Huisdierzaak.nl logo

Huisdierzaak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Huisdierzaak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
394
Huisdierzaak.nl logo
Website
Huisdierzaak.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Huisdierzaak.nl

Je huisdier is niet zomaar een dier, het is jouw maatje waar je goed voor zorgen wilt. Dus wil je het beste voer en andere benodigdheden kopen voor dit dier. Natuurlijk dient gemak de mens, dus als dat gewoon online kan zeg jij geen ”˜nee’. Huisdierzaak.nl is zo’n webshop waar je je hart kunt ophalen op dierengebied. Alleen wil je wel graag weten of ze ook betrouwbaar zijn en of bijvoorbeeld de leveringen niet weken op zich laten wachten. Je dier moet immers wel kunnen eten, nietwaar? Gelukkig zijn er reviews die jou kunnen vertellen wat ervaringen van anderen zijn met Huisdierzaak.nl. En deze beoordelingen vind je hier. Zo kan jij een goed beeld schetsen van het bedrijf. En dat is nog niet alles, want naast al deze recensies hebben wij ook wat extra informatie voor je opgeschreven. Zo heb je alles lekker handig bij elkaar en kan jij bepalen of je nu wel of niet jouw bestelling bij Huisdierzaak.nl zal plaatsen. Ben jij al klant van Huisdierzaak.nl? Of ga je klant worden van Huisdierzaak.nl? Mogen we dan ook jouw review hier plaatsen?

Over Huisdierzaak.nl

Huisdierzaak.nl is een webshop op het gebied van dierenbenodigdheden. Het bedrijf is gevestigd in Delfzijl en staat ingeschreven als Canome BV bij de Kamer van Koophandel. Niet alleen voor diereneigenaren is de webshop interessant, maar ook eigenaren van een trimsalon kunnen hier de benodigde artikelen vinden.

Waarom kiezen voor Huisdierzaak.nl

Als je kiest voor Huisdierzaak.nl kies je voor een webshop met een zeer breed assortiment. Deze online shop verkoopt artikelen voor honden, katten, knaagdieren en konijnen, aquarium en terrarium, vogels, ruitersport, tuin en vijver en zoals gezegd voor een trimsalon. Hierbij gaat het dan ook nog eens om een scala aan producten. Niet alleen voer kan je bij Huisdierzaak.nl kopen, maar ook hele andere artikelen, zoals geneesmiddelen, kooien, halsbanden, tekentangen, boeken, borstels en kammen, kattenluiken en ga zo maar door. Eigenlijk alles op huisdierengebied dus. Lekker handig als je meerdere soorten dieren hebt. Zo ben je in 1 keer klaar! Huisdierzaak.nl levert vanuit voorraad dus je hebt snel alles in huis. Geen gesleep meer met loeizware zakken hondenvoer, bijvoorbeeld, maar lekker makkelijk voor je deur afgeleverd. Om nog maar te zwijgen over zware konijnenhokken en dat soort onhandig grote artikelen.

Is Huisdierzaak.nl betrouwbaar?

Huisdierzaak.nl hanteert de ”˜niet goed, geld terug’ regel. Dus dat schept al vertrouwen. Mits onbeschadigd mogen de producten binnen twee weken retour gezonden worden. En je hebt daarnaast nog recht op de gangbare fabrieksgarantie. Verzenden wordt gedaan via PostNL, dus dat is ook niet zomaar iemand. Betalen gaat veilig via iDEAL, Maestro, Mister Cash, PayPal en Visa. Maar je mag ook achteraf betalen of via een overschrijving. Een automatische incasso behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het Webshop Keurmerk geeft jou de garantie dat het wel goed zit met Huisdierzaak.nl en zal bemiddelen als jullie er samen niet uit zouden komen bij een klacht of een ander geschil.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is te bereiken via het contactformulier op de site. Maar ze vragen vriendelijk of je eerst wilt kijken of je vraag niet al beantwoord wordt via de ”˜veel gestelde vragen’. Het ticketsysteem (invullen van het formulier) werkt het snelste als je toch nog een vraag hebt. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon mailen. Zoals al gezegd mogen producten binnen 14 dagen geretourneerd worden. Wel moet je dit even van tevoren aanmelden. Dit is om te voorkomen dat je product niet zoekraakt in het grote magazijn en jij daardoor je geld mis loopt. Bij schade aan het product wordt verzocht om met de melding ook een foto van de schade mee te sturen. Dit kan je mailen naar de klantenservice. Uiteraard zullen zij dan zo snel mogelijk een passende oplossing proberen te vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Huisdierzaak.nl? Wij vinden het fijn als je jouw beoordeling hier ook wilt achterlaten. Vertel ons alles wat je vindt en hebt ervaren met betrekking tot Huisdierzaak.nl. Hoe verliep de bestelling? Hoe snel was de levering? Als je de klantenservice om advies hebt gevraagd, kreeg je dit ook? Hoe verliep de communicatie bij een eventuele klacht? Waren de producten wat jij ervan had verwacht? Kortom: hoe zou jij Huisdierzaak.nl beoordelen? Door een duidelijke uitleg te geven waarom je tot die conclusie bent gekomen, help je andere toekomstige kopers. Wij willen je alvast bedanken voor je review!

Reviews over Huisdierzaak.nl
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Klein probleem opgelost

Ik had een probleem bij het bestellen omdat alleen de helft van de producten maar besteld was maar dit hebben ze snel voor me op kunnen lossen wat erg fijn was. Top!

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lennart V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huisdierzaak.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huisdierzaak.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Huisdierzaak.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huisdierzaak.nl actief?

Huisdierzaak.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Huisdierzaak.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Huisdierzaak.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie