Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl logo

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
443
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl logo
Website
ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Een motor is een straf stukje technologie dat ook een straffe uitstraling heeft. Desondanks is het niet gemakkelijk om een motor te verkopen. Er komt heel wat papierwerk bij kijken en hoe weet je nu of de andere partij wel te vertrouwen valt? Ken je dit probleem? Dan kan een website als Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl je helpen. Deze website biedt immers hulp aan particulieren die hun motor willen verkopen. Maar valt deze website wel te vertrouwen? Wat zeggen de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl? Als jij op zoek bent naar reviews over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zit je hier goed. Op deze pagina hebben wij reviews over, ervaringen met en beoordelingen van Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl op een rij gezet.

Over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is het geesteskind van Kerim Gilbers en werd opgericht in 2013. Het idee achter de website is gegroeid uit een passie voor motoren en het ontdekken van een praktische nood binnen de sector. Het is immers een heel gedoe om succesvol jouw motor te verkopen. Niet alleen moet je een advertentie opstellen en plaatsen, daarnaast zijn er onderhandelingen, is er papierwerk, zijn er bezichtigingen en ga zo maar door. Bovendien is het ook niet altijd even gemakkelijk om in te schatten wat jouw bolide waard is en hoe betrouwbaar de andere partij eigenlijk is. Kerim wou met Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl al deze zaken uit handen van de particulier nemen. Bij Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl kan je zonder verplichting, het is immers een gratis dienst, hulp zoeken om jouw motor op de markt te brengen. Je vindt er niet enkel heel wat knowhow, maar ook een schakel naar de dealers zelf. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl maakt immers deel uit van het overkoepelende Motordealerdirect en dat betekent dat jouw motor meteen in een groot en betrouwbaar netwerk te koop wordt gezet.

Waarom kiezen voor Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl?

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl helpt je dus om jouw motor te verkopen. De dienst zelf is kosteloos en bovendien ben je er zeker van dat je een betrouwbare partner aan de andere kant van de verkoop hebt staan. Het proces zelf verloopt volgende de volgende stappen. Eerst en vooral de aanmelding. Hierbij vul je het merk en model in met een goede omschrijving van de staat van jouw motor. Vervolgens kunnen dealers uit het netwerk bieden op jouw voertuig en wordt het hoogste bod teruggekoppeld. Is dit een aanvaardbaar bod? Dan kan een leveringsafspraak gemaakt worden en is het vervolgens tijd voor de overdracht. Zit je doorheen het proces ergens met een vraag? Dan kan je altijd contact opnemen met Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl voor hulp en goede raad.

Is Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl betrouwbaar?

De sector van de verkoop van voertuigen is er natuurlijk eentje die niet altijd even veel betrouwbaarheid uitstraalt. Maar is Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl een betrouwbare website? In ieder geval vind je op de website al vrij snel de relevante bedrijfsinformatie terug. Je vindt er het btw-nummer, het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel. Bovendien zie je in de adresbalk linksboven een slotje staan. Dit betekent dat de verbinding met de website op basis van het SSL-certificaat wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Ook vind je op de website een uitgebreide sectie algemene voorwaarden terug die zeer concreet beschrijven wat in diverse situaties de te volgen stappen zijn. Ten slotte beschikt Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt.

Klantenservice en klachten

Op Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl vind je een uitgebreide sectie aan veelgestelde vragen terug. Hier leer je onder andere wat de werkwijze is van het bedrijf, hoe de overdracht precies loopt en ga zo maar door. Zit je toch nog met vragen? Dan kan je altijd de klantenservice van Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl contacteren. Dat kan door tijdens werkdagen telefonisch contact op te nemen of door een e-mail te sturen. Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken om op het bezoekadres langs te komen. Heb je een klacht? Dan kan je deze per mail indienen. Hierop krijg je altijd binnen de 14 dagen een antwoord op.

Wil jij ook beoordelen?

Verkocht jij in het verleden al eens een motor via Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Hoe beoordeel jij hun diensten? Werd je vlot verder geholpen bij vragen? Werd er effectief veel werk uit handen genomen of gemakkelijker gemaakt? Zou je de diensten van Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl aanraden aan vrienden of familie? Schrijf op deze pagina een review over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl en help toekomstige bezoekers een gefundeerde mening vormen over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl!

Reviews over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
Gerelateerde bedrijven
Chromeburner logo
Chromeburner
4 beoordelingen
9,3
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
RAD.eu logo
RAD.eu
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Het bedrijf Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is geverifieerd door ons. De webshop ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne website

Ik heb hier al vaker een motor gekocht en ook wel eens mijn eigen motor verkocht en het werkt allemaal super. Ik vind het al leuk om gewoon op de website rond te kijken!

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Naomi V.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Chromeburner logo
Chromeburner
4 beoordelingen
9,3
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
RAD.eu logo
RAD.eu
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl actief?

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) motoren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie