Gearfreak logo

Gearfreak reviews, ervaringen en beoordelingen

Gearfreak reviews, ervaringen en beoordelingen
4425
Gearfreak logo
Website
Gearfreak
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Gearfreak

Gearfreak is opgericht in 2008 door de Deense Kristian Rasmussen en Casper Pedersen. Hier shop je alles voor jagen, schieten, legerbenodigdheden en het buitenleven. De basis van Gearfreak ligt in het voorzien in de behoeften van beroepsmilitairen en is al snel uitgegroeid naar het aanbieden van hoogwaardige producten voor hobbyisten. Wil jij meer weten over Gearfreak voordat jij hier een bestelling plaatst? Wij hebben echte klanten gevraagd naar hun ervaring met Gearfreak en de recensies voor je op een rij gezet. Lees direct wat anderen te zeggen hebben zodat jij de juiste keuze maakt om hier te winkelen.

Over Gearfreak

Gearfreak heeft als doel om de beste op de markt te zijn. Dit beperkt zich niet alleen tot de beste kwaliteit, maar ook willen ze de beste zijn op het gebied van aanbod en prijs. Sinds de oprichting in 2008 is de vraag naar militaire producten hard gevraagd en is de webwinkel zich ook gaan specialiseren in categorieën als outdoor en jacht. Hier shop je meer dan 250 merken. Bij het toevoegen van nieuwe producten en merken aan het assortiment is Gearfreak altijd kieskeurig. Zo weet jij zeker dat je de beste spullen krijgt.

Waarom kiezen voor Gearfreak

Deze winkel wilt het beste voor jou als klant. Heb jij specifieke wensen maar kan je het product wat je zoekt niet vinden in het uitgebreide assortiment? Laat het weten aan Gearfreak, want mogelijk kunnen ze het toch voor je regelen. Hier shop je al jouw materialen en uitrusting voor schietsporten, outdoor, scouting, workouts, ordehandhaving en militairen. Jouw bestelling wordt op alle dagen van de week verzonden en je hebt deze dan ook al binnen 2-3 dagen in huis. Vanaf een orderwaarde van €100,- wordt de bestelling zelfs gratis bezorgd.

Is Gearfreak betrouwbaar?

De webshop is een specialist op het gebied van uitrusting. Het magazijn is maar liefst 900 m² groot en bevat producten van meer dan 250 merken. Gearfreak heeft meer dan 80 mensen in dienst om ervoor te zorgen dat jij geniet van een optimale winkelervaring. Een uitstekende manier om te ontdekken of je bij Gearfreak wilt winkelen, is door de Gearfreak ervaringen van anderen te lezen. Zo krijg je een duidelijk beeld van dit bedrijf, de producten, de service en de kwaliteit. Wordt lid van de klantenclub om aanbiedingen en nieuws als eerste te ontvangen, direct in je inbox. Daarnaast doe je automatisch mee aan wedstrijden en ontvang je bericht over exclusieve evenementen en Limited Edition-producten.

Klantenservice en klachten

Online valt veel informatie te vinden over onder andere de levering van jouw bestelling. Stuur een e-mail als je overige vragen hebt, je ontvangt altijd binnen een paar uur antwoord op jouw vraag. Als je rechtstreeks een medewerker wilt spreken, kan je altijd bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een bestelling geplaatst bij Gearfreak? Laat dan een beoordeling achter over Gearfreak zodat je anderen helpt bij het maken van hun keuze. In je beoordeling vertel je bijvoorbeeld wat je vindt van het assortiment, of de levering naar wens is verlopen, wat je vindt van de service van Gearfreak en of je anderen aanraadt om hier ook een bestelling te plaatsen. Door het delen van jouw mening verstrek jij waardevolle informatie.

Reviews over Gearfreak
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Elpumps logo
Elpumps
0 beoordelingen
10
Out at home logo
Out at home
4 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Gearfreak
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Elpumps logo
Elpumps
0 beoordelingen
10
Out at home logo
Out at home
4 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gearfreak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Gearfreak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gearfreak actief?

Gearfreak is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Gearfreak reviews? Dan kunt u naar de website van Gearfreak gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie