Fotoalbumshop.nl logo

Fotoalbumshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Fotoalbumshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
777
Fotoalbumshop.nl logo
Website
Fotoalbumshop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Fotoalbumshop.nl

Ze zeggen wel eens dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Het is dan ook geen toeval dat zelfs in de tijd van de digitalisering van de foto’s producten als fotoalbums populairder zijn dan ooit. Luxueuze fotoalbums van een hoge kwaliteit kan je bijvoorbeeld bestellen bij Fotoalbumshop.nl. Maar hoe werkt die website nu eigenlijk? Is ze wel betrouwbaar? Dat zijn goede vragen die een antwoord verdienen. Daarom kan je op deze pagina tal van ervaringen met en beoordelingen van Fotoalbumshop.nl lezen. Op basis van de reviews over Fotoalbumshop.nl krijg je een weloverwogen beeld van wat Fotoalbumshop.nl voor jou kan betekenen, of net niet.

Over Fotoalbumshop.nl

Fotoalbumshop.nl is dus een webshop waar je een ruim assortiment aan fotoalbums kunt kopen om jouw meest kostbare herinneringen in te bewaren. Die ruime keuze is meteen ook één van de sterke punten van het bedrijf. Met meer dan duizend verschillende albums in het portfolio vind iedereen wel een album naar zijn of haar zin terug. Of je nu op zoek bent naar een geschikt album voor babyfoto’s, voor een huwelijk of net voor een reis: bij Fotoalbumshop.nl vind je het allemaal. Daarnaast zet Fotoalbumshop.nl sterk in op innovatie. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de sector heeft het team achter Fotoalbumshop.nl een schat aan kennis opgebouwd. Die hoge kwaliteitsstandaard betekent echter niet dat er niet constant op zoek wordt gegaan naar de volgende stap. Om die reden vind je bij Fotoalbumshop.nl tal van albums in een klassieke uitvoering terug, maar ook heel wat materiaal volgens de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Waarom kiezen voor Fotoalbumshop.nl?

Kiezen voor Fotoalbumshop.nl is in de eerste plaats kiezen voor een ruime keuze en een hoge kwaliteit. Het assortiment van Fotoalbumshop.nl wordt voornamelijk geproduceerd door de Duitse fabrikant Goldbuch wat binnen de branche een naam als een klok is. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: fotoalbum, schroefalbum, spiraalalbum, fotoboek, gastenboek, insteekalbum, fotolijst en leporello. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je voor bestellingen boven de honderd euro geen verzendingskosten. Voor bestellingen onder de honderd euro betaal je 5,95 euro binnen België en Nederland. In de regel ontvang je jouw fotoboek binnen de vijf à tien werkdagen na het plaatsen van jouw bestelling. Betalen kan via een bankoverschrijving, onder rembours, via iDeal of met een kredietkaart. Ben je toch niet tevreden over jouw bestelling of heb je ondertussen een ander idee gekregen? Dan heb je tot veertien dagen de tijd na ontvangst van jouw bestelling om hem retour te sturen. Hiervoor controleer je best even de website zelf om de voorwaarden na te gaan.

Is Fotoalbumshop.nl betrouwbaar?

Het lijdt weinig twijfel dat Fotoalbumshop.nl een betrouwbare webshop is. Zo is de website een gecertificeerd lid van het bekende online keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan alle voorwaarden gesteld door dit keurmerk en gekeurd zijn als veilig en betrouwbaar. Fotoalbumshop.nl voldoet doen ook aan alle voorwaarden van de Nederlandse wet. De internetverbinding is veilig, er zijn algemene voorwaarden en een privacy verklaring terug te vinden, er is een eigen klantenservice om problemen op te lossen en je vindt heel wat extra informatie op de website terug. Zo vind je in enkele klikken het nummer van de Kamer van de Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd voorvallen dat er een probleem is met een bestelling of dat je een vraag hebt over een welbepaald iets. In deze gevallen kan je contact opnemen met de klantenservice van Fotoalbumshop.nl. Dat kan op verschillende manieren. Ten eerste kan je een brief sturen. Ten tweede telefonisch contact opnemen. Ten slotte is heet mogelijk om een mail te sturen. Heb je een klacht? Dan stuur je bij voorkeur een klachtenbrief naar de hoofdzetel van Fotoalbumshop.nl. Je krijgt altijd binnen de zeven dagen een antwoord op een klachtenbrief. Alternatief of wanneer er geen oplossing gevonden wordt kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je thuis in jouw kast een fotoalbum liggen van Fotoalbumshop.nl? Dan horen wij graag naar jouw ervaringen met het album. Is het van een hoge kwaliteit? Zou je het als duurzaam beoordelen? Zou je Fotoalbumshop.nl aanraden aan vrienden of familie? Of misschien zelf terug een aankoop overwegen? Laat jouw mening over Fotoalbumshop.nl weten in de vorm van een review op deze pagina. Je helpt er ook anderen mee!

Reviews over Fotoalbumshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
39 beoordelingen
4,6
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Altijd tevreden

Ik heb nu voor de 3de keer een album gekocht omdat de vorige 2 zo mooi gelukt waren. Het systeem om de foto boeken te ontwerpen werkt heel fijn. Het contact tussen het bedrijf was erg goed en kreeg altijd snel antwoord op mijn vraag.

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nova T.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fotoalbumshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
39 beoordelingen
4,6
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotoalbumshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fotoalbumshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotoalbumshop.nl actief?

Fotoalbumshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotoboeken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fotoalbumshop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Fotoalbumshop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie