Foodworld-xl logo

Foodworld-xl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Foodworld-xl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
774
Foodworld-xl logo
Website
foodworld-xl.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Foodworld-xl

Wil je graag weten hoe echte klanten van Foodworld-xl het bedrijf beoordelen in hun functioneren? Ben je op zoek naar de voor- en nadelen voor deze online handelaar? Dan ben je op de geknipte website uitgekomen. Hier vind je de reviews over Foodworld-xl op één handige pagina terug. Doorblader de ervaringen en beoordelingen van een brede waaier aan mensen. Vorm je eigen idee en neem een weloverwogen beslissing voor je al dan niet overgaat tot een aankoop bij Foodworld-xl.

Over Foodworld-xl

Foodworld-xl kan je beschouwen als een soort online supermarkt. Ze hebben een breed aanbod aan drank, eten en huishoudelijke artikelen. De website is in handen van AMS Distribution B.V. dat reeds sinds 2007 actief is in de sector. Sinds die tijd is het concern uitgegroeid tot een echt internationaal familiebedrijf. Die groei heeft ook reeds een aantal rebrandings met zich meegebracht. Zo is het best mogelijk dat de naam Foodworld-xl je nog niet echt bekend in de oren klinkt. Deze naam verscheen dan ook maar voor het eerst in 2017. De webshop en het bedrijf waren hiervoor gekend als Holland-Store & Coffee-discounter. Ondanks de push richting internationale markten loopt Foodworld-xl hoog op met het idee van een hecht team en een warme band met de klanten. Ze zetten zichzelf dan ook in de markt als een bedrijf dat de klant eerst zet. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het behoud van het milieu. Zo neemt Foodworld-xl allerhande maatregelen om de uitstoot aan Co² te minimaliseren. Dat laatste is ook één van de redenen die ze aanhalen om de verzendingskosten die ze aanrekenen te verklaren.

Waarom kiezen voor Foodworld-xl?

Foodworld-xl is vandaag de dag een gigantisch grote webshop waar je heel wat producten kunt bestellen. Deze zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals drinken, eten, baby & kind, drogisterij, non-food en seizoensproducten. Je vindt er kortom alles wat je ook in de supermarkt zou kunnen vinden en meer. Foodworld-xl heeft meer dan 10 000 verschillende producten in stock en levert internationaal aan 100+ landen. Daarnaast hebben ze ook een eigen online spaarprogramma dat je wat kunt vergelijken met de online versie van de klantenkaart. Heb je iets anders dan voeding of hygiënische producten bestelt? Dan geniet je van 14 dagen bedenktijd. Overigens hoef je niet per se een particulier te zijn om je slag te slaan bij Foodworld-xl: zakelijk bestellen kan ook.

Is Foodworld-xl betrouwbaar?

Foodworld-xl heeft een breed assortiment en miljoenen klanten van over de hele wereld. Logischerwijze beschikt het bedrijf dan ook over een klantenservice die je telefonisch of via mail elke weekdag kunt bereiken. Ook alle andere relevante bedrijfsgegevens vind je meteen terug op de website zoals het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het BTW-nummer. Bovendien staat de hoofdzetel in Nederland wat ook betekent dat Foodworld-xl de Nederlandse wetgeving volgt wat toch altijd een basisniveau aan zekerheid biedt. Een bestelling betalen doe je op een veilige manier dankzij de beveiligde HTTPS omgeving. Wel valt er niet meteen informatie terug te vinden over een aansluiting bij één van de bekende keurmerken. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn wat de betrouwbaarheid betreft, maar het is toch interessant om mee te geven.

Klantenservice en klachten

In tegenstelling tot heel wat andere bedrijven en webshops beschikt Foodworld-xl niet over een sectie met veelgestelde vragen. Wel is er een klantenservice voor wie met vragen of klachten zit. De klantenservice kan je via een reactieformulier op de website bereiken, je kunt rechtstreeks mailen of je kunt bellen. Foodworld-xl geeft aan dat deze klantenservice elke werkdag tot jouw dienst staat. Heb je een klacht over de website of over een specifieke bestelling? Dan is dat de manier om deze door te geven. Doordat Foodworld-xl geen lid is van één van de keurmerken voor webshops is het wel zo dat je nadien niet verder kunt gaan mocht je het gevoel hebben dat jouw klacht niet opgelost is. Er is geen geschillencommissie om alsnog tot een oplossing te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je een trouwe klant van Foodworld-xl en wil je dat met de wereld delen? Of misschien heb je in het verleden een bestelling geplaats waar je net helemaal niet tevreden over bent. Wat jouw ervaring ook is: wij zijn op zoek naar beoordelingen en reviews over Foodworld-xl. Kruip dus in je pen en laat jouw verhaal hier achter. Zo help je meteen ook anderen een goede beslissing te maken op basis van jouw ervaring.

Reviews over Foodworld-xl
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Deloox.nl logo
Deloox.nl
30 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Foodworld-xl

Foodworld-xl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Foodworld-xl bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Foodworld-xl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Foodworld-xl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van foodworld-xl.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van foodworld-xl.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer teleurstellend

Pakket staat al een week op de status: nog niet ontvangen door PostNL
Klantenservice per mail onbereikbaar en als je een reactie krijg is deze zeer onvriendelijk.
Oplossingsgerichtheid 0,0
Zeer onbetrouwbare partij om iets (in) te kopen

Geplaatst op: 07-01-2024
Laatst bewerkt op: 07-01-2024
Geschreven door: Jaider V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima. Producten waren na 4 dagen in huis

Makkelijk bestelproces .
Met applepay.
Alles in 4 dagen in huis

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Stafan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Bereikbare klantenservice

De klantenservice is altijd goed bereikbaar. Ik heb hier meerdere producte bestel die goed verpakt zaten. Het product was precies zoals ik het had verwacht. Dit is zeker een aanrader!

Geplaatst op: 16-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenna B.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foodworld-xl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Deloox.nl logo
Deloox.nl
30 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foodworld-xl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Foodworld-xl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foodworld-xl actief?

Foodworld-xl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken , koffie & thee , levensmiddelen , verzorging & gezondheid en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Foodworld-xl reviews? Dan kunt u naar de website van Foodworld-xl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie