Juul.shopping logo

Juul.shopping reviews, ervaringen en beoordelingen

Juul.shopping reviews, ervaringen en beoordelingen
513
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Juul.shopping

Het bedrijf Juul.shopping is geverifieerd door ons. De webshop Juul.shopping is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Juul.shopping is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Juul.shopping maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Juul.shopping is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Juul.shopping te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vertrouwbare winkel

Vazen besteld en ook snel geleverd. De vazen zaten netjes en goed verpakt. Ik heb gebruik kunnen maken van een kortingscode via de website waardoor het super betaalbaar was. Ik ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Juul.shopping


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
3 beoordelingen
9,3
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Juul.shopping een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Juul.shopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Juul.shopping actief?

Juul.shopping is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , cadeaus , kinderen en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Juul.shopping reviews? Dan kunt u naar de website van Juul.shopping gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie