iParking Schiphol logo

iParking Schiphol reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
iParking Schiphol reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
378
iParking Schiphol logo
Website
iparkingschiphol.eu
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen iParking Schiphol

De meeste mensen zien er tegenop als ze op vliegvakantie gaan; waar parkeren ze de auto en is er überhaupt wel ergens plek? Door te kiezen voor iParking Schiphol heb je die stress overduidelijk niet. Om je duidelijk te maken wat deze specialist voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en samengevat. Na het lezen van die samenvatting kun je zelf een prima overweging maken om eventueel ook voor iParking Schiphol te kiezen.

Over iParking Schiphol

Met iParking Schiphol heb je te maken met een aanbieder van valet parkeren Schiphol. Ondertussen biedt deze specialist al negen jaar deze dienst aan. iParking Schiphol bied je de mogelijkheid om zonder teveel gedoe en zonder tijdverlies de auto op een eenvoudige wijze op een parkeerplek te krijgen. Kies je voor deze aanbieder, dan begin jij jouw vakantie in elk geval zonder parkeerstress. En dat is wel zo prettig en zo begin jij de vakantie op een zeer ontspannen wijze.

Waarom kiezen voor iParking Schiphol?

Je kiest voor de diensten van iParking Schiphol omdat je dan op buitengewoon voordelige wijze betaalt. Bovendien parkeer jij jouw auto op veilige en betrouwbare wijze en kun je met iParking Schiphol in vrijwel alle gevallen direct inchecken. Je hebt nooit gedoe met koffers en je kunt rekenen op 24/7 service. De auto wordt geparkeerd op een afgesloten parkeerterrein. Je hoeft niet kilometers te lopen, je hoeft niet te wachten op anderen en je hoeft al evenmin met andere in een propvolle bus richting de terminal te gaan. Er staat namelijk altijd tijdig een specialist voor je klaar. Je hoeft alleen even te bellen en alles wordt vervolgens voor je geregeld.

Is iParking Schiphol betrouwbaar?

Uit de recensies van bestaande klanten van iParking Schiphol komt nadrukkelijk naar voren dat je te maken hebt met een betrouwbare partner. Dat blijkt al eveneens uit het feit dat deze specialist in het bezit is van het keurmerk Kwaliteitszorg Parkeren, een keurmerk dat geaccrediteerd wordt door de ANWB, de overheid alsmede het bedrijfsleven. Uit het keurmerk blijkt dat de consument steeds kan rekenen op een kwalitatief uitstekende en betrouwbare parkeerdienst. Het feit dat iParking samenwerking met betrouwbare partners als Toshiba, Munckhof, Vakantie Xperts, Roll Group en Wagenborg zegt ook al heel erg veel over de betrouwbaarheid van deze parkeerspecialist.

Klantenservice en klachten

Mocht je om welke reden dan ook aanleiding hebben om een klacht in te dienen over de werkwijze van iParking Schiphol, dan kun je besluiten dit schriftelijk te doen. Het adres van de onderneming staat gewoon op de website. Je kunt eveneens een e-mail sturen en je kunt ook telefonisch contact zoeken met iParking Schiphol. Je hebt dus voldoende mogelijkheden een klacht te deponeren, mocht daar aanleiding voor zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Steeds meer mensen ontdekken hoeveel waarde een beoordeling van een bestaande klant kan hebben. Je kunt vaak heel veel relevante informatie filteren uit de onafhankelijke beoordeling. Daardoor helpen beoordelingen jou echt om de beste keuzes te maken. Om deze reden willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een recensie te schrijven. Je helpt andere mensen zo nadrukkelijk met het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.

Reviews over iParking Schiphol
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
67 beoordelingen
5,4
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Campspace.com logo
Campspace.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met iParking Schiphol

Het bedrijf iParking Schiphol is geverifieerd door ons. De webshop iparkingschiphol.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. iParking Schiphol is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. iParking Schiphol maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

iParking Schiphol is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van iparkingschiphol.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles perfect volgens afspraak geregeld

Erg snel en efficiente werkwijze. Op de heenweg kunnen rijden tot vertrekhal, daar sleutel in geleverd. Op terugweg bij de landing meteen gebeld, auto stond al klaar toen we buiten kwamen, top!

Geplaatst op: 29-03-2023
Laatst bewerkt op: 29-03-2023
Geschreven door: Frank B.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Op tijd, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zeer aan te bevelen. Alleen de prijs was iets hoger dan eerst op de website gevonden, maar nog steeds een goede prijs voor wat zij bieden. Behalve dit gewoon alles perfect.

Geplaatst op: 27-11-2022
Laatst bewerkt op: 27-11-2022
Geschreven door: Hans-Peter B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf

Ik maak al een aantal jaar bijna wekelijks gebruik van de service van Iparking bij schiphol omdat ik veel buisnis trips moest maken en het werkt altijd top. Ik heb ook nog nooit gezeur of iets gehad!

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jari V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over iParking Schiphol
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
67 beoordelingen
5,4
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Campspace.com logo
Campspace.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is iParking Schiphol een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over iParking Schiphol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is iParking Schiphol actief?

iParking Schiphol is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de iParking Schiphol reviews? Dan kunt u naar de website van iParking Schiphol gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie