gayParship logo

gayParship reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
gayParship reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
309
gayParship logo
Website
GayParship.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen GayParship

Ben je aan het twijfelen om een account aan te maken op GayParship? Dan spreekt het voor zich dat de ervaringen en beoordelingen van anderen jou een duwtje in de rug kunnen geven of net kunnen tegenhouden. Misschien wil je gewoon graag voldoende informatie inwinnen over de website voor je hem aan een vriend of vriendin aan gaat raden? Hoe dan ook vind je hier alle informatie terug die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken. Betrouwbare en echte reviews van GayParship hebben we hier op een rij gezet.

Over GayParship

Parship is één van de bekendste en grootste datingsites in onze contreien. GayParship heeft niet toevallig een gelijkklinkende naam: het is een dochteronderneming van Parship met een focus op holebi’s. Parship werd opgericht in 2001 en niet veel later lanceerden ze deze dochteronderneming. Net zoals het moederbedrijf legt ook GayParship veel nadruk op het zoeken en vinden van serieuze relaties. Het is dus niet de bedoeling om via GayParship losse seksuele contacten op te scharrelen (ook al blijft dat natuurlijk mogelijk!). Die serieuze insteek kom ook heel erg duidelijk terug op de website zelf. Je kunt er heel wat tips, tricks en artikels terugvinden over daten als holebi en zelfs een heuse single coach om je op weg te helpen.

Waarom kiezen voor GayParship?

GayParship heeft zich duidelijk geprofileerd als een datingsite voor de holebi die op zoek is naar een serieuze relatie. De kans is dus groot dat de meeste leden die je op de website terug zult vinden ook op zoek zijn naar iets standvastig. Bovendien is GayParship absoluut één van de grootste spelers op de markt met een vrij groot ledenaantal. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat er wel echt voldoende gebruikers aanwezig zijn om iemand te vinden. Daarnaast biedt GayParship een uitgebreide service aan (denk maar weer aan de single coach!) en is er gewoon heel wat content op terug te vinden. Leuk om mee te geven is ook dat GayParship bij uitstek de datingsite is voor holebi’s over 30. Meer dan 80% van hun leden valt in die categorie en meer dan 70% van de leden is hoogopgeleid. Wil je gewoon even een kijkje nemen? Dan kan je een gratis profiel aanmaken voor een onbeperkte tijd, maar uiteraard met beperkte opties. Dat gezegd zijnde heb je bij GayParship opvallend meer opties met een gratis profiel dan bij veel concurrenten. Zo kan je berichten ook beantwoorden en ook alle profielen bekijken. Met een betalend account geniet je van diensten zoals contactgarantie, een profielcheck en een volledige persoonlijkheidstest net zoals onbeperkt berichten sturen.

Is GayParship betrouwbaar?

Als dochteronderneming van Parship kan je er al vrij zeker van zijn dat deze datingsite betrouwbaar is. In de praktijk blijkt dat ook het geval te zijn. Zo vind je in een handomdraai alle gegevens van het bedrijf terug. Het adres, het btw-nummer, contactopties tot zelfs de namen van het managementteam. Ook een pluspunt: je krijgt geen berichtje in je inbox 2 seconden nadat je een profiel hebt aangemaakt. Dat geeft toch aan dat GayParship geen gebruik maakt van bots om je te verleiden tot het aankopen van een premium-account om contact te leggen. Bovendien is er ook een duidelijke privacy policy en kan je jouw profiel zo publiek of privé maken als je zelf wilt. Kort gezegd: ja GayParship is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

GayParship heeft een klantenservice die bereikbaar is via een contactformulier, via de telefoon of zelfs via fax. Telefonisch zijn ze bereikbaar op elke werkdag binnen bepaalde uren. Een mail sturen via het contactformulier kan je natuurlijk altijd. In de regel krijg je binnen een dag een antwoord terug en reageert GayParship ook snel en doeltreffend op klachten. Klanttevredenheid is iets waar ze bij GayParship sterk op inzetten en het spreekt dan voor zich dat ook een goede klantenservice een must is.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al lid van GayParship of vast van plan om lid te worden? Heb je klachten over de werking van deze datingsite of wil je net de loftrompet bovenhalen? Heb je een relatie gevonden via de app of website of viel er helemaal niets te rapen? Hou je dan vooral niet in om hier ook een review van jouw ervaringen met GayParship achter te laten. Zo vertel je niet alleen het verhaal dat op jouw lippen brandt, maar help je er ook anderen mee vooruit!

Reviews over gayParship
Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met gayParship

gayParship is geverifieerd door ons expert team. De webshop gayParship bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is gayParship lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via gayParship. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van GayParship.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GayParship.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke dating site

Ik ben zelf een vrouw die op zoek is naar het zelfde geslacht en vind het erg fijn dat ik hier alleenmaar mensen tegenkom die opzoek zijn naar hetzelfde. De site heeft echt veel effect gehad en vooral erg positief.

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over gayParship
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is gayParship een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over gayParship. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is gayParship actief?

gayParship is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gay en lesbisch dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de gayParship reviews? Dan kunt u naar de website van gayParship gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie