Fun logo

Fun reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fun reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4790
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Fun

Het bedrijf Fun is geverifieerd door ons. De webshop fun.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fun is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fun maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van fun.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van fun.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fun.

Geplaatst op: 07-10-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fun


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Freewear logo
Freewear
2 beoordelingen
8,5
adidas logo
adidas
4 beoordelingen
7
WAM Denim logo
WAM Denim
13 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fun een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fun actief?

Fun is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , speelgoed en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fun reviews? Dan kunt u naar de website van Fun gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie