FBTO logo

FBTO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

FBTO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
126
FBTO logo
Website
FBTO
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen FBTO

Wil je een verzekering afsluiten bij FBTO? Dan wil je uiteraard eerst wat meer te weten komen over FBTO en weten of je deze onderneming kunt vertrouwen. Op deze review pagina ben je daarvoor op het juiste adres. Je leest hier ervaringen van reeds bestaande klanten van FBTO, waardoor je zelf een goede indruk krijgt over deze onderneming en een weloverwogen keuze kunt maken om zelf lid te worden of niet. Ook lees je op deze pagina wat meer achtergrondinformatie over FBTO, waarom je voor FBTO zou moeten kiezen, of het bedrijf betrouwbaar is en hoe je een medewerker van FBTO kunt bereiken. Na het lezen van deze informatie heb je een goede indruk over deze onderneming.

Over FBTO

FBTO is een Fries verzekeringsmaatschappij uit Leeuwarden. Het bedrijf ontstond in 1956 als onderlinge verzekeringsmaatschappij en sloot zich later aan als een onderdeel van de verzekeringsmaatschappij Achmea, een van de grootste verzekeringsconglomeraten van Nederland. FBTO is een direct writer, wat inhoud dat je bij deze onderneming rechtstreeks een verzekering kunt afsluiten. FBTO heeft diverse soorten verzekeringen en streeft naar een zo optimaal mogelijk pakket voor elke gebruiker. Je kunt een pakket bij FBTO dan ook zo samenstellen dat het pakket perfect bij jouw situatie aansluit. De onderneming streeft daarnaast naar een persoonlijk klantencontact en biedt daarom een goede persoonlijke service. Klanten kunnen eenvoudig alles online regelen en kunnen, indien gewenst, persoonlijk contact opnemen via verschillende wegen.

Waarom kiezen voor FBTO

FBTO biedt verschillende verzekeringen aan, zoals onder andere een zorg-, een auto-, aansprakelijkheids-, en een inboedelverzekering. Je kunt deze pakketten eenvoudig online afsluiten. Indien je twijfelt over een pakket kun je eenvoudig via de website bekijken hoe hoog jouw premie zal worden. Ook kun je eenvoudig pakketten aanpassen en je pakketten uitbreiden met extra aanvullende modules. Via de website van FBTO kun je terecht voor al je vragen, het wijzigen van je polis en voor het declareren van je vergoedingen. Hiermee heb je zelf alle touwtjes in de handen en regel je direct al je zaken vanuit huis.

Ӭ

Is FBTO betrouwbaar?

Voordat je een (online) verzekering afsluit is het uiteraard raadzaam om van tevoren goed te bekijken of de onderneming waarbij je een verzekering afsluit betrouwbaar is. Bij FBTO is dit zeker het geval. FBTO is een succesvolle verzekeringsmaatschappij met een hoge naamsbekendheid. Het bedrijf gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, helpt je zoveel mogelijk met het aanbieden van uitgebreide en betrouwbare informatie en staat je te woord voor persoonlijk advies over pakketten en vergoedingen. Daarnaast heeft FBTO een veilige website en biedt de onderneming verschillende veilige online betaalmethoden. Je kunt dus zonder problemen een verzekering afsluiten bij deze onderneming, en vertrouwen op goede service.

Klantenservice en klachten

FBTO heeft een toegankelijke klantenservice die je graag tewoord staat voor al jouw vragen, opmerkingen of eventuele klachten. Mocht je graag met een medewerker van FBTO willen spreken kun je de alarmcentrale bellen van FBTO. Ook kun je contact zoeken via chat, Facebook of via WhatsApp. Een medewerker van FBTO staat je snel te woord en helpt je met al je vragen. Indien je ene klacht hebt kun je deze het best bij FBTO via de website melden. Je kunt hiervoor terecht bij het online contactformulier, waarop je doorgaans binnen 5 dagen een reactie ontvangt van een medewerker van FBTO.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij FBTO, of klant geweest bij de onderneming en wil je jouw ervaringen delen met andere? Schrijf dan een recensie en beschrijf hoe jouw ervaringen met FBTO zijn. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld welke verzekering je bij FBTO hebt afgesloten, of je tevreden bent met de service van de onderneming en of je FBTO aan andere zou aanraden. Met jouw eerlijke beoordeling help je andere mensen met het maken van een goede keuze om wel of geen pakket af te sluiten bij FBTO.

Reviews over FBTO

Gerelateerde bedrijven

Allianz Assistance logo
Allianz Assistance
2 beoordelingen
9,5
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Europ Assistance logo
Europ Assistance
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,3
44% zou hier weer kopen
17 beoordelingen
Ervaringen met FBTO

FBTO is geverifieerd door ons expert team. De webshop FBTO bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FBTO lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FBTO. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

FBTO is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van FBTO te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over FBTO.

In veel zaken zijn ze veel goedkoper dan andere aanbieders. Er zijn er zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien maar ik heb ze vergeleken en FBTO komt er telkens als goedkoopste uit. Online kun je je declaraties inleveren en dat is wel heel makkelijk. Zo nu en dan heb ik wel met de klantenservice aan de lijn gehangen maar altijd goed geholpen.

De website is soms wat verwarrend maar uiteindelijk kom je er wel uit.

Ik ben tevreden, en ik hoop velen met mij!

Geplaatst op: 15-11-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige zorgverzekering

Met de hele familie zijn we verzekerd bij FBTO. Dit geeft vele voordelen en krijgen we speciale kortingen. Ook andere verzekeringen hebben we lopen bij FBTO en ben altijd goed geholpen als ik vragen had of als er iets gedeclareerd moest worden.

Geplaatst op: 15-11-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Fam W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Autoverzekering

Gratis zomercheck laten doen bij Profile Tyrecenter Hardenberg IK heb bijzonder goede ervaring met dit bedrijf

Afspraak prima online te regelen

Het voordeel van de FBTO is dat je modules kunt aan en uitzetten wanneer je naar het buitenland reist.

Geplaatst op: 01-07-2014
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Handige modules

Ik heb voor FBTO gekozen voor de handige modules. Ik kan nu zelf verzekeringen aanzetten als ik die nodig heb. Dus voor een verre reis heb ik werelddekking aangezet en bij terugkomst weer uit gezet. En zo zijn er nog veel handige modules. Zo betaal je echt alleen voor wat je nodig hebt. Voor mij dus een goeie keuze geweest om over te stappen. Zit met bijna alle verzekeringen bij FBTO.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Danielle

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Service is goed

Na een ongeluk met mijn auto heb ik direct FBTO gebeld. De schade was aanzienlijk en je wilt gewoon snel alles afgehandeld hebben. Ik heb mijn auto nodig voor het werk en kon niet lang zonder auto zitten.

Bij FBTO hebben ze me direct geholpen en wisten ze het met 1 week helemaal in orde te krijgen. Ben erg blij met de wijze waarop ze me hebben behandeld en dat zie je niet vaak meer tegenwoordig.

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Inboedelverzekering

Heb een inboedelverzekering bij FBTO. Vorige week waterschade gehad en mijn houten tafel vol met kringen. Direct telefoon gepakt en een melding van gemaakt. Was binnen enkele uren al geregeld en heb uiteindelijk alles netjes in orde weten te maken.

Voor de service dikke pluim

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ralph Z.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastische Verzekeraar

Een super ervaring met deze FBTO. Helaas is het wel wat duurder, maar wel goed!

Geplaatst op: 14-01-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Wouter

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
LET OP DE POSITIEVE REVIEWS VAN DEZE OPLICHTERS

Jullie moeten een paar van de positieve reviews lezen... Dit zijn ook de bewijzen van de oplichtingen van FBTO
Als je eerste 3 zinnen leest van een positieve review dan zie je ook meteen dat het meer reclame is dan een echte review
Lees deze bijvoorbeeld ( staat hierboven)
Handige modules
Ik heb voor FBTO gekozen voor de handige modules. Ik kan nu zelf verzekeringen aanzetten als ik die nodig heb. Dus voor een verre reis heb ik werelddekking aangezet en bij terugkomst weer uit gezet. En zo zijn er nog veel handige modules. Zo betaal je echt alleen voor wat je nodig hebt. Voor mij dus een goeie keuze geweest om over te stappen. Zit met bijna alle verzekeringen bij FBTO.
>>......>======
"Dus voor een verre reis heb ik werelddekking aangezet en bij terugkomst weer uit gezet"
Dit onzin bestaat niet eens...Eerst werelddekking aanzetten daarna knop drukken en uitzetten... ZOOO EEN KANT EN KLAAR ONZIN en LEUGEN bestaat niet ... Puur reclame ... Zo genaamd RECLAME... Die mensen zijn betaald door FBTO om dagelijks overal dit soort reclames te schrijven... Maar die zijn weer geschreven door mensen met een IQ van 0 t/m 20

Als je een IQ hebt van 21 dan ben je al te duur voor FBTO...
Daarom krijg je dit soort onzin reviews
WIE schrift zo een review
Jullie zijn allemaal getuigen... Als deze persoon kan mij bewijzen hier dat het echt gebuurt het... Krijgt zij/hij € 1.000 ... Kom maar met je module shit... Op weg naar A aangezet maar terug weg heb ik UIT GEZET... Laat maar mij dit 'MODULE KNOPJE ZIEN' DAN voor € 1.000
Ik wacht hier
Kom op met je bewijs en knopje
Achterlijke Leugenaars
Ze denken zelfs dat de rest van de wereld ook zo achterlijk zijn

Als je twee zinnen maken dan ben je een top wedewerker van FBTO
1- WIJ KUNNEN NIETS AAN DOEN
2- HEB JE AL EEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VRAAG MAAR BIJ HUN
3-BETAAL JE PREMIES NETJES OP TIJD 30 jaar lang maar stoor maar ons NIET ALS JE WAT NODIG HEBT
4-GA MAAR NAAR JE RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Maar wij alle lammetjes moet het allemaal zien lezen en accepteren...Zulke oplichters en dieven zijn ze...Elke ONZINNIGE positief review is een bewijs van zelfde oplichterij

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SCHAAMTELOZE OPLICHTERS EN DIEVEN

FBTO ZIJN SCHAAMTELOZE OPLICHTERS EN DIEVEN
Je belt ze, half uur-een uur wacht je aan de lijn ...eindelijk iemand zegt hallo daarna wordt opgehangen
- Je stuurt schade formulier ze nemen geen contact met jou terug...Je belt ze eindeloos...na 10-15 dagen kom je zelf achter ze hebben niets gedaan over je schade... Enige antwoord is een zinnetje ' jaa maar wij kunnen niets aan doen... Waarom en wat is er aan de hand... Geen enkele uitleg...voor een uitleg hebben geen andere seconde tijd...
- Ze doen zelf NOOIT iets behalve jou leeg beroven... Zeg je een wordt terug ,,, ze gaan de telefoon ophangen.
_Alles is GROTE LEUGEN... Vul maar dat in, stuur maar dit ook bij. Binnen 2 dagen krijgt u reactie van ons... VERDER NIETS... Na 10-15 dagen lukt je eindelijk iemand te krijgen aan de telefoon... Dan WORDT JE ZEER SNEL GEHOLPEN.. Je legt uit wat er aan de hand is , JE KRIJGT METEEN JE ANTWOORD ; WIJ KUNNEN NIETS AAN DOEN... Als je begin te zeuren volgende zin is "NEE, WIJ KUNNEN NIETS AAN DOEN... ALS JE JURIDISCH BIJSTAND VERZEKERING HEBT, JE MOET HUN BENADEREN MAAR OVER WAT VOOR BEN JE VERZEKERD BIJ FBTO KUNNEN ALS ENIGE SERVICE EN ANTWOORD 'WIJ KUNNEN NIETS AAN DOEN'' durf je nog een WOORD TE ZEGGEN dan wordt je opgehangen ... Je bent daar verzekerd voor Auto Verzekering enige wat ze doen... 2 ZINNEN
1- WIJ KUNNEN NIETS AAN DOEN
2- ALS je dat hebt neem maar contact op met je juridische rechtsbijstandverzekering...
Ik ben al een maand bezig met een schade formulier..het is mij niet gelukt om een officieel bericht of email te krijgen

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oor aangenaaid

van het kastje naar de muur gestuurd met mijn lekkage. Uiteindelijk niks vergoed gekregen omdat het scheurtje in de muur zat en niet in het dak. Ben heel slecht geholpen en ze lieten me eerst alles aanleveren terwijl ze al wisten dat dit blijkbaar niet onder de premie viel. Heb uiteindelijk niks vergoed gekregen terwijl ik al
jaren hier een verzekering heb en nooit eerder iets heb geclaimd.

Geplaatst op: 23-11-2020
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Marjolijn

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vergoeden niet uit wat ze beloven

Slechtste service ooit.. een hele sneaky beleid.. ik krijg een dienstbevel met dat ik niet op vakantie kan gaan wegens nationale veiligheid anders volgt er een boete en tevens ontslag.. oplossing van fbto bij een reisverzekering.

Algemene voorwaarden U wordt ontslagen
U wordt ontslagen zonder dat u dat wilt. Dit is niet uw schuld. Dit geldt niet als uw
arbeidscontract op het afgesproken tijdstip afloopt.

Hierbij word gezegd "jij maakt de keus om te reizen, je kan ook kiezen om niet gaan en die 2500 te laten.. Dus al ik een dienstbevel krijg om dit land te beschermen is dat een keus of ik ontslagen wil worden met sancties

Tip: nooit verzekeren hier je kan beter je reis om boeken bij je vliegmaatschappij -€75 nog goedkoper ook..

Geplaatst op: 24-03-2020
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Jeff

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bezin voor u begin

FBTO is firma list en bedrog om extra geld binnen te halen. De bedragen die vermeld worden op mijnfbto, de site waarop je jou verzekering kan inzien en wijzigen geeft een andere premie aan dan dat ze van je rekening afhalen. Als je er over belt hoe dat komt komen ze met allemaal smoesjes. Het zou eenmalig zijn (nou niet want er wordt elke maand teveel afgehaald) De bedragen zouden per dag veranderen (raar hoor dat elke maand het zelfde bedrag van mijn rekening wordt gehaald) Daarnaast zijn de medewerkers van FBTO zeer onklantvriendelijk.

Geplaatst op: 27-01-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anne

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Doe geen zaken met FBTO!

In 2015 hebben we onze eigen risico van 2 keer een bedrag van 14.53 en 14.66 aan FBTO betaald eentje op 29-12-2015 en de andere op 25-11-2015 vervolgens een brief van Syncasso(deurwaarder) dat die bedragen nog open staan, Fbto gebeld en bewijzen getoond en het zou verder afgehandeld worden door hun dus nergens zorgen over maken, paar maanden later weer een brief deurwaarder voor een rechtbank zitting over het zelfde kwestie, weer heen en weer gebeld en bij fbto klacht ingediend en weer zou het geregeld worden want er was inderdaad op tijd betaald,8 maanden later dus nu kreeg ik van mijn werkgever te horen dat er loonbeslag is van deurwaarder voor ja hoor dezelfde kwestie, nu na 100 mails en 100 belletjes verder, wordt er gezegd dat het wel terecht is want ik had maar op de zitting aanwezig moeten zijn, want ik heb wel betaald maar de deurwaarder kosten( 547 euro) moeten nog wel betaald worden, er wordt gezegd dat een bedrag niet op tijd is betaald namelijk 14,66 is bij hun als betaald genoteerd op 1 April 2016 terwijl ik met bewijs(bank afschrift) laat zien dat het 25-11-2015 is betaald. ze willen maar niet luisteren en terwijl ze wel excuses aanbieden dat ze onze eerste klacht niet goed hebben afgehandeld dus zo krom dubbelzinnig, je voelt je machteloos terwijl je helemaal gelijk hebt, dit zijn gewoon criminele praktijken in mijn ogen, over de rug van hardwerkende mensen op deze manier geld verdienen, door mijn loonbeslag staat mijn baan op het spel omdat mijn baan gevoelig is en eist een gezonde financiële situatie, ik ga hier werk van maken , zal een advocaat in dienst nemen en via sociaal media en alle andere kanalen mijn stem laten horen en Nederland waarschuwen voor een amateuristische en onprofessionele bedrijf dat FBTO heet. ik zal ook geen genoegen nemen met een excuus.

Geplaatst op: 12-01-2017
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Arashy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fbto is onpersoonlijk en vergoed operaties niet!

Ik ben al 2 jaar verzekert bij FBTO.
Mijn ervaring is niet positief, omdat niet alles vergoed wordt bij hun.

Pas geleden had ik een behandeling nodig, die door de chirurg uitgevoerd moest worden. FBTO wil dit niet vergoeden. Ook al had ik een verwijsbrief van de huisarts willen zij dit niet vergoeden. Ik heb bezwaar gemaakt tegen de beslissing maar FBTO wil de behandeling niet vergoeden!

Als klant ben ik zeer teleurgesteld met FBTO en vindt dat ze heel onvriendelijk en onpersoonlijk zijn tegen de klant. Het enige wat ze wel vergoeden zijn mijn tandarts kosten met aanvulde tand verzekering, maar dit vind ik niet genoeg.

In 2017, vervalt mijn collectiviteitskorting en moet ik €117 euro gaan betaling voor mijn premie. Dit vind ik te duur voor een zorgverzekering, die niet alles wil dekken en dus stap ik over!

Geplaatst op: 03-12-2016
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: John

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zorgverzekering zou ik niet aanbevelen

Best een fijne zorgverzekering als je niets moet.
Heb al 3 x een afwijzing gehad voor een operatie, mijn internist vond de operatie noodzakelijk, kon anders alleen maar zieker worden.
FBTO gaf aan, "als een arts iets medisch noodzakelijk vind, wil het niet zeggen dat de FBTO het ook medisch noodzakelijk vind"
Heb de operatie op eigen kosten moeten laten uitvoeren. Dat deed zeer, vooral als je op forums leest dat lotgenoten wel de operatie vergoed hebben gekregen, uiteraard waren die elders verzekerd.

Geplaatst op: 22-12-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
FBTO vergoed geen spontaan onstane schade

FBTO woonverzekering

Op een donderdag in oktober werd ik wakker en ging naar de badkamer om mij aan te kleden en te douchen. Ik vond aldaar mijn badkamer vol met stukjes glas. Mijn glazendouche deur (veiligheidsglas, 450 euro zonder installatie) gebroken. Totaal versplintert, een groot gedeelte zat nog in de deur, de rest zoals geschreven lag in de badkamer en de douche bak. Geen idee van de oorzaak.
Nou zou je denken, ik ben verzekerd bij FBTO tegen dit soort schades. De dame aan de telefoon vond van niet, want de oorzaak stond niet in het rijtje oorzaken waarvan schade wordt vergoed. Daarop heb k de voorwaarden eens bekeken. Er staat toch dat “onvoorziene gebeurtenissen zijn verzekerd”
Daarop een mail naar FBTO geschreven. En wat schetst mijn verbazing? Ik krijg het volgende antwoord van FBTO:
“Het gaat om schade aan uw douchedeur door spontane breuk. U bent niet verzekerd voor deze schade. De voorwaarden die u noemt in uw melding hoort bij de algemene voorwaarden. De bijzondere voorwaarden zoals genoemd in de woonhuisverzekering beschrijven echter de verzekerde gebeurtenissen. De oorzaak van uw schade staat daar niet bij”
Waterschade door plotselinge breuk van een aquarium (meestal glas) wordt hierbij wel vergoed. Het omvallen van bomen of brand en ontploffing zonder verdere oorzaak worden ook vergoed.
Merkwaardig allemaal en ik begrijp dit soort zaken niet. Waar heb je nou een woonverzekering voor? “Zo van ja meneer u heeft wel een verzekering tegen brand, maar die verzekering hebben we allen zo genoemd omdat het zo lekker bekt.” Er staat wel in dat u voor brand bent verzekerd maar dat geldt niet voor brand waar vlammen bij komen kijken”
Volgens mij is een verzekering bedoeld om dit soort schades te verzekeren en kan je nooit het aantal oorzaken limiteren want er is geen oorzaak exact hetzelfde.
FBTO zet zich zelf behoorlijk te kijk door de schade niet te vergoeden en te verwijzen naar de kleine lettertjes en daar een interpretatie aan te geven in hun eigen voordeel. Daar ga ik dus niet al te lang meer mee door om voor een dergelijke verzekering te betalen.

Gelukkig vergoeden ze wel schade aan mijn huis bij aanvaring. Er is alleen in geen velden of wege bevaarbaar water in de buurt van mijn huis :)

Geplaatst op: 22-11-2015
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over FBTO


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Allianz Assistance logo
Allianz Assistance
2 beoordelingen
9,5
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Europ Assistance logo
Europ Assistance
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FBTO een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 17 beoordelingen geplaatst over FBTO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FBTO actief?

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de FBTO reviews? Dan kunt u naar de website van FBTO gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie