deValentijnsite.nl logo

deValentijnsite.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

deValentijnsite.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
745
deValentijnsite.nl logo
Website
deValentijnsite.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen deValentijnsite.nl

Met Valentijn wil jij je partner natuurlijk zo goed mogelijk in de watten leggen en daar komt een origineel cadeautje zeker bij van pas. Als je nog niet weet waar je een Valentijnscadeau moet kopen, is het interessant om een kijkje te nemen op deValentijnsite.nl. In deze webshop vind je namelijk de meest vertroetelende geschenken. Lieve beertjes, rozen, hartjes en nog veel meer. Voordat je je aankopen doet in deValentijnsite.nl, neem je hieronder echter wel beter eerst de deValentijnsite.nl reviews door!

Over deValentijnsite.nl

DeValentijnsite.nl specialiseert zich in de verkoop van Valentijngeschenken. Om die reden vind je er een groot aanbod aan knuffels, bloemen en andere liefdevolle cadeautjes. Dit steeds van de beste kwaliteit en voor de scherpste prijzen. Het maakt bovendien niet uit of je in Nederland of België koopt, want de koerier levert in de hele Benelux.

Het bedrijf biedt daarnaast de mogelijkheid om een business account aan te maken. Op die manier kan je als bedrijf nog voordeliger Valentijncadeaus kopen. Je hebt in dat geval ook meer keuze aan Valentijnsartikelen.

Waarom kiezen voor deValentijnsite.nl

Als je je geliefde graag wilt verrassen met een bijzonder Valentijngeschenk, is het een goed idee om te kiezen voor deValentijnsite.nl. In deze webshop heb je namelijk een ruim aanbod aan bijzondere en lieve geschenken. Je koopt er knuffels, bloemen, ballonnen, champagne en nog zoveel meer. De kans dat je hier vindt wat je zoekt, is dus erg groot!

De winkel garandeert je ook steeds de beste kwaliteit en een mooie prijs. Hierdoor kan je je liefst zelfs nog meer verwennen. En ook als je als bedrijf op zoek bent naar artikelen voor Valentijn is de webshop een goede optie. Je kan er namelijk honderden artikelen voor een prikje aankopen.

Is deValentijnsite.nl betrouwbaar?

Niets zo vervelend als een Valentijncadeautje kopen en het niet ontvangen. Daarom is het belangrijk om na te gaan dat je wel degelijk koopt bij een winkel die betrouwbaar is. Dat is gelukkig het geval bij deValentijnsite.nl. Er zijn namelijk meerdere dingen die erop wijzen dat je met een gerust hart je inkopen kan doen in deze webshop!

Eén van de indicatoren zijn bijvoorbeeld de vele betrouwbare manieren om te betalen, zoals Bancontact, iDeal en PayPal. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen. Zo loop je helemaal geen risico! Daarnaast heeft de webshop heel wat beoordelingen die je kan nazien en scoort het ook maar liefst een 8.8 op tien sterren.

Klantenservice en klachten

Heb jij al een cadeautje gekocht bij deValentijnsite.nl en zit je met een klacht? Dan kan je bellen, een mail sturen of het contactformulier invullen. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op de site vind je ook een mooi overzicht van de dagen in het jaar wanneer de webshop niet bereikbaar is.

Wil jij ook beoordelen?

Recensies zijn erg behulpzaam, want ze helpen anderen met het bepalen of kopen bij deze winkel wel echt iets voor hen is. Laat daarom ook je review bij ons achter als je al eerdere ervaringen hebt opgedaan bij deValentijnsite.nl. Jouw beoordeling maakt voor anderen een groot verschil!

Reviews over deValentijnsite.nl

Gerelateerde bedrijven

Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
3 beoordelingen
9,3
CoolGift logo
CoolGift
2 beoordelingen
8,5
Brianto logo
Brianto
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over deValentijnsite.nl

Het bedrijf deValentijnsite.nl is geverifieerd door ons. De webshop deValentijnsite.nl is al sinds 2007 een betrouwbare partij om te bestellen. deValentijnsite.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. deValentijnsite.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van deValentijnsite.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van deValentijnsite.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van deValentijnsite.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk spul

Ik bestel hier altijd wat voor mijn geliefde omdat ik er toch wel iets voor wil doen maar wij zijn er allebei niet de grootste fans van. Toch blijft het een leuk gebaar!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lara L.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over deValentijnsite.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
3 beoordelingen
9,3
CoolGift logo
CoolGift
2 beoordelingen
8,5
Brianto logo
Brianto
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is deValentijnsite.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over deValentijnsite.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is deValentijnsite.nl actief?

deValentijnsite.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de deValentijnsite.nl reviews? Dan kunt u naar de website van deValentijnsite.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie