel extra kosten moeten maken om de deuren (die niet geretourneerd konden worden) nog naar onze zin te krijgen. Daarnaast zit er een lange levertijd op de deuren.

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Vivian M.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles mooi opgelost

ondanks 1 tekorte deur en 1 beschadigde deur mooi opgelost

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Jan J.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet de juiste kennis wat betreft (buiten)deuren

Wat een drama. Verkeerd advies in de showroom en de inmeter die geen verstand van deuren heeft. Ik heb een opdekdeur nodig, die verkopen ze niet, maar zij vinden dat hun deuren er wel in kunnen.
€ 65,- betaald voor het inmeten, wat niet nodig was, als ze verstand van deuren zouden hebben. Helaas, geven ze geen fouten toe en kun je fluiten naar je geld.

ADVIES: koop hier geen deuren

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeff V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een deurenspeciaalzaak die niet in staat is om binnen een half jaar 2 complete deuren te leveren.

Er wordt mij gevraagd een recentie te schrijven.
Ja ,dat wil ik wel, maar helaas is deze niet positief.
De deurengigant is niet in staat om 2 buitendeuren te leveren, binnen een half jaar, compleet met glas in de voordeur.
2 deuren besteld in de maand Juni .
De deuren zouden begin September geleverd worden .
Een week later maar eens gebeld waar de deuren bleven .
Helaas waren deze nog niet leverbaar.
Een nieuwe afspraak gepland in November.
Lijkt mij dat een bedrijf de klant op de hoogte houdt .
Leveringsdatum en tijden krijg ik per mail : tussen 7.56 en 10.39 uur.
De deuren worden om 11.50 uur afgeleverd .
Op mijn vraag of het erg druk was op de weg , wordt met nee beantwoord.
Lijkt mij dat een bedrijf de klant op de hoogte houdt , wanneer de levering wat later wordt.
De deuren worden uitgepakt , zit het raam van de voordeur er niet bij.
Na contact met de Deurengigant opgenomen te hebben , krijg ik te horen dat wegens grondstoffengebrek het raam nog niet leverbaar is , dit wordt pas in Januari waarschijnlijk geleverd.
Er kan ook geen tijdelijke oplossing worden geboden , zoals tijdelijk een stukje glas of een houten plaat
Ik krijg te horen dat ik anders maar zelf een raam moet gaan regelen .( ik krijg wel netjes een bedrag terug gestort.)
Lijkt mij dat een bedrijf zelf de klant op de hoogte houdt en niet zelf de klant bij gebreken contact moet opnemen .
De deuren zijn ingemeten door het bedrijf.
We hebben zelf een timmerman geregeld die de deuren komt inzetten .
Bij plaatsing blijkt dat beide deuren 0.5 cm te breed zijn .
Opnieuw een klacht ingediend.
Ik krijg als antwoord dat de monteurs van de Deurengigant ook op plaatse de deuren op maat moeten maken .
Hopelijk komt alkes goed en komen de schilder en timmerman nog dit jaar om alles netjes af te maken .
( deze hebben wij dus een aantal keren kunnen afzeggen)
Conclusie : wij zijn niet tevreden .

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Diana J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Deur hier gekocht. Hebben we ophangen en deur was binnen 3 weken kapot. De deur is gebroken. Willen niets vergoeden. Gebruiken allemaal smoezen dat het door de wind komt en nu zeggen ze dat we de deur niet normaal gebruikt hebben. Hier moesten ze in totaal 2 maanden over nadenken. Medewerker die zegt dat je liegt ga zo maar door

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Claudia W.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg goede deuren

Echt hele goede deuren en de montage van de deuren verliep ook erg goed. Alles is ook volgens de afspraken geleverd en alles was ook netjes ingepakt. Echt een aanrader als je een aantal nieuwe deuren nodig hebt.

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke W.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig bedrijf

Echt een super bedrijf. Ik had een aantal deuren besteld inclusief montage, maar tijdens de levering kwamen ze er achter dat er een deur beschadigd was. Toen zijn ze dezelfde dag nog terug gegaan om een nieuwe mee te nemen.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelia V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Meerdere deuren besteld

Ik heb hier acht deuren besteld voor het hele huis. Ik had door een eigen fout een verkeerder bestelling geplaatst maar na een paar mailtjes was alles goed opgelost. Super tevreden over het resultaat

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pim V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Deurengigant


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo
VidaXL
171 beoordelingen
5,8
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Deurengigant een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Deurengigant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Deurengigant actief?

Deurengigant is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Deurengigant reviews? Dan kunt u naar de website van Deurengigant gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie