JeansAndFashion.com logo

JeansAndFashion.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

JeansAndFashion.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
90
JeansAndFashion.com logo
Website
JeansAndFashion.com
Categorie
Webshops

Jeansandfashion.com ervaringen

Op deze pagina kan je alles lezen over Jeansandfashion.com ervaringen van consumenten door consumenten. Ga jij een bestelling doen bij Jeansandfashion.com en heb jij nog twijfels of dit wel de juiste webshop is? Lees hieronder dan alle Jeansandfashion.com ervaringen en weet waaraan je begint!

Over Jeansandfashion.com

Jeansandfashion.com is voorgekomen uit de fysieke winkel Paganini in Valkenswaard. Door ondermeer deze ervaring met bekend topmerken is Jeansandfashion.com uitgegroeid tot een volwaardige online webwinkel. Bij Jeansandfashion.com bieden ze nieuwste en grootste collecties merkkleding van ondermeer G-star, Diesel, Bjorn Borg en Replay. Jeansandfashion.com heeft een groot assortiment van hoog kwaliteit kleding voor scherpe prijzen en lage verzendkosten! Gebruikersgemak en Service staat erg hoog op de lijst van Jeansandfashion.com. Doormiddel van een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk webshop hebben consumenten een zo optimaal mogelijke beleving van het online shoppen. Met daarbij een perfecte service waaronder een retourrecht van 14 dagen, 6 betalingsmoden (waaronder achteraf betalen), kortingen en de beschikking over een Thuiswinkel Waarborg levert Jeansandfashion.com en perfect webshop voor hun klanten.

Jeansandfashion.com ervaringen plaatsen

Consumenten willen voordat zij in zee gaan met webwinkels zo goed mogelijk weten waar zij aan toe zijn. Natuurlijk willen consumenten dit ook weten van Jeansandfashion.com. Heb jij als consumenten dus Jeansandfashion.com ervaringen? Help andere consumenten dan door jou Jeansandfashion.com ervarngen te plaatsen. Hierdoor kunnen zij van te voren weten wat de sterke en minder punten zijn van Jeansandfashion.com en kunnen zij hun eigen beeld vormen.

Gerelateerde bedrijven

Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Willie.nl logo
Willie.nl
2 beoordelingen
9,5
PrintAbout.nl logo
PrintAbout.nl
20 beoordelingen
7,4

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met JeansAndFashion.com

Het bedrijf JeansAndFashion.com is geverifieerd door ons. De webshop JeansAndFashion.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. JeansAndFashion.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JeansAndFashion.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van JeansAndFashion.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van JeansAndFashion.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoon zoals het hoort

Heb net een shirtjes besteld en de volgende dag kreeg ik hem binnen. Niks mis mee en voor een leuke prijs! Gewoon zoals elke webwinkel werkt en geen rare fratsen.

Geplaatst op: 23-06-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over JeansAndFashion.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Willie.nl logo
Willie.nl
2 beoordelingen
9,5
PrintAbout.nl logo
PrintAbout.nl
20 beoordelingen
7,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JeansAndFashion.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over JeansAndFashion.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JeansAndFashion.com actief?

JeansAndFashion.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de JeansAndFashion.com reviews? Dan kunt u naar de website van JeansAndFashion.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie