GrillzShop.nl logo

GrillzShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

GrillzShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
795
GrillzShop.nl logo
Website
GrillzShop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen GrillzShop.nl

Gewone witte tanden? Dat kan ook wel eens saai beginnen worden. Als je op zoek bent naar iets om jouw gebit wat kleur te geven en te onderscheiden is een zogenaamde grill wat je zoekt. Op een website als GrillzShop.nl kan je een ruim assortiment aan grills terugvinden. Maar wat is de kwaliteit van deze producten? Zal het lang duren voor jouw bestelling bezorgd wordt? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Op deze pagina vind je beoordelingen en reviews van GrillzShop.nl terug. Zo kan jij een goede inschatting maken of GrillzShop.nl iets voor jou is of net niet.

Over GrillzShop.nl

GrillzShop.nl is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van zogenaamde grillz en aanverwanten. De webshop werd opgericht in 2016 en speelt in op de steeds populairder wordende hiphopcultuur in Nederland. Een grill is immers een type sieraad die gedragen wordt in de mond en voor de voortanden wordt gezet. Het is ook een product dat typisch is voor de hiphopcultuur. GrillzShop.nl steunt daarbij vooral op een indrukwekkend aanbod aan grillz en een uitstekende service. Zo vind je op de website een schat aan informatie terug betreffende de mondjuwelen, hun plaatsing en hun verzorging. Bovendien beschikt de website ook over een eigen YouTube-kanaal waar heel wat informatieve filmpjes en tutorials terug te vinden zijn. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwtjes bij GrillzShop.nl? Dan kan je terecht bij de sociale media kanalen van het bedrijf.

Waarom kiezen voor GrillzShop.nl?

Bij GrillzShop.nl vind je het grootste assortiment aan grillz en aanverwanten in Nederland. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: accessoires, grillz (gangsta grillz), goudkleurige grillz, zilverkleurige grillz, goudkleurige tand, zilverkleurige tand, grillz spelen, kunstgebit en alle grillz. Op de website vind je ook handige filters terug om jouw zoektocht naar de juiste grill gemakkelijker te maken. Naast grillz vind je op GrillzShop.nl ook nog armbanden, kettingen, horloges, hangers, ringen, zonnebrillen en oorbellen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan heb je jouw artikel bij een bestelling voor 22 uur de volgende dag reeds in huis. Bestellingen boven de vijftig euro worden gratis bezorgd en bij bestellingen onder vijftig euro betaal je slechts 3,95 euro verzendkosten. Betalen kan met iDeal, via Klarna, met Billink, met PayPal, via een kredietkaart, door een bankoverschrijving en op factuur voor zakelijke klanten. Ben je toch niet tevreden? Dan kan je jouw aankoop simpelweg retour sturen zonder opgave van reden binnen de veertien dagen na ontvangst.

Is GrillzShop.nl betrouwbaar?

GrillzShop.nl is een onderneming die opgericht is door ondernemers die al sinds 2001 actief zijn in het online opzetten van webshops. Bovendien is het een Nederlands bedrijf waarvan je het KvK-nummer, btw nummer en het adres van de hoofdzetel zo terug kunt vinden. Je kunt bij GrillzShop.nl betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en ook de verbinding met de website zelf is een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol. Verder beschikt GrillzShop.nl over een eigen klantenservice en is het een partner van bol.com. Ten slotte is het ook nuttig om te vermelden dat GrillzShop.nl een gecertificeerd lid is van het online keurmerk Webshop Keurmerk. Er is dus geen enkele reden om aan te nemen dat GrillzShop.nl niet betrouwbaar zou zijn.

Klantenservice en klachten

Grillz zijn natuurlijk producten waar heel wat vragen rond kunnen bestaan. Heb je een vraag waarop je geen antwoord hebt gevonden in de informatie op de website? Dan kan je de klantenservice van GrillzShop.nl contacteren. Dat kan op werkdagen via de telefoon, per fax of per mail. Alternatief is het ook mogelijk om een bericht te sturen via één van de social media profielen van GrillzShop.nl. Heb je een klacht? Dat is vervelend en kan gemeld worden via dezelfde kanalen als net beschreven. Als er geen oplossing uit de bus valt kan je ook gebruik maken van de dienst bemiddeling en de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Een laatste optie is om een klacht te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een grill gekocht van GrillzShop.nl? Of misschien één van de accessoires op de website? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met de webshop en beoordeling van GrillzShop.nl. Schrijf op deze pagina een review over GrillzShop.nl en help toekomstige bezoekers correct inschatten wat de website wel en niet kan betekenen voor hen. Is de kwaliteit van de producten goed? Leveren ze snel? Is de klantenservice behulpzaam en vriendelijk?

Reviews over GrillzShop.nl
Gerelateerde bedrijven
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima bedrijf

Prima bedrijf en een goede levering. Ze leveren altijd netjes hun producten en alles zit altijd netjes verpakt. De prijzen kloppen ook met de kwaliteit dus je krijgt echt waarvoor je betaald.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GrillzShop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GrillzShop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GrillzShop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GrillzShop.nl actief?

GrillzShop.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de GrillzShop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van GrillzShop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie