Easyplants-Kunstplanten logo

Easyplants-Kunstplanten reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Easyplants-Kunstplanten reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1053
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Easyplants-Kunstplanten

Het bedrijf Easyplants-Kunstplanten is geverifieerd door ons. De webshop Easyplants-Kunstplanten is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Easyplants-Kunstplanten is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Easyplants-Kunstplanten maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Easyplants-Kunstplanten is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Easyplants-Kunstplanten te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige kunstbloemen

Ik heb hier wat planten besteld en ze zien er echt heel netjes uit. De levering is ook altijd snel en keurig verpakt. De planten lijken echt en zijn van goede kwaliteit. De perfecte oplossing als je bijvoorbeeld voor lange periodes het huis uit moet.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anouk B.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Easyplants-Kunstplanten


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
41 beoordelingen
5,6
AimeTé logo
AimeTé
2 beoordelingen
9,5
SmartBuyGlasses logo
SmartBuyGlasses
5 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Easyplants-Kunstplanten een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Easyplants-Kunstplanten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Easyplants-Kunstplanten actief?

Easyplants-Kunstplanten is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Easyplants-Kunstplanten reviews? Dan kunt u naar de website van Easyplants-Kunstplanten gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie