Geschiedenis van de Dag logo

Geschiedenis van de Dag reviews, ervaringen en beoordelingen

Geschiedenis van de Dag reviews, ervaringen en beoordelingen
791
Geschiedenis van de Dag logo
Website
Geschiedenis van de Dag
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Geschiedenis van de Dag

Heb je altijd al meer willen weten over feitjes en geschiedenis van specifieke data? Dit kan bij Geschiedenis van de Dag. Lees hier meer over dit unieke concept, de toepassen en de meningen van de klanten. Hier lees je namelijk ook de ervaringen over Geschiedenis van de Dag in de reviews van klanten.

Over Geschiedenis van de Dag

Geschiedenis van de Dag is opgericht door Mathé van Stralen. Hij is al sinds 1992 de beheerder van de website De Historische Kalender. Hier kun je op data belangrijke punten uit de geschiedenis lezen. Dit concept heeft hij vervolgens omgezet tot Geschiedenis van de Dag. Hier kun je de geschiedenis zoeken op data en op leuke manier laten afdrukken. Hiermee heb je dus een leuk overzicht voor jezelf, of een uniek cadeau voor een ander.

Bij Geschiedenis van de Dag kun je dus een uniek cadeau vinden voor een bruidspaar, als kraamcadeau of een verjaardagscadeau. Je kunt zelf kiezen welke belangrijke gebeurtenissen je toevoegt en hoe het cadeau eruit komt te zien. Je kunt dit document namelijk ook laten inlijsten en voorzien van andere snufjes en toepassingen.

Waarom kiezen voor Geschiedenis van de Dag

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wanneer je niet goed weet wat je iemand cadeau moet doen, is Geschiedenis van de Dag de beste oplossing. Het is een educatief en origineel cadeau. Ideaal om de trouwdag van een koppel te memoriseren, maar ook bijvoorbeeld ontzettend leuk om cadeau te doen aan kersverse ouders.

Bij Geschiedenis van de Dag kun je moeiteloos bestellen. Je kunt online een bestelling plaatsen en deze wordt direct in behandeling genomen. Wanneer je een ingelijst document bestelt, wordt deze ook met extra zorg verzonden. Je kunt binnen enkele dagen jouw aankoop van Geschiedenis van de Dag in huis verwachten. Geschiedenis van de Dag biedt je ook meer zekerheid en informatie over de levering, door een traceercode te bieden na de bevestiging van je bestelling. Je kunt jouw eigen adres invoeren als leveradres, maar kunt ook via Geschiedenis van de Dag direct jouw bestelling naar de jarige sturen.

Je hebt een ruime keuze bij Geschiedenis van de Dag. Je hebt keuze uit verschillende cadeauopties, maar ook verschillende categorieën. Geschiedenis van de Dag heeft voor het gemak haar assortiment opgedeeld in 4 verschillende categorieën, namelijk: Algemeen, Huwelijk, Kraamcadeau en Verjaardagscadeau. Binnen deze categorieën kun je moeiteloos een geschikt cadeau en promotiemateriaal vinden.

Is Geschiedenis van de Dagbetrouwbaar?

Geschiedenis van de Dag wordt gerund vanuit een passie voor geschiedenis. Met al bijna meer dan 30 jaar ervaring met Historisch Kalender, weet je ook zeker dat je een ruim aanbod hebt van kwalitatieve geschiedenis informatie. Geschiedenis van de Dag is een veilige webshop dat voldoet aan strenge veiligheidseisen. Geschiedenis van de Dag biedt de klant goede voorwaarden en heeft een klantenservice die goed te bereiken is. Dit maakt Geschiedenis van de Dag tot een veilige webshop.

Betalen bij Geschiedenis van de Dag kan dan ook altijd erg eenvoudig. Dit doe je door zelf een betaalmethode te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een veilig betaalmethode als Ideal en betaal gewoon via jouw eigen bankomgeving. Natuurlijk kun je ook betalen met creditcard en staat Geschiedenis van de Dag betalingen met Paypal ook altijd toe. Je hebt zelfs de mogelijkheid om jouw betalingsvoorkeuren op te slaan bij Geschiedenis van de Dag.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over het concept van Geschiedenis van de Dag of heb je een specifieke vraag over jouw aankoop? Stel deze dan aan de klantenservice en je wordt direct geholpen. Je kunt Geschiedenis van de Dag bellen of mailen bij vragen en kunt een professioneel antwoord van Geschiedenis van de Dag verwachten..

Ervaar je problemen tijdens het bestellen, lukt het plaatsen van een order niet of heb je een andere klacht over Geschiedenis van de Dag? Laat het de klantenservice weten en zij zullen direct voor je aan de slag gaan. De klantenservice is goed te bereiken en heeft een oplossingsgerichte werkhouding bij klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een uniek document gekocht bij Geschiedenis van de Dag met geschiedenisfeiten over jouw verjaardag of een bijzondere datum voor een ander? Laat dan hier een beoordeling achter en laat weten wat jij van Geschiedenis van de Dag vindt. Wat zijn jouw ervaringen en kun je Geschiedenis van de Dag aanraden aan anderen?

Reviews over Geschiedenis van de Dag
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Opgelicht

Nooit iets ontvangen. Geen emailadres of 06 nummer. Op het telefoonnummer wat op de site staat wordt nooit opgenomen.

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk voor aan de muur

Ik heb het blad met lijst besteld via de website. De site zelf is een beetje aan de oude kant maar dit past ook wel weer bij het bedrijf. De bestelling was snel binnen en ziet er netjes uit.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samantha P.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Geschiedenis van de Dag
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geschiedenis van de Dag een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Geschiedenis van de Dag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geschiedenis van de Dag actief?

Geschiedenis van de Dag is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Geschiedenis van de Dag reviews? Dan kunt u naar de website van Geschiedenis van de Dag gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie