ISMseat logo

ISMseat reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ISMseat reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
821
ISMseat logo
Website
ISMseat
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen ISMseat

Ben jij op zoek naar een comfortabel fietszadel dat je beschermt tegen zadelpijn? ISM zadels zijn speciaal ontwikkeld om met meer gemak en comfort te fietsen. Dankzij de gepatenteerde opening aan de voorkant ontlast dit zadel deze de weke delen, waardoor veel zadel klachten worden voorkomen. Ideaal als je vaak langere stukken fiets of van plan bent om binnenkort op fietsvakantie te gaan. Wil jij voordat jij een fietszadel besteld bij ISMseat eerst meer weten over dit bedrijf? Dan is het verstandig om de ISMseat beoordelingen op deze pagina door te nemen. Jij ontdekt meer over de betrouwbaarheid van dit bedrijf en kan zo een weloverwogen keuze maken om te bestellen bij ISMseat.

Over ISMseat

ISMseat bestaat uit een jong en ambitieus team dat wordt gemotiveerd vanuit een passie voor fietsen, fietsstoeltjes en fietsonderdelen. Dit bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in de fietsen branche. Vanuit deze ervaring kan het team van ISMseat jouw voorzien van een goed advies. De ISMseat zadels zijn door Steve Toll ontwikkeld en er op gericht om zadelpijn te voorkomen. Krijg jij na lange afstanden een dood gevoel in je benen of heb je problemen met urineren na een fietsritje? Met dit unieke zaden kun je comfortabel en prettig op de fiets stappen, omdat je geen last meer hebt van druk op de prostaat of weke delen. voor ieder type fiets en gebruiker is er een ideaal zadel te vinden. Alle zadels van ISMseat zijn zowel geschikt voor dames als heren en kunnen op elke fiets gemonteerd worden.

Waarom kiezen voor ISMseat

Je hebt jouw zadel zo in huis en besteld de ISM zadels zonder verzendkosten. Alle modellen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar en als je op een werkdag jouw bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Wil jij er eerst achter komen of een ISMseat zadel de juiste oplossing is voor jouw probleem? Vraag dan zeker naar de proef zadel mogelijkheden. De webshop is 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online shoppen bij ISMseat is makkelijk, veilig en snel. Je kunt zonder reden eenvoudig retourneren binnen 60 dagen en je hebt de keuze uit veel betaalmethodes.

Is ISMseat betrouwbaar?

Het grote voordeel van shoppen bij ISMseat, is de mogelijkheid om één of meerdere zadels op proef te ontvangen. Je kunt het zadel dat jij op het oog hebt voor een periode van 3 weken uitproberen, op jouw eigen fiets en in jouw eigen tijd. Dit is een uitstekende manier om er achter te komen of jouw zadel klachten verlichten door het gebruik van een ISM zadel. Om een proefzadel te bestellen betaal je alleen voor de verzendkosten en de kosten voor het retourneren. Daarnaast raden wij je aan om de reviews over ISMseat te lezen die echte klanten op deze pagina hebben achtergelaten. Volg ISMseat op social media zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen.

Klantenservice en klachten

Heb jij vragen of opmerkingen? Bekijk dan eerst op de pagina met veelgestelde vragen. Vaak wordt jouw vraag direct beantwoord. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact met ISMseat op! Dit kan door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen of door te bellen. Ook is er een chatfunctie op de website. ISMseat streeft er naar om zo snel mogelijk te reageren.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van een speciaal zadel van ISMseat? Deel jouw beoordeling over ISMseat dan met anderen zodat je ze helpt bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld voor welke klachten jij een zadel hebt aangeschaft, of je deze eerst hebt uitgeprobeerd, of je jouw zadel snel in huis had en wat je vindt van de kwaliteit. Heb je contact gehad met een medewerker van ISMseat? Dan horen wij graag wat je vindt van de service van dit bedrijf.

Reviews over ISMseat

Gerelateerde bedrijven

Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10
Rad Power Bikes logo
Rad Power Bikes
2 beoordelingen
8,5
Upway logo
Upway
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ISMseat

ISMseat is geverifieerd door ons expert team. De webshop ISMseat bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ISMseat lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ISMseat. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ISMseat is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van ISMseat te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ISMseat.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Eind goed, al goed!

De levering is niet zo vlot verlopen, maar hij is uiteindelijk wel goed aangekomen. Blijkbaar was er ergens een probleem maar ze hebben het snel opgelost. Ze zijn goed bereikbaar via telefoon en mail. Met wat vertraging is alles in orde aangekomen. Eind goed, al goed!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk D.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ISMseat


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10
Rad Power Bikes logo
Rad Power Bikes
2 beoordelingen
8,5
Upway logo
Upway
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ISMseat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ISMseat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ISMseat actief?

ISMseat is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ISMseat reviews? Dan kunt u naar de website van ISMseat gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie