Joy of Matcha logo

Joy of Matcha reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Joy of Matcha reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
824
Joy of Matcha logo
Website
joyofmatcha.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Joy of Matcha

Bij Joy of Matcha shop je premium Matcha thee uit Japan. Deze groene thee heeft vele gezondheidsvoordelen voor de gebruiker. De thee die je shopt bij Joy of Matcha wordt geteeld op kleine boerderijen hoog in de bergen van Japan. De smaak van de thee blijft uitstekend bewaard doordat de matcha direct wordt verpakt in kleine, hermetisch afgesloten potjes. Ben jij benieuwd naar de hoogwaardige matcha van Joy of Matcha? Lees dan eerst de klantbeoordelingen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Wij hebben de ervaringen met Joy of Matcha voor je op een rij gezet zodat jij een gefundeerde keuze kunt maken om hier te bestellen. Vergeet je niet om na jouw bestelling zelf een beoordeling over Joy of Matcha achter te laten?

Over Joy of Matcha

Matcha poedervormige groene thee biedt uitstekende gezondheidsvoordelen. Het bevat het aminozuur L-Theanine. Dit verbetert je focus en kalmte, bevordert gewichtsverlies, verhoogt het energieniveau en het uithoudingsvermogen, verbetert het cholesterolgehalte en bestrijdt kanker. In vergelijking met andere groene thee is matcha rijk aan catechinen, het krachtigste element in de familie van antioxidanten. Joy of Matcha levert premium matcha poeder tegen een redelijke prijs. Daarnaast vind je op de website veel interessante tips met betrekking tot het gebruik van het poeder. Zo download je gratis een Matcha receptenboek.

Waarom kiezen voor Joy of Matcha

De matcha die je shopt bij Joy of Matcha is authentiek en wordt geteeld op kleine boerderijen, die hoog in de bergen van Japan liggen. Hierdoor blijft de matcha ver weg van pesticiden en andere vervuilende stoffen. De bladeren worden heel langzaam fijngemalen op originele eeuwenoude stenen. Het duurt een uur om op deze artisanale manier 50 gram van het poeder te produceren. De matcha heeft een bijzondere, lichtzoete smaak die optimaal bewaard blijft doordat de matcha direct na productie in hermetisch afgesloten potjes wordt verpakt. De matcha wordt altijd op bestelling gemalen en verpakt en is daardoor zeer vers. De levering gebeurt per luchtpost, zodat de matcha niet lang onderweg is. Jij hebt je matcha de volgende dag al in huis als je deze op een werkdag voor 23.00 besteld. Vanaf een orderwaarde van €49,- wordt de bestelling zelfs gratis thuisbezorgd!

Is Joy of Matcha betrouwbaar?

De producten en recepten van Joy of Matcha worden regelmatig benoemd in de media. Zo is Joy of Matcha onder andere bekend van een artikel in het tijdschrift Vriendin en GezondEten. Op social media heeft Joy of Matcha duizenden volgers en ook wordt de webshop zeer goed beoordeeld. Lees de ervaringen met Joy of Matcha op deze pagina zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier te bestellen. De bedrijfsinformatie is gemakkelijk terug te vinden op de website.

Klantenservice en klachten

In de matcha FAQ vind je antwoord op de meest gestelde vragen omtrent deze groene thee. Heb je vragen over je betaling of levering, of ben je op zoek naar meer informatie over een product? Neem dan contact op met een medewerker van Joy of Matcha. Stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Joy of Matcha beantwoordt al je vragen zo snel mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij graag matcha thee om af te vallen, te detoxen of gewoon omdat je het lekker vindt? Wij horen graag meer over jouw ervaring met Joy of Matcha. Door je Joy of Matcha beoordeling te schrijven help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel meer over de levering van je bestelling, de smaak van de matcha, de gezondheidsvoordelen die je opmerkt en wat je verder nog wilt delen.

Reviews over Joy of Matcha
Gerelateerde bedrijven
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
1 beoordeling
9,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geweldige service

Super lekkere matcha en erg zacht van smaak. Alles is van goede kwaliteit. De service is super en de website is ook super duidelijk. De producten worden altijd erg snel geleverd.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilias B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Joy of Matcha
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
1 beoordeling
9,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Joy of Matcha een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Joy of Matcha. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Joy of Matcha actief?

Joy of Matcha is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Joy of Matcha reviews? Dan kunt u naar de website van Joy of Matcha gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie