Echt Ierland logo

Echt Ierland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Echt Ierland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
758
Echt Ierland logo
Website
echtierland.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Echt Ierland

Zin in een vakantietrip naar Ierland? Het lijkt je mooi om de natuur van dit land te ontdekken? Om zoveel mogelijk uit je reis te halen, is het belangrijk om te kiezen voor een goed reisbureau. Zij kunnen je helpen met het samenstellen van je reis. Wil jij op vakantie naar Ierland, dan zou je maar zo uit kunnen komen bij Echt Ierland. Wat is dat voor reisbureau? Hebben ze veel ervaring? En is er echte kennis over Ierland aanwezig? Reviews helpen je om antwoorden te vinden op deze vragen. Wij verzamelden beoordelingen van andere vakantiegangers. Zij geven in hun recensies aan hoe hun ervaringen waren met Echt Ierland. Vervolgens is het voor jou niet moeilijk meer om een weloverwogen beslissing te maken en wel of niet bij dit bedrijf te boeken.

Over Echt Ierland

Echt Ierland geeft aan dat ze het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland aanbieden. Hun aanbod bestaat uit onder andere zorgvuldig samengestelde rondreizen met verblijf in gastvrije, authentieke accommodaties. Al sinds 2010 biedt deze organisatie reizen aan naar Ierland. Je kunt autorondreizen maken naar onontdekte en ruige plekken, pubs bezoeken en ondertussen de lokale bevolking beter leren kennen. Echt Ierland zorgt voor goede accommodaties en voor goed vervoer. Je overnacht via dit bureau uitsluitend in zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige accommodaties. Deze munten uit in persoonlijke aandacht en traditionele Ierse gastvrijheid. Echt Ierland heeft jarenlang ervaring binnen de reiswereld. Dankzij hun vele bezoeken aan dit land is hun kennis groot en divers. Ze merkten zelf tijdens hun reizen dat er veel behoefte was aan rondreizen in een rustig reistempo. Dus niet gehaast van de ene naar de andere plek, maar echt even het land goed kunnen ervaren. Bij Echt Ierland gaat het erom dat vakantiegangers kunnen genieten. Van de bestemmingen, van de mensen, van de keuken, de bezienswaardigheden en de accommodaties. Er zijn samengestelde reizen, maar je kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte reis. Bij het boeken van een autovakantie of een fly drive rondreis ontvang je altijd een uitgebreide reisbeschrijving. Die staat vol met tips en bezienswaardigheden langs de route. Uniek bij dit reisbureau zijn de tips van de partners die in Ierland wonen. Ook de lokale bevolking heeft gezorgd voor tips.

Waarom kiezen voor Echt Ierland

Bij Echt Ierland vind je een groot aanbod aan reizen naar Ierland. Zo kun je kiezen voor rondreizen, korte vakanties, varen in Ierland, stedentrips, wandelvakanties of vliegen naar Ierland. Je kunt op de site de accommodaties bekijken en ook is het mogelijk om dankzij de vele tips je reis al thuis uit te stippelen. Wil jij liever een vakantie die helemaal aansluit bij jouw wensen, dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers. Op basis van jouw eisen wordt dan een reis naar Ierland samengesteld.

Is Echt Ierland betrouwbaar?

Al sinds 2010 biedt Echt Ierland reizen aan. De medewerkers stellen zich met hun naam en een foto voor op de website. Dit zijn allemaal redenen om er vanuit te gaan dat dit bureau betrouwbaar is. Recensies van andere klanten vertellen dat de organisatie doet wat ze belooft.

Klantenservice en klachten

Er zijn diverse opties waaruit je kunt kiezen voor contact met de klantenservice van Echt Ierland. In Utrecht bevindt zich hun kantoor en daar ben je ook van harte welkom. Dit kan handig zijn als je een reis op maat wilt laten samenstellen. Al kan dit ook telefonisch. Je kunt voor elke vraag, klacht of opmerking bellen, mailen of het contactformulier gebruiken. Het formulier op de site is ook te gebruiken om alvast je reiswensen door te geven. Vervolgens word je op het door jou gewenste tijdstip en telefoonnummer teruggebeld door een van de medewerkers.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een reis geboekt bij Echt Ierland? Hoe was deze ervaring? Zou je er een review over willen schrijven? Andere mensen die bij dit bureau willen boeken, zijn benieuwd naar jouw beoordeling. Deze helpt hen namelijk om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Echt Ierland
Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Thomas Cook logo
Thomas Cook
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Echt Ierland

Het bedrijf Echt Ierland is geverifieerd door ons. De webshop echtierland.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Echt Ierland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Echt Ierland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Echt Ierland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van echtierland.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Echt Ierland.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige reis

Prachtige reis met geweldige locaties. Deze waren allemaal heel dicht bij het hotel waar we zaten. We konden zo naar het strand lopen of naar andere bezienswardigheden toe. Super geregeld allemaal!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wil H.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Echt Ierland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Thomas Cook logo
Thomas Cook
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Echt Ierland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Echt Ierland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Echt Ierland actief?

Echt Ierland is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , excursiereizen , fly & drive , groepsreizen en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Echt Ierland reviews? Dan kunt u naar de website van Echt Ierland gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie