Focus Green logo

Focus Green reviews, ervaringen en beoordelingen

Focus Green reviews, ervaringen en beoordelingen
1214
Focus Green logo
Website
Focus Green
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Focus Green

Je leest hier meer over de webshop Focus Green. Lees wat hun aanbod is, hun missie en hun voorwaarden. Je krijgt ook een beter beeld over de webshop Focus Green, dankzij de reviews die hier worden geschreven op basis van de persoonlijke ervaringen van klanten.

Over Focus Green

Focus Green is dé specialist op het gebied van kassapapier, stoepborden, whiteboarden, folderdisplays, printpapier en meer. Alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en de PR vind je bij Focus Green. Focus Green levert zowel aan particulieren, als aan ondernemers en heeft een riant aanbod. Je kunt online bij Focus Green eenvoudig een apart segment selecteren, door te zoeken binnen de aangeboden categorieën.

Focus Green is een webshop dat streeft naar een 100% klantentevredenheid. Dit doen ze niet alleen door kwalitatieve producten aan te bieden, maar ook hun servicevoorwaarden te optimaliseren. Je kunt efficiënt shoppen, krijgt hulp op maat en het is eenvoudig om in contact te komen met Focus Green.

Waarom kiezen voor Focus Green

Je kiest voor Focus Green omdat zij toch wel echt dé specialist zijn binnen hun segment. Wil je een groot aanbod aan kwalitatieve merken en producten voor jouw bedrijf? Dan is Focus Green dé plek om te shoppen. Je hebt een groot aanbod, scherpe prijzen en kunt moeiteloos bestellen.

Een groot voordeel van Focus Green is dat je onder aan de streep altijd voordeliger uit bent. Dit komt bijvoorbeeld ook door het feit dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Focus Green biedt namelijk een gratis levering aan in Nederland. Geen gedoe met kortingscodes of een minimaal te besteden bedrag, nee bij Focus Green is jouw verzending altijd gratis. Ook zorgt Focus Green ervoor dat jouw bestelling snel in huis is. Veelal levert Focus Green binnen 1 werkdag. Je krijgt meer informatie over de verwachte verzendtijd via de mail nadat je een aankoop hebt gedaan.

Wat shoppen bij Focus Green ook aantrekkelijk maakt, is de optie om te retourneren. Focus Green heeft een gunstig retourbeleid voor al haar klanten. Zo mag je altijd binnen 14 dagen na het doen van een bestelling bij Focus Green, nog altijd jouw bestelling kosteloos retourneren naar Focus Green. Focus Green betaalt altijd snel het aankoopbedrag uit en zo hoef je dus nooit bang te zijn voor een miskoop.

Is Focus Green betrouwbaar?

Focus Green heeft jarenlange ervaring in de verkoop van whiteboarden, kassarollen, printpapier en meer. Hierdoor hebben zij een goed aanbod kunnen opbouwen en zijn ze specialist binnen hun segment. Hierdoor weet je dat je te maken hebt met een professional en een goede aankoop doet. Dit in combinatie met goede voorwaarden en zelfs 2 jaar garantie op al jouw aankopen, maakt Focus Green tot een veilig en betrouwbare webshop.

Focus Green biedt de klant ook vele mogelijkheden aan om af te rekenen. Dit kan natuurlijk gewoon met Ideal en zo kun je een veilige betaling via jouw bank regelen. Ook worden de bekende creditcards bij Focus Green geaccepteerd en kun je met Paypal betalen. Voor grote orders is het mogelijk om een offerte aan te vragen en zijn er mogelijkheden beschikbaar om gespreid te betalen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Focus Green is goed bereikbaar op werkdagen. Tijdens kantooruren is er altijd een team aanwezig om jou te helpen bij vragen, klachten of voor advies. Je kunt de klantenservice van Focus Green gewoon bellen, of je kunt jouw vraag per mail naar Focus Green versturen. Hun team is professioneel, weet goed wat het aanbod is en kan je persoonlijk advies geven.

Bij klachten over Focus Green treedt de klantenservice ook adequaat op. Focus Green streeft naar een 100% klantentevredenheid en dit is mogelijk door hun uitmuntende service, ook bij klachten. Focus Green denkt met je mee en zorgt altijd dat er een oplossing voor je te vinden is bij klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Wat heb jij bij Focus Green gekocht en wat was de reden dat je voor deze webshop hebt gekozen? Schrijf een review met daarin meer over jouw aankoop en jouw ervaringen met Focus Green. Is dit een goede webshop en zou je deze aanraden aan andere particulieren of ondernemers? Jouw mening telt en kun je hieronder achterlaten. Schrijf een persoonlijke beoordeling over Focus Green en help nieuwe klanten met een persoonlijker beeld van deze webshop voor whiteboarden, kassarollen, displays en meer.

Reviews over Focus Green
Gerelateerde bedrijven
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
PrintAbout.nl logo
PrintAbout.nl
24 beoordelingen
7,1
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede webshop

De website ziet er super mooi uit en alles is ook heel erg overzichtelijk opgesteld zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Het bestellen gaat ook erg makkelijk en snel!

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tygo S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Focus Green
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
PrintAbout.nl logo
PrintAbout.nl
24 beoordelingen
7,1
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Focus Green een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Focus Green. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Focus Green actief?

Focus Green is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Focus Green reviews? Dan kunt u naar de website van Focus Green gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie