Douchezaak logo

Douchezaak reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Douchezaak reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1066
Douchezaak logo
Website
Douchezaak
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Douchezaak

De badkamer neemt een steeds voornamere positie in binnen onze woning. Gelukkig heb je heel erg veel aanbieders die allemaal in staat zijn prima producten te leveren. Een bekende aanbieder is Douchezaak. Wij hebben hier de reviews en ervaringen van Douchezaak voor je samengevat. Op basis van dat wat je leest kun je daarna al dan niet ook voor Douchezaak kiezen.

Over Douchezaak

Douchezaak is gevestigd in Ermelo en beschikt over een fysieke showroom van 600 vierkante meter. Daarnaast kun je ook online prima zaken doen met deze aanbieder van alle sanitair benodigdheden. Douchezaak staat voor kwaliteit en ervaring en wordt geroemd om het altijd deskundige en onafhankelijke advies dat geboden wordt. Bij Douchezaak vind je sanitair op maat en sanitair waar je beslist niet steeds de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Duurzaamheid is belangrijk binnen deze organisatie. En dat in zowel woord als daad.

Waarom kiezen voor Douchezaak?

Alleen al vanwege het enorme aanbod van Douchezaak is het zeer de moeite waard om juist met deze partij zaken te doen. Of je nou zoekt naar een douche, een bad, kranen, toiletten, badkamermeubelen, radiatoren, spiegels, wastafels, tegels of accessoires, Douchezaak heeft het allemaal. Je koopt even gemakkelijk een complete badkamer bij deze aanbieder, als dat je losse onderdelen aanschaft. Je hebt bovendien de keuze uit shoppen in de fysieke showroom van 600 vierkante meter in Ermelo of online zaken doen. Het team van Douchezaak is zeer ervaren en als geen ander in staat het beste advies te geven.

Is Douchezaak betrouwbaar?

Douchezaak is, zo leren ons de beoordelingen van mensen die al zaken hebben gedaan met deze aanbieder, een zeer betrouwbare partner. De specialisten geven je heel erg veel extra informatie en afspraak is afspraak bij de expert uit Ermelo. Douchezaak heeft ook vertrouwen in de klant door ook betalen in drie termijnen – zonder rente- mogelijk te maken. Douchezaak heeft een webshop keurmerk en de ”˜Our Planet Promise’. Dat betekent dat het daadwerkelijk duurzame producten aanbiedt die een leven lang mee gaan. Zo ontstaat minder afval. Bovendien worden de producten van Douchezaak neutraal verpakt. In een tijd waarin elke onderneming het heeft over een duurzaam beleid, voegt Douchezaak dus daadwerkelijk ook de daad bij het woord.

Klantenservice en klachten

Het gebeurt zelden, maar mocht je nou een klacht hebben, dan kun je die op verschillende manieren kwijt bij de meer dan uitstekende klantenservice van deze aanbieder. Zo kun je uiteraard een bezoek brengen aan de onderneming in Ermelo. Je kunt daarnaast ook gewoon bellen met Douchezaak, zoals je de klacht of opmerking ook gewoon kunt mailen. De website biedt overigens al ontzettend veel extra informatie en als je gratis abonnee wordt van de nieuwsbrief dan ben en blijf je als consument steeds goed op de hoogte van alles wat met deze specialist in sanitair benodigdheden te maken heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij met behulp van de beoordelingen van klanten van Douchezaak een nog beter beeld hebt gekregen van deze zaak, verwachten we min of meer dat jij voortaan ook een beoordeling achter laat. Je hebt zelf ondervonden hoeveel baat je kunt hebben bij beoordelingen vanuit de praktijk. En het maken van een beoordeling is echt maar een heel kleine moeite.

Reviews over Douchezaak

Gerelateerde bedrijven

vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Somfy logo
Somfy
8 beoordelingen
6,5
Deverfwebshop logo
Deverfwebshop
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Douchezaak

Douchezaak is geverifieerd door ons expert team. De webshop Douchezaak bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Douchezaak lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Douchezaak. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Douchezaak is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Douchezaak. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Douchezaak.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Voorspoedige levering

Prima levering. Ik heb op het laatste moment nog iets besteld wat ik de volgende dag moest hebben en dit is gelukt. Het materiaal is erg stevig en ziet er mooi uit. Je kunt goed contact opnemen met de klantvriendelijk klantenservice.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floor S.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Douchezaak


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Somfy logo
Somfy
8 beoordelingen
6,5
Deverfwebshop logo
Deverfwebshop
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Douchezaak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Douchezaak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Douchezaak actief?

Douchezaak is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Douchezaak reviews? Dan kunt u naar de website van Douchezaak gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie