Flair logo

Flair reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Flair reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Flair logo
Website
Flair
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Flair

Zoek je als jonge vrouw een leuk tijdschrift? Dan zou je eens aan Flair kunnen denken. Om je een beter beeld te geven van wat Flair je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen van mensen die al lid zijn voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook een abonnement op Flair te nemen.

Over Flair

Flair is een Nederlands tijdschrift voor de jonge vrouw, dat wekelijks op de mat valt. Flair bestaat vanaf 1987 en werd aanvankelijk uitgegeven door het Finse Sanoma. Tegenwoordig echter is DPG Media de uitgever van dit kleurrijke magazine. Behalve een tijdschrift is er ook Flaironline.nl, waar lezers van het tijdschrift hun laatste nieuws vandaan kunnen halen.

Waarom kiezen voor Flair?

Met Flair haal je flair in huis en vooral een zeer kleurrijk en gevarieerd tijdschrift voor de jonge vrouw. Als je van een gevarieerd tijdschrift houdt met verschillende onderwerpen dan maak je met Flair een juiste keuze. Terugkerende onderwerpen in het tijdschrift en op het online platform zijn onder meer maatschappij, columns, thuis & wonen, reizen & uitjes, relaties, shownieuws en lifestyle. Alles wat jonge vrouwen bezighoudt dus. Ook beroemdheden krijgen vaak een plaats in het tijdschrift, zoals je op de online editie ook een daghoroscoop vindt.

Is Flair betrouwbaar?

De lezers van Flair zijn duidelijk, ze zijn getuige hun beoordelingen erg blij met hun tijdschrift en noemen het betrouwbaar omdat het tijdschrift steeds op dezelfde dag in de week en vol met leuke verhalen op de mat ligt. Ze kijken er naar uit. Over de betrouwbaarheid is meer te zeggen. Zo kun je de uitgever, DPG Media, ook zeer betrouwbaar noemen. Behalve de Flair brengt het bedrijf van de Belgische familie Van Thillo, ook bekende en geroemde kranten en tijdschriften als het AD, de Volkskrant, Nu.nl, BN De Stem, de Stentor, Autoweek, de Donald Duck en de Libelle en de Margriet uit. Stuk voor stuk ook allemaal zeer betrouwbare nieuwsbrengers van een prima uitgever.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk biedt Flair en DPG Media je alle ruimte om een klacht in te dienen. Je kunt dat schriftelijk doen, want je vindt het adres van Flair gewoon op de website. Je kunt ook kiezen voor het sturen van een e-mail, zoals je ook gewoon een telefoontje kunt plegen. Flair is ook actief op de social media kanalen Facebook en Twitter, dus ook op die manieren kun je nog contact leggen met Flair. Het tijdschrift biedt ook nog een nieuwsbrief aan, waardoor je steeds op de hoogte blijft van alles rondom dit tijdschrift.

Wil jij ook beoordelen?

Er zijn heel erg veel tijdschriften beschikbaar en vind dan maar eens precies een tijdschrift dat bij je past. Om die redenen heb je zoveel aan beoordelingen van mensen die het tijdschrift al lezen. Zo weet je precies wat je van het tijdschrift kunt verwachten. Op basis van deze onafhankelijke informatie neem je altijd een betere beslissing. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken om zo andere mensen ook van dienst te zijn.

Reviews over Flair

Gerelateerde bedrijven

Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9
Dag Allemaal logo
Dag Allemaal
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Flair

Flair is geverifieerd door ons expert team. De webshop Flair bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Flair lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Flair. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Flair is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Flair te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flair.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Abonnee

Ik ben al lannger abonnee bij flair. Ik vind het echt een super leuke en vermakelijk site. De site wordt goed begehouden en ziet er super tof uit. Er staat altijd wel iets leuks om te lezen.

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 26-05-2021
Geschreven door: Sara S.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flair


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9
Dag Allemaal logo
Dag Allemaal
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flair een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Flair. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flair actief?

Flair is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Flair reviews? Dan kunt u naar de website van Flair gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie