Internet-Bookshop logo

Internet-Bookshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Internet-Bookshop reviews, ervaringen en beoordelingen
1371
Internet-Bookshop logo
Website
Internet-Bookshop
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Internet-Bookshop

Internet-Bookshop is de perfecte plaats voor boekenwurmen, want ze vinden er de mooiste boeken in diverse genres. Ben jij zelf zo'n boekenverslinder of ben je van plan iemand te verassen met lectuur? Dan is kopen bij Internet-Bookshop een goed idee. Voordat je dat doet, kan je wel het best eerst de ervaringen van de webshop hieronder doornemen!

Over Internet-Bookshop

Internet-Bookshop is een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Tom Omnichannel Management. Een multichannel Business 2 Business en retail organisatie die al sinds 2005 succesvol actief is in die sector. De organisatie heeft niet alleen diverse internetbedrijven, maar ook fysieke winkels. Als je dus boeken koopt bij Internet-Bookshop kan je rekenen op professionaliteit!

Internet-Bookshop hecht ook veel belang aan klantvriendelijkheid. Om die reden geeft het je maar liefst 30 dagen bedenktijd. Dat wil zeggen dat je de artikelen binnen deze periode kosteloos mag retourneren. Daarnaast heb je keuze uit een gigantisch assortiment van maar liefst 26.000 artikelen en kan je altijd rekenen op een snelle levering. Internet-Bookshop werkt namelijk samen met PostNL en DHL.

Waarom kiezen voor Internet-Bookshop

Er zijn heel wat redenen om je aankopen te doen bij Internet-Bookshop. Zo heeft de webshop een ontzettend ruim assortiment. Dat is handig, want op die manier ben je zeker dat je er precies vind wat je zoekt. Doordat het bedrijf zijn aanbod regelmatig vernieuwd, ben je ook altijd mee met de nieuwste leestrends.

Kopen bij Internet-Bookshop heeft als ander voordeel dat je snel van je aankopen kan genieten. Als je je boeken voor 16:00 uur bestelt, worden ze zelfs dezelfde dag nog verzonden. Dat is ook handig in het geval dat je de boeken snel nodig hebt als cadeautje. Je hoeft dan helemaal niet te vrezen dat het niet op tijd toekomt. Dankzij de 30 dagen bedenktijd loop je bovendien nooit risico, want het is mogelijk om je boeken gratis te retourneren.

Is Internet-Bookshop betrouwbaar?

Voordat je je aankopen doet bij Internet-Bookshop wil je uiteraard weten of de webshop wel betrouwbaar is. Dat is gelukkig het geval. Je merkt het meteen aan de vele positieve recensies. Ook het feit dat het deel uitmaakt van een organisatie dat reeds meer dan 15 jaar ervaring heeft is een goed teken.

De webshop is bovendien gecertificeerd en biedt je tal van betrouwbare betalingsmethodes aan, waaronder PayPal, iDeal en Mastercard. Het is zelfs mogelijk om er achteraf te betalen via Klarna. Zo loop je helemaal geen risico!

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerdere ervaringen opgedaan bij Internet-Bookshop en zit je nu met klachten? Dan kan je het bedrijf contacteren via e-mail of de live chat. Onderaan de webpagina is er ook een Contact-knop die je het makkelijker maakt om hen te contacteren.

Als je vragen hebt over je aankoop kan je onder de sectie 'Klantenservice' terecht. Daar vind je diverse onderdelen die je helpen het antwoord te vinden op enkele prangende vragen omtrent je bestelling, de levertijd, retourneren, enzovoort.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij al ervaringen hebt opgedaan bij Internet-Bookshop is het een goed idee om ze op onze site te delen. Aan de hand van je beoordelingen help je anderen namelijk met het maken van de juiste beslissing. Een review schrijven is bovendien niet moeilijk en duurt slechts enkele minuutjes. Twijfel dus niet!

Reviews over Internet-Bookshop
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Borgerhoff&Lamberigts logo
Borgerhoff&Lamberigts
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Gemakkelijk te bestellen

De producten op de website zijn erg gemakkelijk te bestellen. Ik had het eigenlijk graag op een ander addres willen bezorgen maar die mogenlijkheid was er niet. Misschien nog iets voor de toekomst :)

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasmijn V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Internet-Bookshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Borgerhoff&Lamberigts logo
Borgerhoff&Lamberigts
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Internet-Bookshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Internet-Bookshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Internet-Bookshop actief?

Internet-Bookshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Internet-Bookshop reviews? Dan kunt u naar de website van Internet-Bookshop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie