Fluojasje.be logo

Fluojasje.be reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fluojasje.be reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3789
Fluojasje.be logo
Website
fluojasje.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fluojasje.be

Het verkeer is jammer genoeg nog altijd elk jaar opnieuw één van de grootste doders in onze wereld. Verkeersveiligheid is daarom geen loos onderwerp. Een onmisbaar attribuut als het om verkeersveiligheid van wandelaars en fietsers gaat is een fluojasje. Bij Fluojasje.be kan je als vereniging, school of bedrijf fluojasjes in bulk aankopen. Maar is de kwaliteit van Fluojasje.be goed? Hoe zit het met de levertijd? Zijn de ervaringen van hun klanten positief? Kortom: hoe worden beoordeeld? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen over Fluojasje.be. Zo heb jij alle informatie die je nodig hebt voor een weloverwogen mening over Fluojasje.be!

Over Fluojasje.be

Fluojasje.be is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van fluojasjes en aanverwanten. Ze bieden met andere woorden een ruim assortiment aan producten aan die de verkeersveiligheid verhogen. De website wordt uitgebaat door moederbedrijf Groep Mares. Groep Mares is een bedrijf dat al vele jaren actief is binnen de wereld van de e-shops en met onder andere sticker.be, kerstmuts.be, polsbandshop.be en ga zo maar door heel wat websites uitbaat. Bij Fluojasje.be kan je als bedrijf, organisatie of school terecht voor de inkoop van fluojasjes in bulk. Naast de capaciteit om grote bestellingen aan te kunnen gaat Fluojasje.be prat over de budgetvriendelijkheid van hun producten en de sterke kwaliteit van de fluohesjes. Zo zijn de jasjes van Fluojasje.be stuk voor stuk CE471 genormeerd. Speciale ontwerpen aan fluojasjes die je graag bedrukt ziet kunnen worden aangeleverd in EPS of PDF bestanden.

Waarom kiezen voor Fluojasje.be?

Bij Fluojasje.be vind je een ruim assortiment aan fluohesjes en aanverwante producten. Zo kan je naast fluohesjes ook bij de webshop terecht voor reflecterende sport- & rugzakjes, reflecterende armbanden, goederen zoals heuptassen, rugzakken, paraplu’s en ook nuttig fietsgerief en opvallende fietsbellen. De jasjes zelf kan je in maar liefst vijf verschillende maten en modellen op de kop tikken gaande van kleutermaten tot one size volwassen exemplaren. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving op heel wat verschillende manieren. Fluojasje.be aanvaardt onder andere de volgende betalingsmiddelen: PayPal, iDeal, bancontact, American Express, Visa, Mastercard en ga zo maar door. De levertijd hangt af van het exacte model en het exacte product. Je krijgt hoe dan ook wel een indicatie van de geschatte levertijd en een track en trace code mee van Fluojasje.be. Ben je toch niet helemaal tevreden over een niet-gepersonaliseerd product? Dan heb je tot 14 kalenderdagen na ontvangst om dit terug te sturen.

Is Fluojasje.be betrouwbaar?

Fluojasje.be is een onderdeel van de bekende Groep Mares die met ruim 25 jaar ervaring in de branche absoluut een goede naam en betrouwbaarheid hebben. Ook vind je op de website alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug en kan je bij vragen en/of problemen de klantenservice van Fluojasje.be contacteren. Er is tevens een grote aanwezigheid op social media en bij Fluojasje.be maken ze gebruik van het veilige betaalplatform Mollie om de betalingen door te voeren. Ook over de kwaliteit van de producten kan je vrij zeker zijn. De hesjes van Fluojasje.be beschikken over heel wat keurmerken die de veiligheid en kwaliteit waarborgen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten op de website? Of ben je op zoek naar een offerte voor een bepaalde bestelling? Dan kan je de klantenservice van Fluojasje.be contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je zowel in België als in Nederland telefonisch contact opnemen met Fluojasje.be. Daarnaast kan je per mail een bericht sturen of via één van de social media profielen van het bedrijf. Heb je een klacht? Dan stuur je jouw klacht bij voorkeur per mail door zodat alle informatie overzichtelijk weergegeven wordt. De klantendienst van Fluojasje.be reageert in de regel binnen de werkdag op contact. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord tot veertien dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Loop jij rond met een fluovestje van Fluojasje.be? Of heb je een ander product op hun webshop besteld? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt. Wat is jouw ervaring met deze webshop? Hoe zou je de kwaliteit van de producten beoordelen? Hoe zit het met de levertijd van bestellingen? Heb je enig contact gehad met de klantenservice? En zo ja, werd je vlot en vriendelijk verder geholpen? Schrijf op deze pagina jouw review over Fluojasje.be en vertel ons waarom Fluojasje.be al dan niet een goed idee is!

Reviews over Fluojasje.be
Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Fluojasje.be
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fluojasje.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Fluojasje.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fluojasje.be actief?

Fluojasje.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fluojasje.be reviews? Dan kunt u naar de website van Fluojasje.be gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie