Fiets-stoeltje.nl logo

Fiets-stoeltje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fiets-stoeltje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
768
Fiets-stoeltje.nl logo
Website
fiets-stoeltje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fiets-stoeltje.nl

Als ouder is het niet altijd even gemakkelijk om mobiel te blijven als jouw kind bij jou is. Met een handige fietsstoel kan alleszins al een deel van dat probleem opgelost worden. Ben jij op zoek naar een dergelijke fietsstoel? Dan kan je bij Fiets-stoeltje.nl wel een paar opties terugvinden. Maar is de kwaliteit van de producten van Fiets-stoeltje.nl wel naar behoren? En hoe zit het met de levertijd? Op basis van reviews en ervaringen van echte klanten van Fiets-stoeltje.nl kan je alvast op een deel van die vragen een antwoord krijgen. Op deze pagina vind je dan ook beoordelingen, ervaringen en reviews over Fiets-stoeltje.nl terug.

Over Fiets-stoeltje.nl

Fiets-stoeltje.nl is, zoals de naam al min of meer vertelt, een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van fietsstoeltjes voor kinderen. Het team achter de webshop profileert zich als een enthousiaste bende met in totaal meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Je kunt voor advies op maat dan ook terecht bij de klantenservice van Fiets-stoeltje.nl. De website is gespecialiseerd in het merk Bobike, maar biedt ook een groot assortiment aan fietsstoeltjes van A-merken Yepp en Polisport aan. Bijzonder is dat de webshop niet werkt met een eigen en actuele voorraad, maar met een flexibel systeem van leveranciers. Dat betekent dat de levertijd varieert tussen de 2 en 5 werkdagen, maar vooral dat een lage prijs aangeboden kan worden. De verzendkosten naar zowel Nederland, België als Duitsland bedragen 5,95 euro en alle verzendingen boven 100 euro zijn gratis!

Waarom kiezen voor Fiets-stoeltje.nl?

Fiets-stoeltje.nl heeft een ruim aanbod aan kwalitatieve fietsstoeltjes van kinderen van elke leeftijd en elk formaat. De webshop is handig onderverdeeld in categorieën zoals voorzitjes, achterzitjes, fietstassen, kinderhelmen, bagagedrager kussentjes, accessoires, een blogpagina en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je veilig betalen via iDeal, PayPal, American Express, Visa, Mastercard, Bancontact, Sofort, een Nationale fietsbon, AfterPay, Rembours, overboeking en billink. Opties zat dus. Ben je niet tevreden over het product? Dan krijg je van Fiets-stoeltje.nl maar liefst 60 dagen retourrecht om jou aankoop terug te sturen. Wil je alle acties en wat er allemaal binnen de sector en het bedrijf te gebeuren staat opvolgen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Fiets-stoeltje.nl of gewoon de Facebook- en Instagrampagina’s volgen.

Is Fiets-stoeltje.nl betrouwbaar?

De veiligheid van jouw kind is natuurlijk het hoogste goed. Het is dan ook maar normaal dat je wel even nagaat of de website waar je een dergelijk product op aankoopt te vertrouwen valt. De vormelijke elementen zitten alvast goed. Je vindt al snel op Fiets-stoeltje.nl bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug. Ook werkt de website met een veilige verbinding dankzij het SSL-protocol wat betekent dat je zonder zorgen kunt surfen en betalen in een veilige omgeving. Fiets-stoeltje.nl heeft een eigen klantenservice voor raad, problemen en vragen en heeft duidelijk omschreven algemene voorwaarden. Je komt dus in geen enkele situatie voor verrassingen te staan. Bovendien vind je op de homepage ook al meteen beoordelingen en reviews van echte klanten van het bedrijf terug. Ten slotte is Fiets-stoeltje.nl een gecertificeerd lid van het bekende keurmerk Webwinkelkeur. Er is dus geen reden om wantrouwen te voelen!

Klantenservice en klachten

Bij vragen of klachten die niet opgelost worden door de inhoud van de website kan je altijd bij de klantenservice van Fiets-stoeltje.nl terecht. Dat kan door een bericht te sturen op Facebook, door het contactformulier op de website in te vullen, door te mailen of door telefonisch contact op te nemen. Bij klachten krijg je van Fiets-stoeltje.nl altijd een ontvangstbevestiging met een omschrijving van de klacht en vervolgens binnen 2 werkdagen een inhoudelijke reactie. Mocht dit toch langer duren dan krijg je ook daar een bericht van. Tevens kan je kiezen voor bemiddeling door Stichting Webshop Keurmerk. Kom je er ook hier niet samen uit? Dan is er nog altijd de Geschillencommissie van het keurmerk om een uitspraak te doen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een fietsstoeltje of een ander accessoire bij Fiets-stoeltje.nl? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen met deze webshop. Zou je hun service als goed beoordelen? Ben je tevreden over de kwaliteit? Was de levertijd zoals aangegeven? Zou je Fiets-stoeltje.nl aanraden aan derden of net niet? Vertel ons waarom in een review op deze pagina en help met jouw ervaring toekomstige bezoekers de juiste keuze maken.

Reviews over Fiets-stoeltje.nl
Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Fietstas.com logo
Fietstas.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,8
29% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Slecht

Ik heb mij. Bestelling geannuleerd op 25 december 2022 maar heb nog steeds geen geld terug. Oplichters

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Muattar S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit ontvangen oplichters

Nooit product ontvangen
Niet bestellen hier

Geplaatst op: 10-10-2022
Laatst bewerkt op: 10-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Eind van vorig jaar een mand gekocht voor op de fiets. Na 6 maanden ging de sluiting voor kapot. Tijdje later ging de sluiting aan de andere kant kapot. Contact opgenomen met de klantenservice. Ik moet het zelf maar oplossen met een stukje touw, omdat het niet het riet is wat kapot is maar de sluiting. Mail terug gestuurd en vervolgens nooit meer iets van ze gehoord. Zeer slechte service!!!

Geplaatst op: 23-08-2022
Laatst bewerkt op: 23-08-2022
Geschreven door: Danique

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht!!!

Er wordt niet geleverd! Laat of niet antwoorden op berichten en valse beloftes... NIET BESTELLEN DUS!!!

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 09-08-2022
Geschreven door: Rachelle V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechts één van de twee stoeltjes geleverd , niet of nauwelijks antwoorden op mails

Ik hoop dat ze het niet of te laat geleverd stoeltje terugnemen / betalen , moeilijke communicatie , proffesionele site , zéér amateuristische afwerking , waarschijnlijk bijberoep in een achterkamertje !

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering van helmen

Super snelle levering van de helmen. Helaas pasten ze niet dus terug gestuurd, we wachten nu op het storten van het geld. Als dat oke is gaan we meteen weer een nieuwe bestellen.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arjan K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed bedrijf

Goed

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
2/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fiets-stoeltje.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Fietstas.com logo
Fietstas.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fiets-stoeltje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Fiets-stoeltje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fiets-stoeltje.nl actief?

Fiets-stoeltje.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fiets-stoeltje.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Fiets-stoeltje.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie